Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Pa ne moramo ni ici po medalju. Ova reprezentacija sa ovim imenima i normalnim pristupom MORA ici na velika takmicenja, posebno na EURO sa 24 ekipe. Nek me neko ubijedi da Kosovo ima bolje pojedince a ljudi ce u prvom nastupu ici na Euro. Finci sa jednim Pukijem koji Dzeki ne moze kopacke cistiti i sa jos 10 panjeva odose direktno. I tako dalje.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kirin Kup je za tu ligu prvaka Olimpijada licno. Cuj finale azijske lige prvaka neko mjerilo.

15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
To sto pricas za Dalica je isto ko da neko kaze joj Kerr je vrunski trener uzeo tri prstena sa GSW. Daj bolan ljudi imaju 15 top igraca, on ih izvede u najboljem sastavu sto ima (sto bi izveo i neki ulicar) i kaze igrajte momci najbolje sto znate. Jel ti stavarno mislis da on ima neke takticke posebne zamisli ?
=\_1921_/=
Nisi valjda uporedio GSW i Hrvatsku repku.invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:51
To sto pricas za Dalica je isto ko da neko kaze joj Kerr je vrunski trener uzeo tri prstena sa GSW. Daj bolan ljudi imaju 15 top igraca, on ih izvede u najboljem sastavu sto ima (sto bi izveo i neki ulicar) i kaze igrajte momci najbolje sto znate. Jel ti stavarno mislis da on ima neke takticke posebne zamisli ?

Pa tu istu Hrvatsku je Ante Cacic zamalo kostao tog istog SP, doveli Dalica kad je u zadnjem kolu trebala pobjeda protiv Ukrajine za baraz.
I kakvih 15 klasa Bgt, jedini TOP igraci koje su imali su Modric, Mandzukic i Rakitic. Ni blizu 5 najjacih repki svijeta po imenima, a srebro se ukazalo.
Sad samo cekam ko ce se nakaciti na ovo da imaju jos klasa u ekipi, odmah da kazem da ih poredim sa svjetskom kremom a ne sa nasom repkom.
Et pa ti sad skontaj kakvo je ta liga prvaka takmicenje.

15.10.2013.
Jel ti mislis da je Miske taj sto bi zaustavio ovo lumpovanje i prezderavanje koje se desava na okupljanima reprezentacije?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ne mislim al preseravate sa tom pricom oko iskustva. To hocu da kazem. I ja bi najradije Murinja, eo slobodan je, al haj sagledajte realno.
15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
Naravno da jesam, nisi ocigledno procito prethodni post. Hrvati imaju kvalitet njih samo je.be problem u glavi kad im nastupi, ko sto su bojkotovali otvoreno kovaca jer im daje preteske treninge. Ovo sto Dalic radi je kazem ti klasicno "Nahrani kerove i ne diraj nista"...izvede najjace sto ima u tom tretnutku i udrite momci...eto kao on je neki Pep u odnosu na Cacica? Ma daj molim te , bojkot klasicni....Kaunas je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:56Nisi valjda uporedio GSW i Hrvatsku repku.invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:51
To sto pricas za Dalica je isto ko da neko kaze joj Kerr je vrunski trener uzeo tri prstena sa GSW. Daj bolan ljudi imaju 15 top igraca, on ih izvede u najboljem sastavu sto ima (sto bi izveo i neki ulicar) i kaze igrajte momci najbolje sto znate. Jel ti stavarno mislis da on ima neke takticke posebne zamisli ?![]()
Pa tu istu Hrvatsku je Ante Cacic zamalo kostao tog istog SP, doveli Dalica kad je u zadnjem kolu trebala pobjeda protiv Ukrajine za baraz.
I kakvih 15 klasa Bgt, jedini TOP igraci koje su imali su Modric, Mandzukic i Rakitic. Ni blizu 5 najjacih repki svijeta po imenima, a srebro se ukazalo.
Sad samo cekam ko ce se nakaciti na ovo da imaju jos klasa u ekipi, odmah da kazem da ih poredim sa svjetskom kremom a ne sa nasom repkom.
Sto se tice tog SP svaka im cast, ali vise srece nego pameti. Izbacili su dvije ekipe od kojih su jaci dosta i to obje na penale i onda jos engleze na produzetke. U drugom dijelu zrijeba bila su bar 3 tima koja bi ih glat izbacili.
Hrvati imaju kvalitet da se glat plasiraju na neko takmicenje i uz malo srece prodju grupu, otprilike manje vise svaki selektor je uradio slicno...samo je dalic imo dosta vise srece od svojih prethodnika
=\_1921_/=
To ti ja velim kolega,misimovic bi bio jos gori od prosineckog.Kaunas je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:58Ne mislim al preseravate sa tom pricom oko iskustva. To hocu da kazem. I ja bi najradije Murinja, eo slobodan je, al haj sagledajte realno.
Ne mora Mourinho ima Susic,Muslin npr
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Odluka nakon penala: Elvis Sarić odveo Suwon Samsung u polufinale azijske Lige prvaka

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dalicu su se poklopile sve kockice i to je cinjenica koja ce se uvijek zanemarivati, nece je niko ni spominjati.
Da su Hrvati bili u gornjem zrijebu (Francuska, Portugal, Belgija, Brazil, Urugvaj, itd) nikada finale ne bi vidjeli...i ovako su jedva, na penale...Danska, Rusija, Engleska (tada najlosija ikad, i od velikih repki najslabiji bili)... eto, treba imati i srece, naravno.
Naravno da i Dalic ima zasluge...ali da je isključivo on ta kvaka i kvalitet koji je Hrvatsku doveo do finala...ma daj.
Slaven Bilic nije uspio to...a i budala zna da je bolji strucnjak od ovog.
...
Ako je neka reprezentacija zasluzila osvojiti prvenstvo, onda je to definitivno Francuska.
Da su Hrvati bili u gornjem zrijebu (Francuska, Portugal, Belgija, Brazil, Urugvaj, itd) nikada finale ne bi vidjeli...i ovako su jedva, na penale...Danska, Rusija, Engleska (tada najlosija ikad, i od velikih repki najslabiji bili)... eto, treba imati i srece, naravno.
Naravno da i Dalic ima zasluge...ali da je isključivo on ta kvaka i kvalitet koji je Hrvatsku doveo do finala...ma daj.
Slaven Bilic nije uspio to...a i budala zna da je bolji strucnjak od ovog.
...
Ako je neka reprezentacija zasluzila osvojiti prvenstvo, onda je to definitivno Francuska.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 nov 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
@invincible
Nije to ni blizu GSWa druze.
Fudbalski GSW bi ti cinila ekipa sa recimo 4 od 5 najboljih igraca na svijetu, plus 4-5 onih koji su u TOP 2-3 na svijetu na svojoj poziciji.
Pa haj da i mi nadjemo nekog da nahrani kerove majka mu stara.
Mada nisam siguran ni koliko je to tacno, ko da sam negdje bas gledao neki intervju i govorio je o tome koliko su samo vremena on i pomocnici analizirali protivnike i trazili slabe tacke.
@salih Susic je svoje odradio, ne vjerujem ni da od ima volje ponovo da se vraca. Kakav Muslin, to je isto ko da ovaj ostane.
Fudbalski GSW bi ti cinila ekipa sa recimo 4 od 5 najboljih igraca na svijetu, plus 4-5 onih koji su u TOP 2-3 na svijetu na svojoj poziciji.
Mada nisam siguran ni koliko je to tacno, ko da sam negdje bas gledao neki intervju i govorio je o tome koliko su samo vremena on i pomocnici analizirali protivnike i trazili slabe tacke.
@salih Susic je svoje odradio, ne vjerujem ni da od ima volje ponovo da se vraca. Kakav Muslin, to je isto ko da ovaj ostane.
15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
Nisi me shvatio, ako cemo gledat domet realni hrvatske oni jesu GSW. Realni domet je:Kaunas je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:10@invincible
1. Glat plasman na takmicenje
2. Prolazak grupe uz malo srece u zrijebu ili na terenu. U najgorem slucaju pofajtat se za isto
Ovo ce ostvartiti bilo koji trener na svijetu sa ovim timom hrvatske pod uslovom da ima dobar odnos sa igracima tj da ga ne sikaniraju, bojkotuju ili slicno....
Evo razapnite me slobodno, ja tvrdim da je dalic nikakav trner tj nista bolji od Cacica ili bilo kojeg trenera slicnog kalibara....Njegov neki psiholoski pristup igracima je druga stvar.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 nov 2019, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
Selektor je zapravo sloro pa 90 % citave price.
Mozete vi kenjati po Dalicu koliko hocete, ali s njim su Hrvati.vrhunska ekipa, dok su s Cacicem, Stimcem i slicnim bili cesto cirkusanti kao sto su BiH i Srbija sada.
Jedina 2 iole ozbiljna selektora u poslednjih 10 godina su Srbiju odvela na 2 SP, svi ostali su bili cirkusanti, pa su takvi i rezultati...
Mozete vi kenjati po Dalicu koliko hocete, ali s njim su Hrvati.vrhunska ekipa, dok su s Cacicem, Stimcem i slicnim bili cesto cirkusanti kao sto su BiH i Srbija sada.
Jedina 2 iole ozbiljna selektora u poslednjih 10 godina su Srbiju odvela na 2 SP, svi ostali su bili cirkusanti, pa su takvi i rezultati...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Drug nije ti dobro porednjenje.invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:14Nisi me shvatio, ako cemo gledat domet realni hrvatske oni jesu GSW. Realni domet je:Kaunas je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:10@invincible
2. Prolazak grupe uz malo srece u zrijebu ili na terenu. U najgorem slucaju pofajtat se za isto
Ovo ce ostvartiti bilo koji trener na svijetu sa ovim timom hrvatske pod uslovom da ima dobar odnos sa igracima tj da ga ne sikaniraju, bojkotuju ili slicno....
Evo razapnite me slobodno, ja tvrdim da je dalic nikakav trner tj nista bolji od Cacica ili bilo kojeg trenera slicnog kalibara....
Znaci po toj logici, onom GSWu je realan domet ulazak u PO i prolazak prve runde. A ljudi najjaca ekipa u historiji NBA.
15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
Ajd vako eo posto sam u toku slicne rasprave na kosarkaskoj temi. Jel po tebi Zeljko Obradovic los terner jer je sa prkaticno evropskim Dream Temom ispao na domacem terenu u 1/4 finalu?marconato je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:14Selektor je zapravo sloro pa 90 % citave price.
Sta je tu bio problem? Sto se on poprilicno ku.rcio i nameto svoje, igraci ga odje.bali, narusila se atmosfera i fijasko....Sad da je neko doso u onaj tim neki bezvezeni trener koji bi imao drugaciji pristup sa igracima, ja ti garantujem da bi tadasnja SCG uzela glat zlato i pored svih izlazaka i marifetluka od Gurovica, Jarica, Radmanovica i ostalih....
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
A daj brate jel me zaj.ebavas uz duzno postovanjeKaunas je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:17Drug nije ti dobro porednjenje.invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:14Nisi me shvatio, ako cemo gledat domet realni hrvatske oni jesu GSW. Realni domet je:Kaunas je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:10@invincible
Evo razapnite me slobodno, ja tvrdim da je dalic nikakav trner tj nista bolji od Cacica ili bilo kojeg trenera slicnog kalibara....
Znaci po toj logici, onom GSWu je realan domet ulazak u PO i prolazak prve runde. A ljudi najjaca ekipa u historiji NBA.

Onom GSW je bio realan domet titula, sto je keer i ostvario tako sto je reko izadjite i igrajte, nije izmisljo toplu vodu. Prepustio igracima sve...
Isto to i dalic radi samo sto je je realni domet hrvatske ono sto sam napiso

Kontas sad ili da paint palim

=\_1921_/=
Ah izvinjavam se, pogresno sam percipirao tvoj post.
sve ok sad 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Selektor je sve u reprezentativnom fudbalu, sistem ako se dobar uspostavi i prilagodi igracima uradio si sav posao, poslije samo radis neke korekcije u zavisnosti od protivnika.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.