NK Žepče

Signore
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Signore » 27 avg 2013, 18:30

Bilo je, bilo je :lol: . Bili su dobri, dosta finog navijanja, a i zafrkancije s tribina, da se ljudi nasmiju. Perce inace radi kod Koce u restoranu na Brankovicu, pa je to vjerojatno jos olaksalo da dodje.

A Nikola igra spica. Igrao je prvo poluvrijeme kuci s Nemilom i onda izasao kao i cijela ekipa, u drugom su igrali Perce i Dino. On je inace u omladincima bio stoper, al kad zagusti igra napadaca. Visok je, podsjeca me na Krstanovica, a kako stvari stoje momak i zabija. On, Dino i Perce bi trebali biti jamac da nam realizacija nece biti problem. Moram pohvaliti Dinu za spremnost. Momak trci kao da igraju protiv nekih nespremnih pionira.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2013, 20:41

Signore je napisao/la:Bilo je, bilo je :lol: . Bili su dobri, dosta finog navijanja, a i zafrkancije s tribina, da se ljudi nasmiju. Perce inace radi kod Koce u restoranu na Brankovicu, pa je to vjerojatno jos olaksalo da dodje.

A Nikola igra spica. Igrao je prvo poluvrijeme kuci s Nemilom i onda izasao kao i cijela ekipa, u drugom su igrali Perce i Dino. On je inace u omladincima bio stoper, al kad zagusti igra napadaca. Visok je, podsjeca me na Krstanovica, a kako stvari stoje momak i zabija. On, Dino i Perce bi trebali biti jamac da nam realizacija nece biti problem. Moram pohvaliti Dinu za spremnost. Momak trci kao da igraju protiv nekih nespremnih pionira.
Jesu oni "stari" Canniballi ili su neka nova djeca se okupila? :D.Dobro je sto ima tko da zabije,a za obranu cemo lako :mrgreen: Jel igra ovo i Josip Duspara?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 avg 2013, 22:55

Igra Josip D. U obrani ima jos i Rasic, a i Pepija. Sto se Cannibala tice, oni stari su bili na utakmici, al medju obicnim, a navijali su ovi neki od 22-23 godine. Neki od njih su bili medju onim sto su prije par godina navijali.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 avg 2013, 10:01

Cini se da imamo onda fin sastav? :) Jojjj pa to nasi vrsnjaci su Canniballsi :mrgreen: .Bas mi je drago zbog toga,nadam se da ce opet se sastaviti fina grupa,jer mi fkt ide na nerve da vecina sad u Zepcu navija za Zrinjski ccc
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 avg 2013, 10:58

Ma ti sto navijaju za Zrinjski su bili medju navijacima, nisu oni problem, uvijek ce navijat za Zepce, a za Zrinjski su ionako tek poceli kad se Zepce raspalo. U Zepcu su puno veci problem navijaci Celika, al dobro, nek navija tko za koga oce, necu se zamarat tim. Meni je drago da sam vidio d su to bas momci, a ne neka djeca.

Sto se tice sastava, ima tu jos dobrih igraca, ima Losa, mali Grahic, Mandzuka, on je iz ZP, nije los napadac. Ima njih par preko veze, al nece oni dugo nadam se. Iducu domacu cu bas pokusat zapamtit ove glavne pa cu napisat.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 avg 2013, 20:48

Znam da nisu problem i ne smatram ih takvim,vec mi malo krivo sto navijaju za Zrinjski.Sjecas se kad nam je Matko srednjaka pokazao sta smo skandirali?."Ultras pi...",a kasnije ti isti otisli navijati za Zrinjski :roll: .
A one Celikovce necu ni komentarisati,zna se da vecina od njih nije uredu.Ljudi rodom iz Zepca psuju mamu Zepacku :lol: :lol:
Aj kad budes u mogucnosti postavi spisak svih koji brane boje naseg kluba,da barem malo pratim ;)

www.valencia-balkan.net

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 28 avg 2013, 23:10

na ovo moram reagovati.

zaista je sreća pa si ti uredu... :roll: :roll: :roll:

glupo je što psuju mater žepačku, ali ako nekome nije jasno zašto navijaju za Čelik, onda ne znam šta treba da mu bude jasno. na kraju krajeva, za Čelik se navija u dobrom dijelu srednje Bosne...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 avg 2013, 08:31

Ma neka navija tko za koga oce. Ja sam sretan sve dok ne vidim djecu kako svrsavaju na Barcu, Real, United i kompaniju, no dobro, necemo o tome. U Zepcu se, koliko sam cuo od starih, za Celik navijalo prije rata, jer su bili tu najblizi veci klub, a Zepce je igralo dosta rangova ispod. Svi ti ljudi su gotivili i Zepce, bili i na njihovim utakmicama i u to doba nebi navijali ono sto se danas navija na utakmicama Zepca i Celika. Tu nije problem sto ljudi navijaju za Celik, vec sto vrijedjaju grad iz kojeg su. Ja shvatam zasto se navija za Celik, nije Zepce ni nakon rata bilo cemu, a Celik je zario i palio tih par godina. Zepce se tek prije 10tak godina pridruzilo najboljim, a pored toga je igralo pod okriljem hrvatskog saveza i smatrano prohrvatskim klubom i onda je logicno da vecina bosnjaka nece navijati za njega. Pored ovoga, na tribinama je uvijek bila sahovnica, a medju onim najvjernijim hrvati koji su pjevali ono sta oni zele. Jednom prilikom se skupilo 20-30 momaka bosnjaka, doslo do ovih, predlozilo im da maknu zastave, ukinu neke pjesme, te da ce oni zajedno s njima navijati, a ujedno ce i registrirati grupu. To je odbijeno, u Zepcu se takvo nesto nece dugo prihvatiti i prema tome je jako tesko ocekivati da bosnjaci podrze Zepce, iako sam ih ja u velikome broju vidjao na tribinama dok se igrala PL, bili bi sretni kad zabijemo gol, mnogi cak i protiv Celika, ali ih nije bilo medju onim koji navijaju, izuzev kolege Adija. Na kraju dolazimo do zakljucka da je sve to politika i nacionalno svojatanje kluba i dok je tako pola Zepca nece navijati za Zepce. Sto je najgore, ovo nije samo u Zepcu, vec diljem zemlje. Samo Zeljo, Sarajevo, Celik i Sloboda koliko ja mogu da zamijetim nemaju problema s tim, jer je za njih navijao cijeli grad prije rata, a tako je ostalo i nakon. Isto bi vjerojatno bilo i sa Velezom da nije obnovljen Zrinjski. BL je navijala za Borac, gore je prije rata bio ogroman broj hrvata, ali navijaci Borca cine isto ono sto i navijaci Zepca, pa je i logicno da u BL samo jedan narod navija za Borac.

Odoh ja na kraju previse van teme, al nema veze, da ukazem na jedan od problema koji sigurno utjece i na posjetu utakmica.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 avg 2013, 10:57

A mene koji "svrsava" na Valenciu? :lol: .Ma kao sto rece zna se zbog cega zepacki Bosnjaci ne navijaju za Zepce,ali tko ih sisa.Bolje je da nisu sklonili sahovnice onda kad su dosli jer bi naredni im potez bio da sklone grb kluba,pa da mu vrate ime Orlovik itd.Ja osobno ne bi prvi navijao za taj klub.Onu zadnju sezonu trebalo je doci do ujedinjenja navijaca i zbog toga je Baco nas napustio i nije bilo vise sahovnica i nacionalisticki pjesama.Sjecam se kad je protiv Zelje u prvom kolu jedan,da ga ne imenujem sada donio slovo U na platnu,pa se Paraga izgalamio na njega.Sve je bilo OK do utakmice protiv Celika kad smo izgubili 0:2,tad smo poceli skandirati "Ajmo,ajmo.. :mrgreen: :mrgreen: " i ja i S.okacili na ogradu sahovnicu i napustili na poluvremenu stadion :lol: :lol: .Uglavnom,znam momka,Bosnjaka iz Zepca koji je navijao za klub i zalagao se za ujedinjenje navijaca.Njegov rodjak je vodja Fukara iz TZ i oni su nam trebali pomoci u daljem radu.I,Signore nisam bio sam ja,bila su tu dva moja rodjaka,Sena i Bage :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 avg 2013, 11:46

Ma dobro, znam da si bio ti i jos par s tobom, dodjete u hrvatskim dresovima, ja sam dugo mislio da ste 'nasi' :lol: . Jbg, stanje je takvo kakov jeste, sad bi mozda moglo da bude nesto od te grupe, prije par godina su to sve bila djeca, sad su ozbiljni momci, vidjet cemo ih. Samo da im Baco i ovi pomognu, al vidjet cemo za to. Znam da se Baco nekad napio s par tih navijaca i da su spalili sve transparente. To mi je nekako najzalije, jer smo ih imali vise nego navijaca :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 avg 2013, 13:02

Haha ja na stadion dolazio ko Bozicno drvce ukrasen :mrgreen: .Cro dres,dva sala Zepca,kacket jaoo kad se sjetim :mrgreen: :mrgreen: . Znam kad se Baco napio otisli su oni transparenti Torcida itd,a ostao je onaj Canniballls,sad ne znam jel u zivotu i oni sto smo dobili od Skripara.

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 avg 2013, 13:11

Ma napravit nove i u akciju :D . Mene sad zanima nedjelja i Kosova. Jedva cekam izvjestaj, a mozda se cak i ja zaputim, al sumnjam. Ako izgube mislim da mnogi koji bi iducu nedjelju dosli na domacu nece doci. Ljudi ne zele dvije sezone gledat kanton i zato je bitno dobiti svaku utakmicu.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 29 avg 2013, 13:49

@Signore uglavnom je to to.

ja naravno nisam želio da potenciram te stvari, ali smo ih svi svjesni.

jedna anegdota iz vremena kad je Žepče igralo u PL, a koja možda najbolje ilustrira situciju koja je nažalost u Žepču. i gdje je u tome Čelik.

dolazimo mi na utakmicu u Žepče i idemo prema stadionu.
kad jedna nana sa prozora pita mog prijatelja:"je li vi momci navijate za Čelik?"
kaže prijatelj, da navijamo.
kaže njemu nana, zgazite te usta.... a moj prijatelj odgovara sa dobro, hoćemo. :|

taj moj prijatelj se zove Dražen.

i da, šta vam ba fali da i slijedeću godinu igrate kantonalnu. :mrgreen: doći će vam slijedeće godine i Krivaja. baš su u lošoj poziciji ove godine...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 avg 2013, 14:08

Kakav kanton, ocemo federalnu, mi smo metropola :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 avg 2013, 18:54

Bas ce biti zanimljivo hoce li se okupiti navijaci.Ja znam kad smo ispali u 1.FBIH da nitko nije dolazio na tribine,jedini sam svaku tekmu pratio :lol:
EDIT.Ne smijem vise ni pisati,dobijam na fb prijetece poruke :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 29 avg 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 avg 2013, 19:05

Jutros prolazim pored stadiona i vidim na pomocnom neki trening. Mislio da su seniori i svratim, kad juniori valjda treniraju. Trener sjedi na klupi, a oni igraju 15 na 15, ne zna se ko pije ko placa. :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 avg 2013, 21:38

el-fighter je napisao/la:Jutros prolazim pored stadiona i vidim na pomocnom neki trening. Mislio da su seniori i svratim, kad juniori valjda treniraju. Trener sjedi na klupi, a oni igraju 15 na 15, ne zna se ko pije ko placa. :)
To ti je nesto sasvim normalno :mrgreen:

@Adi - Okupi navijaci i kreni u obilazak tih sto prijete :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 avg 2013, 10:24

Haha sto komsije s onu stranu Drine kazu :"Oguglao sam na te prijetnje".Ne mozes ljudima dokazati da je sport najbitniji,a ne vjera,nacija i ostalo. ;)

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 avg 2013, 10:36

Ma bas te briga, u sportu je uvijek bilo tenzija i uvijek ce i biti, a ako jednom ne bude to onda vise nece biti zanimljivo.

Inace, cuo sam da Perce nije htio igrati, da je odbijao Kocu, ali je najvjerojatnije pristao nakon sto mu je ovaj obecao primanja. Koca radi besplatno kao trener, a financira i dva igraca koji su iz Nemile. Za svaki trening dobiju na gorivo jako lijepu cifru, da ju ne pisem sad ovdje. Ja se nadam da ce se kroz 2-3 kola rasut odredjen broj igraca, jer se s ovolikim brojem ne moze kvalitetno raditi. Vjerujem da ce poslovi i fakulteti tu uciniti svoje.

I gdje se ti nalazis sad? Zasto vise nisi u Zepcu??

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 avg 2013, 13:17

Ma ajde da su to obicne tenzije,no nisu.Vec prijetnje zbog rijeci koje nije netko najbolje shvatio,no briga me to je vec njegov problem.
Sta da kazem,nego svaka cast Koci na tome sto se zalaze za klub.On ima dovoljno i nije kao Maric dosao tu da podeblja svog dzep.
A o tome gdje sam i sta radim poslao sam ti na p.p ;)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.