Ma neka navija tko za koga oce. Ja sam sretan sve dok ne vidim djecu kako svrsavaju na Barcu, Real, United i kompaniju, no dobro, necemo o tome. U Zepcu se, koliko sam cuo od starih, za Celik navijalo prije rata, jer su bili tu najblizi veci klub, a Zepce je igralo dosta rangova ispod. Svi ti ljudi su gotivili i Zepce, bili i na njihovim utakmicama i u to doba nebi navijali ono sto se danas navija na utakmicama Zepca i Celika. Tu nije problem sto ljudi navijaju za Celik, vec sto vrijedjaju grad iz kojeg su. Ja shvatam zasto se navija za Celik, nije Zepce ni nakon rata bilo cemu, a Celik je zario i palio tih par godina. Zepce se tek prije 10tak godina pridruzilo najboljim, a pored toga je igralo pod okriljem hrvatskog saveza i smatrano prohrvatskim klubom i onda je logicno da vecina bosnjaka nece navijati za njega. Pored ovoga, na tribinama je uvijek bila sahovnica, a medju onim najvjernijim hrvati koji su pjevali ono sta oni zele. Jednom prilikom se skupilo 20-30 momaka bosnjaka, doslo do ovih, predlozilo im da maknu zastave, ukinu neke pjesme, te da ce oni zajedno s njima navijati, a ujedno ce i registrirati grupu. To je odbijeno, u Zepcu se takvo nesto nece dugo prihvatiti i prema tome je jako tesko ocekivati da bosnjaci podrze Zepce, iako sam ih ja u velikome broju vidjao na tribinama dok se igrala PL, bili bi sretni kad zabijemo gol, mnogi cak i protiv Celika, ali ih nije bilo medju onim koji navijaju, izuzev kolege Adija. Na kraju dolazimo do zakljucka da je sve to politika i nacionalno svojatanje kluba i dok je tako pola Zepca nece navijati za Zepce. Sto je najgore, ovo nije samo u Zepcu, vec diljem zemlje. Samo Zeljo, Sarajevo, Celik i Sloboda koliko ja mogu da zamijetim nemaju problema s tim, jer je za njih navijao cijeli grad prije rata, a tako je ostalo i nakon. Isto bi vjerojatno bilo i sa Velezom da nije obnovljen Zrinjski. BL je navijala za Borac, gore je prije rata bio ogroman broj hrvata, ali navijaci Borca cine isto ono sto i navijaci Zepca, pa je i logicno da u BL samo jedan narod navija za Borac.
Odoh ja na kraju previse van teme, al nema veze, da ukazem na jedan od problema koji sigurno utjece i na posjetu utakmica.