Ajdin Hasić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Ajdin Hasić
Samo polahko sa njim. Nije trener lud, zna on i da je to vrhunski talent i da su njegove godine jako opasne. 
Znaju oni vrlodobro sto je Dinamo kopao i nogama i rukama da ga zaustavi.

Znaju oni vrlodobro sto je Dinamo kopao i nogama i rukama da ga zaustavi.
Titule YUG-BiH--      (6)   66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
						Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kakvu golcinu momcina zabi auu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
						i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- 
				HeraklitMracni
- Kontakt:
Nije fazon gol , nego ta tehnika i prebacivanje lopte sa desne na lijevu nogu i onda ostar sut , vidi se da je jako skolovan igrac ..

Nego jel iko pogledo kako je odigro tih 20 minuta?
Znamo mi jednog Vuitona što daje takve golove, al tanko igra.

Znamo mi jednog Vuitona što daje takve golove, al tanko igra.
Bravo Ajdine, samo nastavi. Nas najveci talenat od Pjanica i moze nas uz jos nekoliko igraca odvest na Euro 2024.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
						The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako bi ovo funkcionisalo za par godina?
Nesto u stilu Rome ove sezone, 3421
Demirović
Gojak Hasic
Kolasinac Krunic Pjanic Dedic
Sanicanin Hadzikadunic Ahmedhodzic
Kovacevic

Nesto u stilu Rome ove sezone, 3421
Demirović
Gojak Hasic
Kolasinac Krunic Pjanic Dedic
Sanicanin Hadzikadunic Ahmedhodzic
Kovacevic
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Dino Begic je od tog suta sest godina dobro zivio.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
						Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hvala Bogu pa nisam uživo gledao gol, ionako se čovjeku zavrti od ovog šuta na snimku.
Ovo je više šokantan gol nego što je dobar.
Taman sad se izgradio da može biti dirigent u nekom Rizesporu, kao što sam i prije govorio, previše kajmačara ima ovdje.
Fleksanje do maximuma. Za njegov razvoj je najbolje da bude dirigent u manjem klubu nego da igra po pola sata.

Ovo je više šokantan gol nego što je dobar.
Taman sad se izgradio da može biti dirigent u nekom Rizesporu, kao što sam i prije govorio, previše kajmačara ima ovdje.
Fleksanje do maximuma. Za njegov razvoj je najbolje da bude dirigent u manjem klubu nego da igra po pola sata.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
						"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tek sad vidjeh golcinu. Svaka cast, uvijek je imao sut, kao i Hajrovic (samo da bude pametniji  ). Toga nam fali.
 ). Toga nam fali.
Ne treba zaboraviti da je Hasic zadnje 2 utakmice dobio priliku zahvaljujući povredama i odsustvima Ghezala, Torea, Lensa...ne znam koliko ce ova zadnja dvojica izbivati s terena, ako ne dugo onda je posudba definitivno najbolja opcija. Ako ce biti izvan terena jos 2,3 mjeseca onda je sasvim ok da ostane u Besiktasu i dobijat ce svoje minute, pogotovo nakon ova dva gola.

). Toga nam fali.
 ). Toga nam fali.Ne treba zaboraviti da je Hasic zadnje 2 utakmice dobio priliku zahvaljujući povredama i odsustvima Ghezala, Torea, Lensa...ne znam koliko ce ova zadnja dvojica izbivati s terena, ako ne dugo onda je posudba definitivno najbolja opcija. Ako ce biti izvan terena jos 2,3 mjeseca onda je sasvim ok da ostane u Besiktasu i dobijat ce svoje minute, pogotovo nakon ova dva gola.
Teško će on igrat pored  laufera ko što je Tore.  Bojim se da će opet  dobijat po 10 minuta.
E sad šta je za Haska bolje, to je pitanje.
Možda mu baš treba klupa da se uozbilji i trudi, jer on djeluje prilično nonšalantan?

E sad šta je za Haska bolje, to je pitanje.
Možda mu baš treba klupa da se uozbilji i trudi, jer on djeluje prilično nonšalantan?
- ASD
- Kontakt:
Po mogućnosti i novi klub.
Jako loša sredina je trenutno Besiktas. Puno skupih stranaca koji su mu konkurencija.

Jako loša sredina je trenutno Besiktas. Puno skupih stranaca koji su mu konkurencija.
pisao sam vec, ja bih vise volio da ostane i igra 30 min nego da ide u kakav kukuruzspor..
da ne poleti odmah u startu sa svojom ludom glavom i pomisli da je spreman za real, vise ce ostvariti za 30 min u besiktasu nego za 90 u nekom losijem klubu u turskoj.
crnci jesu stariji i skuplji ali ludi turci to ne bendaju, tamo otkazi pucaju ko od sale:-)

da ne poleti odmah u startu sa svojom ludom glavom i pomisli da je spreman za real, vise ce ostvariti za 30 min u besiktasu nego za 90 u nekom losijem klubu u turskoj.
crnci jesu stariji i skuplji ali ludi turci to ne bendaju, tamo otkazi pucaju ko od sale:-)
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovaj momak će 100% uspjeti. Sama činjenica da je već u Bešiktašu govori nešto. Bitno je samo da igra i da koristi prilike. Pa i Bešiktašu je valjda u cilju da nekad dobro unovči ono što Ajdin pruža.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
To i ja kontam: Čini mi se da bi za 5 utakmica mislio da je Messi, onda ide bolno prizemljenje.babino je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:16pisao sam vec, ja bih vise volio da ostane i igra 30 min nego da ide u kakav kukuruzspor..
Možda je bolje da se bori i da nauči cijenit minutažu.
- 
				visegrad8392
- Kontakt:
kako sam prije mjesec-dva i pisao: upariti ga aBd sa gigovicem u A-reprezentaciji i eto ti pola veznog reda za sledecih 10-12 godina 

ma imamo mi ekipu sasvim ok za euro okvire, prvenstva se ne bi smjela fulati nikako ali eto, nekom je u interesu izgleda da nas predstavi tarabama.visegrad8392 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:21kako sam prije mjesec-dva i pisao: upariti ga aBd sa gigovicem u A-reprezentaciji i eto ti pola veznog reda za sledecih 10-12 godina
doveli su nas tu gdje jesmo, taman za nivo bhpl igraca i laganica, nema pritiska rezultata, ono losi smo i udri, skidaj gace, prodaji igrace kroz ekipu itd.
svjetsko je vec druga prica, tu bas moras biti na vecem nivou da se plasiras i uz to ti se mora poklopiti milion stvari.
ovaj izbor selektora je dokaz da smo dotakli dno.
jedna lagana suspenzija uefe bi me bas lijepo obradovala pa nek onda svi sastance koliko hoce.
klubovi ce svakako ganjati ovo neko novo takmicenje za levate.
sta kaze yalcin..dosao mi je u kancelariju prije 2-3 dana da pita kakva mu je uloga u 1. timu hihiDrFilgud je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:19To i ja kontam: Čini mi se da bi za 5 utakmica mislio da je Messi, onda ide bolno prizemljenje.babino je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:16pisao sam vec, ja bih vise volio da ostane i igra 30 min nego da ide u kakav kukuruzspor..
Možda je bolje da se bori i da nauči cijenit minutažu.
da li je pjanic do sada slicno pitao kumana:-)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boatenkk, General505, jasmin10 i 19 gostiju.