mozda grijesim al mislim da sam procitao da je ova imala bolje rez kad je trebala biti olimpijada i da bi isla al je odgodjena ista te na osnovu toga ide a Segmedina je imala bolje rez zadnju godinu,dvije po meni je to ok jbga korona i sve do momenta kad je trebala biti ol ako si imao rez trebas da ides to sto je odgodjena je visa sila ...retromoos je napisao/la: ↑24 jul 2021, 09:41Na Klixu su jutros pisali da bi Segmedina sa onim rezultatom od prije nekoliko dana danas bila 24. na OI, sto ne znaci da nije mogla jos bolje. Ova je pokazala koliko moze. Najveca fora da Tatjanu uopce nije bilo stid otici OI, iako je znala da je Segmedina puno bolja od nje.
OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Ja mislim da oni koji zavrse nastup odmah napustaju OIlegenda reala je napisao/la: ↑24 jul 2021, 11:29Sta ce je biti stid ide na desetodneno putovanje u Tokio o trosku drzave prema kojoj vjerovatno nema nekih emocijaretromoos je napisao/la: ↑24 jul 2021, 09:41Na Klixu su jutros pisali da bi Segmedina sa onim rezultatom od prije nekoliko dana danas bila 24. na OI, sto ne znaci da nije mogla jos bolje. Ova je pokazala koliko moze. Najveca fora da Tatjanu uopce nije bilo stid otici OI, iako je znala da je Segmedina puno bolja od nje.
Koliko ima kvalifikacionih grupa u Laninoj kategoriji?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da su OI bile prosle godine, Lana i Nedzad ne bi nastupili na OI. Tako bi 2020. reguralno nastupila i Tatjana, ali je Segmedina bila puna bolja u zadnjih 18 mjesci i trebal je ici na OI umjesto Tatjane. Olimpijski komitet BH je trazio od Streljackog saveza BH da obzirom na rezultate nastupi Segmedina, ali su to oni odbili.bob je napisao/la: ↑24 jul 2021, 11:48mozda grijesim al mislim da sam procitao da je ova imala bolje rez kad je trebala biti olimpijada i da bi isla al je odgodjena ista te na osnovu toga ide a Segmedina je imala bolje rez zadnju godinu,dvije po meni je to ok jbga korona i sve do momenta kad je trebala biti ol ako si imao rez trebas da ides to sto je odgodjena je visa sila ...retromoos je napisao/la: ↑24 jul 2021, 09:41Na Klixu su jutros pisali da bi Segmedina sa onim rezultatom od prije nekoliko dana danas bila 24. na OI, sto ne znaci da nije mogla jos bolje. Ova je pokazala koliko moze. Najveca fora da Tatjanu uopce nije bilo stid otici OI, iako je znala da je Segmedina puno bolja od nje.
Od kojih je jedna sa državama koje su dobile mjesto univerzaliteta, a druga sa lošijim rezultatima i B normom, tako da efektivno 3 grupe po 8 od kojih top 16 ide dalje.
-
- Kontakt:
Malo su pomjereni termini, prva grupa na 100m delfin je u 12.25h. Lana je u trećoj i početak je od 12.30h 

a vidi nekima je dobro doslo (korona) Lana je ispunila normu sama nije birano izmedju 3 ucesnika npr. pa dobila kartu ne znam kako ide kod Nedzada putretromoos je napisao/la: ↑24 jul 2021, 12:02Da su OI bile prosle godine, Lana i Nedzad ne bi nastupili na OI. Tako bi 2020. reguralno nastupila i Tatjana, ali je Segmedina bila puna bolja u zadnjih 18 mjesci i trebal je ici na OI umjesto Tatjane. Olimpijski komitet BH je trazio od Streljackog saveza BH da obzirom na rezultate nastupi Segmedina, ali su to oni odbili.bob je napisao/la: ↑24 jul 2021, 11:48mozda grijesim al mislim da sam procitao da je ova imala bolje rez kad je trebala biti olimpijada i da bi isla al je odgodjena ista te na osnovu toga ide a Segmedina je imala bolje rez zadnju godinu,dvije po meni je to ok jbga korona i sve do momenta kad je trebala biti ol ako si imao rez trebas da ides to sto je odgodjena je visa sila ...retromoos je napisao/la: ↑24 jul 2021, 09:41
Na Klixu su jutros pisali da bi Segmedina sa onim rezultatom od prije nekoliko dana danas bila 24. na OI, sto ne znaci da nije mogla jos bolje. Ova je pokazala koliko moze. Najveca fora da Tatjanu uopce nije bilo stid otici OI, iako je znala da je Segmedina puno bolja od nje.

- legenda reala
- Kontakt:
Nedžad je ispunio normu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još malo 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima li ko link, bio bih zahvalan, nisam u mogućnosti biti kući?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bht liveTracy3McGrady je napisao/la: ↑24 jul 2021, 12:31Ima li ko link, bio bih zahvalan, nisam u mogućnosti biti kući?
"We need to suffer. And we need to fight."
https://bhrt.ba/uzivo/Tracy3McGrady je napisao/la: ↑24 jul 2021, 12:31Ima li ko link, bio bih zahvalan, nisam u mogućnosti biti kući?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde ljepotice naša.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hvala vam ali neće da pokrene iz inostranstva. Pišite ovdje sta i kako, polufinale je cilj, sve preko je bonus.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sedmo vrijeme u svojoj grupi, 58.32
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 24 jul 2021, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- ASD
- Kontakt:
Sedmo vrijeme, hbg.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auu ništa..
-
- Kontakt:
Zovi spasioce 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.