FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E subotu će navečer garant nevrijeme. Pa je.bo ga da ne lajem sad. Dočekaš utakmicu kući pred publikom poslje skoro godinu i po i je.bena kiša će da roka. Ma nek grmi, ko ga je.be
Kakav prekid sta bulazni ovaj.Svi na Grbavicu, uci cemo svi i ovi i oni .Trebamo sad Zelji vise nego ikad.
Ko bi mogao biti prva protiv Borca, ako Ivković ne znam, zna li neko sa foruma 
Edit: Ako je vjerovati TM-u, mi nemamo napadača osim Juričića (ne znam šta je sa Zecom), a od bekova desno imamo onu nesreću Blaževića i lijevo Malića.
Pa dobro, šta, lagano

Edit: Ako je vjerovati TM-u, mi nemamo napadača osim Juričića (ne znam šta je sa Zecom), a od bekova desno imamo onu nesreću Blaževića i lijevo Malića.
Pa dobro, šta, lagano

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ima Meka pravo nastupa od prvog kola.StrikeWarzone je napisao/la: ↑14 jul 2021, 23:25Mi se bez Mekića u ovoj ligi nemamo čemu nadati što se tiče neke igre i kreacije, jedino da se Bojo pretvori u Thiaga Alcantaru, pod uslovom da ne ode do subote.![]()
Nego koliko je to provjereno da neće biti peglanja oko ulaska na stadion ?![]()

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
@Maxi je li ti frka provjerit da nije neko potpisao mozda?
Bender - Malić, Vrhovac, Drina, Musić - Beća - Mujezinović, Mekić, Bekrić, Subašić - Juričić
4141 formacija kao što su igrali protiv Rudara
Klupa : Milićević, Kosorić, Bojo, Mehić, Zec, Mućaj i Osmanović.
S obzirom da ne znamo kakva je situacija sa Blaževićem, Gasalom, Durakovićem, Stjepanovićem, Jahićem, Zdunićem i Štilićem, ja očekujem ovo. Eventualno Blažević mjesto Musića ako mogne igrati i u biti to je to. Blažević ima unesen ugovor u Cometu do kraja ove sezone odnosno 30.6.2022. eh da li to sad znači da može igrati ne znam.
Čuo sam da baš dosta hvale Musića, Beću, Drinu i Mućaja ne bi bilo čudno da počnu trojica od njih četiri. Naravno nadam se da neće biti eventualnih iznenađenja od strane stručnog štaba pa da kojim slučajem gledamo Kosorića na poziciji štopera.
4141 formacija kao što su igrali protiv Rudara
Klupa : Milićević, Kosorić, Bojo, Mehić, Zec, Mućaj i Osmanović.
S obzirom da ne znamo kakva je situacija sa Blaževićem, Gasalom, Durakovićem, Stjepanovićem, Jahićem, Zdunićem i Štilićem, ja očekujem ovo. Eventualno Blažević mjesto Musića ako mogne igrati i u biti to je to. Blažević ima unesen ugovor u Cometu do kraja ove sezone odnosno 30.6.2022. eh da li to sad znači da može igrati ne znam.
Čuo sam da baš dosta hvale Musića, Beću, Drinu i Mućaja ne bi bilo čudno da počnu trojica od njih četiri. Naravno nadam se da neće biti eventualnih iznenađenja od strane stručnog štaba pa da kojim slučajem gledamo Kosorića na poziciji štopera.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Eh sad pošto je u međuvremenu izašla vijest da Bojo ostaje, a ne znam hoće li potpisat do tekme s Borcem, onda moguće da će umjesto Beće uletit Bojo i to je manje više to. Opet nisam siguran koliko nam se isplati opet gurat Subašića na krilo jer mislim da je bolji u sredini ali sudeći po utakmici protiv Rudara koja je bila generalka i po odmoru tih istih igrača protiv Igmana, ne bih se iznenadio da Subašić krene na krilu.braco je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:02
------------------Juričić---------------------
Mujezinović----Bekrić-------------Subašić
--------------Mekić---Beća----------------
Malić-----Vrhovac--Drina---------Blažević
-----------------Bender---------------------
Mislim da je ovaj sastav jer ipak ovi igrači su najviše igrali i smatrali se prvom postavom u prijateljskim, a drugo niko od ovih 11 koje sam nabrojao nije igrao danas protiv Igmana tako da mislim da će ovaj sastav istrčat protiv Borca.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bender-Blazevic, Vrhovac, Kosoric, Malic- Bojo, Subasic, Mekic,- Bekrić, Zec, Juricic.
Ovo je nekako najbolji sastav. Sredina terena treba da je omladina koja moze trcati a protiv Leotara se je vidjelo kako Bojo, Mekic i Subasic lijepo iznose lopte.
Kosorica sam stavio ispred Drine jedino zbog iskustva, nikako zbog kvalitete
Ovo je nekako najbolji sastav. Sredina terena treba da je omladina koja moze trcati a protiv Leotara se je vidjelo kako Bojo, Mekic i Subasic lijepo iznose lopte.
Ne treba nam iskustvo ove sezone nikako. Hvala Aci za dosta stvari, al neka njega na klupitatastrumf je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:06Bender-Blazevic, Vrhovac, Kosoric, Malic- Bojo, Subasic, Mekic,- Bekrić, Zec, Juricic.
A ne isplati se. Bolje onu smlatu Hrelju staviti na krilo, a Subasica na svoju poziciju. Ne moze ni Bekric vise izdrzati duze od 20 minuta prema ovim prijateljskim tako da je bolje udje sa klupe.
Da hoce potpisati Boju, Jahica i Durakovica do subote. Nisam siguran ni da imamo za zapisnika igraca dovoljno u ovom momentu kada govorimo o aktivnim ugovorima, ne broju igraca koji trenira. Ne znam sta cekaju, Mekica tek jucer registrovali yebo ih svak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Poznaje li neko Memiju? Ili barem mahalski nesto ako je nacuo da li postoji promil sanse da se vrati?
@igrajlopte 🐦
Zna li neko tačan broj igrača pod ugovorom?LjoZee je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:27A ne isplati se. Bolje onu smlatu Hrelju staviti na krilo, a Subasica na svoju poziciju. Ne moze ni Bekric vise izdrzati duze od 20 minuta prema ovim prijateljskim tako da je bolje udje sa klupe.
Da hoce potpisati Boju, Jahica i Durakovica do subote. Nisam siguran ni da imamo za zapisnika igraca dovoljno u ovom momentu kada govorimo o aktivnim ugovorima, ne broju igraca koji trenira. Ne znam sta cekaju, Mekica tek jucer registrovali yebo ih svak.
Ma mislim da će počet Bekrić jer u posljednje 2 utakmice u kojim je igralo "najboljih 11" u prvom poluvremenu tj. protiv Rudara i Famosa, Bekrić je počeo od prve minute. Plus nije igrao s ovim rezervama protiv Igmana nego je trenirao na Grbavici taj danas sa ostatkom ovih što bi trebali početi protiv Borca.
Očekujem i da Borac ne izađe u najjačem sastavu s obzirom da su se dosta istrošili protiv Cluja i da ih sljedeće sedmice čeka put u Sjeverenu Irsku. MIslim da u prvih 11 Borca možemo očekivat nekoliko ovih koji su im s klupe ušli protiv Cluja tipa Meleg, Mols, Vušurović, Živković itd. Vjerovatno će morat malo rotirati i zbog povreda i umora jer su im iz tih razloga u prvih 90 minuta oba štopera izašla iz igre tj. Jovanović i Milojević. Mislim nije da će nam nešto lakši posao biti zbog toga ali eto čisto onako komentarišem.
21 igrac.Dejan1921 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:39Zna li neko tačan broj igrača pod ugovorom?LjoZee je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:27A ne isplati se. Bolje onu smlatu Hrelju staviti na krilo, a Subasica na svoju poziciju. Ne moze ni Bekric vise izdrzati duze od 20 minuta prema ovim prijateljskim tako da je bolje udje sa klupe.
https://en.wikipedia.org/wiki/2021–22_F ... on#Players
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 15 jul 2021, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Ima šanse ali su minimalne, ima ponudu Slaven Belupa ako to propane onda možemo očekivati povratak barem sam tako čuo !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Hvala!
@igrajlopte 🐦
Ma mislim i ja, ali smatram da nam nece nesto puno moci pomoci od prve. Samo ce se izmoriti i nema ko uci poslije zato mislim da je bolje sa klupe.braco je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:44Ma mislim da će počet Bekrić jer u posljednje 2 utakmice u kojim je igralo "najboljih 11" u prvom poluvremenu tj. protiv Rudara i Famosa, Bekrić je počeo od prve minute. Plus nije igrao s ovim rezervama protiv Igmana nego je trenirao na Grbavici taj danas sa ostatkom ovih što bi trebali početi protiv Borca.
20-21 sa Stilicem koji se ne pojavljuje, ali ima jos uvijek aktivan ugovor. Mujica sam ja vidjao na zapadu, nije nijednu prijateljsku odigrao. Kad bismo uspjeli jos trojicu registrovati do subote taman bi to bilo brojcano. Poslije mozda se i dese neke rotacije ako ko bude novi dosao.ReX je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:4521 igrac.
Od toga pitanje je da li mozes racunati na to da ces nesto dobiti od igraca poput Mujica, Mehica, Osmanovica, Hrelje...
https://en.wikipedia.org/wiki/2021–22_F ... on#Players
Na kraju cemo morati moliti Stilica da vaskrsne samo da sjedi na klupi u subotu zbog broja.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da da, kad malo bolje skontas nemas ni 17-18 igraca. Zec, Stilic, Mehic, Mujic, Osmanovic... Sve pod upitnikom, sto zbog (ne)kvaliteta sto qurcobolje.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.