AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pellegri je odličan igrač al' ima staklene noge.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A činjenica je da nam ne treba takva zamjena za igrače koji imaju 40, odnosno 35 godina
Il Club più titolato al mondo!
Pa uz neku razumnu cijenu, možda i ne bi bio loša opcija za njihovu zamjenu, mada bi svakako trebali gledati nekoga ko će ih u budućnosti skroz zamjeniti, a Pellegri sa učestalim povredama to nažalost vjerovatno nije.
Sa druge strane, priča o trećem napadaču je po mom mišljenju trenutno apsolutno nebitna, jer puno je važnije riješiti desno krilo i desetku nego ganjati trećeg napadača, bez obzira što imamo dva napadača koji zajedno imaju 75 godina, vjerujem da će oni izgurati sezonu, a u napadu za nevolju može igrati i Leao.
Sa druge strane, priča o trećem napadaču je po mom mišljenju trenutno apsolutno nebitna, jer puno je važnije riješiti desno krilo i desetku nego ganjati trećeg napadača, bez obzira što imamo dva napadača koji zajedno imaju 75 godina, vjerujem da će oni izgurati sezonu, a u napadu za nevolju može igrati i Leao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Postati će bitno onda kad Ibra bude odsustvovao, a tebi u timu 35godišnjak jedini napadač u timu koji će morati tegliti na sva tri fronta dok se i sam ne povrijedi.
Rebić i Leao su kratkoročno solidna rješenja, al' uz Girouda i Ibru će nažalost imati veću minutažu na poziciji napadača nego što bi mi svi htjeli.
Ali to je samo još jedna u nizu od stvari koja ovom timu fali, a neće se stići ispuniti do kraja merkata. Složiti ću se da su neke ostale pozicije još prioritetnije, iako vjerovatno ni tu neće dovesti nikoga.
Rebić i Leao su kratkoročno solidna rješenja, al' uz Girouda i Ibru će nažalost imati veću minutažu na poziciji napadača nego što bi mi svi htjeli.
Ali to je samo još jedna u nizu od stvari koja ovom timu fali, a neće se stići ispuniti do kraja merkata. Složiti ću se da su neke ostale pozicije još prioritetnije, iako vjerovatno ni tu neće dovesti nikoga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Kamo srece da dogovore sa PSG-om posudbu Sarabie uz opciju kupovine po pristupacnoj cijeni jer se tamo nece naigrati, a njima pare nisu toliko potrebne, trenutno. Taj momak bi nam itekako pomogao, samo sto bi plata bila problem.
A Samua nek salju i za 5mil, svi zadovoljni.
A izgleda je i Bakayoko skoro pa gotova stvar, valjda po nekoj jeftinoj cijeni posudbe + otkup!?
A Samua nek salju i za 5mil, svi zadovoljni.
A izgleda je i Bakayoko skoro pa gotova stvar, valjda po nekoj jeftinoj cijeni posudbe + otkup!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako mozes napisat da je Rebic solidno rjesenje na pozciji devetke, frajer odigro bar 5 utakmica kao spic i nije se nijednom naso u sansi i nijednu loptu primio nije.rope11 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 16:06Postati će bitno onda kad Ibra bude odsustvovao, a tebi u timu 35godišnjak jedini napadač u timu koji će morati tegliti na sva tri fronta dok se i sam ne povrijedi.
Ali to je samo još jedna u nizu od stvari koja ovom timu fali, a neće se stići ispuniti do kraja merkata. Složiti ću se da su neke ostale pozicije još prioritetnije, iako vjerovatno ni tu neće dovesti nikoga.![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Ni Leao ni Rebić nisu ni prosječna rješenja na toj poziciji.
Bolje bi se Calabria snašao na 9-ci od njih dvojice.
Mercato je sve bliži kraju, (hvala Bogu), samo da više ne čitam i ne slušam glupe kvazinovinare kako zgrću lovu na imbecilnim nagađanjima.
Bolje bi se Calabria snašao na 9-ci od njih dvojice.
Mercato je sve bliži kraju, (hvala Bogu), samo da više ne čitam i ne slušam glupe kvazinovinare kako zgrću lovu na imbecilnim nagađanjima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Alessandro Florenzi to AC Milan from Roma, deal completed and here-we-go confirmed. Loan with buy option, former PSG right back has already agreed personal terms. 
#ACMilan #transfers
Next target: Tiemoué Bakayoko on loan from Chelsea, talks progressing. #CFC
Eto Florenzi je dosao,valjda bude u ovih 10-ak dana jos dolazaka.
Al.manje vise to, treba rjesavati ugovore Kessiea i Roma
Next target: Tiemoué Bakayoko on loan from Chelsea, talks progressing. #CFC
Eto Florenzi je dosao,valjda bude u ovih 10-ak dana jos dolazaka.
Al.manje vise to, treba rjesavati ugovore Kessiea i Roma
Bakayoko je bezvezni igrac, maalo bolji od Mejita a svi znamo koliko nas je drugi nervirao. Mozda nemam pojma o fudbalu ali dovoditi jednog igraca dva put na posudbu mi je malo blentavo. I prvi put kad je bio mi je isao na zivce, jos je imao neki disciplinski ispad.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
celikmilan
- Kontakt:
3 dana završavaju backup za Calabriju koji može biti backup i za Saelemaekersa a sad rješavaju backup za Kessija i Tonalija a još uvijek nam fale igrači kojima će Saelemaekers i Diaz biti backup.
ma nista to haman,znaci jos Florenzi i Bakayoko mozda..celikmilan je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:493 dana završavaju backup za Calabriju koji može biti backup i za Saelemaekersa a sad rješavaju backup za Kessija i Tonalija a još uvijek nam fale igrači kojima će Saelemaekers i Diaz biti backup.
Sve je to divno i krasno, klupa se širi, ali nama i dalje fale dva prvotimca (u najgorem slučaju taj jedan ofanzivni). Dokle god se ne dovede jedan takav igrač, ova ekipa se može smatrati lošijom nego prošle sezone, što je nevjerovatno.
A eto, Baka onomad kad je bio u Milanu, bio je ne samo najbolji veznjak u klubu nego jedan od boljih u čitavoj ligi. Prošli put mu je godila ova epizoda u Milanu, a nadam se da će i sad.
Solidno rješenje za zamjenu Kessija, teško je bilo i za očekivati da može nešto bolje od toga, uz mali novac.
Nego šta bi sa Adlijem, zar nije bio done deal?
A eto, Baka onomad kad je bio u Milanu, bio je ne samo najbolji veznjak u klubu nego jedan od boljih u čitavoj ligi. Prošli put mu je godila ova epizoda u Milanu, a nadam se da će i sad.
Solidno rješenje za zamjenu Kessija, teško je bilo i za očekivati da može nešto bolje od toga, uz mali novac.
Nego šta bi sa Adlijem, zar nije bio done deal?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja očekujem još dva dolaska po svemu što sam do sada čitao i kada uparim to sa lovom koju skoro pa i nemamo.
Dakle, vrlo vjerovatno neki mlađi treći napadač te polivalentni ofanzivac koji će pokrivati i poziciju polušpice i desno krilo (nadam se da se varam) jer nam realno trebaju dva igrača na tim pozicijama.
Dakle, vrlo vjerovatno neki mlađi treći napadač te polivalentni ofanzivac koji će pokrivati i poziciju polušpice i desno krilo (nadam se da se varam) jer nam realno trebaju dva igrača na tim pozicijama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pietro Pellegri iz Monaca bi mogao,Kovac ne racuna na njega uopste.OldFashioned je napisao/la: ↑19 avg 2021, 20:13Ja očekujem još dva dolaska po svemu što sam do sada čitao i kada uparim to sa lovom koju skoro pa i nemamo.
Ma Bakayoko je dobro opcija, kad mu je Gatuzo onda dao priliku momak je bio ponajbolji veznjak, a možda i igrač ekipe.
Sa druge strane, nešto kontam da će se njegovim transferom zatvoriti mercato, on i Florenzi i to je to. U tom slučaju prelazni rok postaje prilično loš.
Sa druge strane, nešto kontam da će se njegovim transferom zatvoriti mercato, on i Florenzi i to je to. U tom slučaju prelazni rok postaje prilično loš.
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakav je taj napadač, ja prvi put čujem za njega ?
- muha milanez
- Kontakt:
Bakayoko i Florenci su solidna rješenja, širina za igranje mečeva svakih 3-4 dana. Nije loše.
Ali, dajte uozbiljite se i dovedite to desno krilo, spominjao se Berardi opet, ali koliko vidim 30+ miliona je previsoka cijena za uslove kluba. Valjda nešto skontaju, prva utakmica sezone za par dana..
Ali, dajte uozbiljite se i dovedite to desno krilo, spominjao se Berardi opet, ali koliko vidim 30+ miliona je previsoka cijena za uslove kluba. Valjda nešto skontaju, prva utakmica sezone za par dana..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ima odigranih 300 minuta u zadnje četiri sezone u Monacu i jedno petnaestak različitih povreda u istom tom periodu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Znači faktički dovodimo mlađohana koji ima tijelo kao Zlaja i Olivier
Ovi se pretplatili na Francusku. U zadnjih godinu dana jedno 30-40 igraca se povezivalo s Milanom iz Francuskih liga. I dovođenje ovog Bakayoka je los potez mislim. Lik je grohnuo zestoko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.