Ma nije ih nigdje bilo na ovoj temi nekoliko godina dok Roman nije ulagao u tim, poneki post tu i tamo
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
**** drzalo se Chelsea teme vecinom.
Nije se moglo upasti ovdje od vasih 15 postova dnevno sa smiley face emoji i mozda 2 rijeci.
Mene proziva lik koji je ovdje kao da mu je to posao
.
Znam da vam smeta i Celzi i ovo prozivanje Arsenala ali u takvoj ste situaciji sta cu vam ja.
Nije se moglo upasti ovdje od vasih 15 postova dnevno sa smiley face emoji i mozda 2 rijeci.
Mene proziva lik koji je ovdje kao da mu je to posao
Znam da vam smeta i Celzi i ovo prozivanje Arsenala ali u takvoj ste situaciji sta cu vam ja.
Kome smeta, nama je drago sto ste konacno izasli iz misijih rupa 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
4-IN-A-ROW
Team London vs Team Manchester.
Ko pobjedjuje ?
Ko pobjedjuje ?
Čitajući ovu temu, čojk bi reko da Assanal igra neku ulogu u EPL.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Shategabri
- Kontakt:
Bili su zanimljivi dok su bili Arsen4l, sad kad se više ne bore nizašta još jedna ekipa poput Wolvesa, Watforda i tako to.
Koševo Zapad
Pa postoje navijači Arsenala koji zaista i dalje vjeruju da ovaj skup igrača predvođen ovim majmunom na klupi može nešto napraviti,
ja sam donekle i vjerovao u sve to tamo negdje do početka prošle sezone kada nas je Aston Vila deklasirala na domaćem terenu gdje je izgledalo kao da smo mi Elche a Aston Vila Barca sa Iniestom i Xaviem. Tu sam vidio da Arteta ne zna ništa o fudbalu i da pod njegovom palicom možemo samo padati sve niže i niže.
Nažalost neki i dalje žive u oblacima i čekaju da im nebo padne u baru
ja sam donekle i vjerovao u sve to tamo negdje do početka prošle sezone kada nas je Aston Vila deklasirala na domaćem terenu gdje je izgledalo kao da smo mi Elche a Aston Vila Barca sa Iniestom i Xaviem. Tu sam vidio da Arteta ne zna ništa o fudbalu i da pod njegovom palicom možemo samo padati sve niže i niže.
Nažalost neki i dalje žive u oblacima i čekaju da im nebo padne u baru
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ko kako sam jednog bolesnika pitao kako je, a on mi je stalno odgovarao "zivimo u nadi". Bas tako se mogu opisati navijaci Arsenala ili zapravo bilo kojeg drugog kluba u krizi. Nitko ti ne moze oduzeti to sto vjerujes u bolje sutra iako stanje nije dobro.
ARSENAL4ever
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
KenjažaJackk je napisao/la: ↑17 avg 2021, 08:47Pa postoje navijači Arsenala koji zaista i dalje vjeruju da ovaj skup igrača predvođen ovim majmunom na klupi može nešto napraviti,
Nažalost neki i dalje žive u oblacima i čekaju da im nebo padne u baru![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Je.beš klub za koji anel navija. Taj klub treba spaliti do temelja.bega_afc je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:27KenjažaJackk je napisao/la: ↑17 avg 2021, 08:47Pa postoje navijači Arsenala koji zaista i dalje vjeruju da ovaj skup igrača predvođen ovim majmunom na klupi može nešto napraviti,
Nažalost neki i dalje žive u oblacima i čekaju da im nebo padne u baru![]()
![]()
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Bgmi ovi iz Manchestera na papiru imaju opasnije adute, iz Londona vidim na tom nivou Chelsea + Son, Kanea jos ne znam gdje bih stavio.
EDIT:
Za koga anel navija u BH PL?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Team London Čelzi + Kane, Son
Tako da je Mančesta jači, paklen sastav bi se mogao napravit kombinovano.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Obzirom da je iz Gračanice, za Miričinu logično.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Al 'grafit' Tuzla Citya u Stjepan Poljubega_afc je napisao/la: ↑17 avg 2021, 12:45Obzirom da je iz Gračanice, za Miričinu logično.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Gdje ce u Spurse.
Najvecem africkom sinu fali jos 7 golova da prestigne Didiera

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, VivaLaStella i 3 gosta.