Forum
Re: Forum
sam sebi postavljaš postavke vremena...
Profil > Postavke...
Profil > Postavke...
Zasto je ponovo zakljucana tema Hasan Salihamidzic? Znaci, oni koji ga pljuju i iznose razne neistine trebaju se sada osjecati kao moralni pobjednici!?
Hasan je zasluzio da ima svoju temu, bez obzira sto nije vise aktuelni reprezentativac...ako ni zbog cega onda sto je jos uvijek aktivan fudbaler. Mi koji ga cijenimo i pratimo mogli bi uvijek nesto o njemu napisati, naravno kada se oporavi i kada ponovo zaigra.
Ja mislim za ove druge da je bio drugaciji "lijek", nego da im ucinimo uslugu i zatvorite temu.
Hasan je zasluzio da ima svoju temu, bez obzira sto nije vise aktuelni reprezentativac...ako ni zbog cega onda sto je jos uvijek aktivan fudbaler. Mi koji ga cijenimo i pratimo mogli bi uvijek nesto o njemu napisati, naravno kada se oporavi i kada ponovo zaigra.
Ja mislim za ove druge da je bio drugaciji "lijek", nego da im ucinimo uslugu i zatvorite temu.
Vom Jäger zum Gejagten
- NoName
- Kontakt:
Gero, ja se slažem s tobom u vezi sa Hasanom, koji je sigurno umnogome zadužio našu reprezentaciju ali i državu, međutim, s druge strane, mislim da temu u svakom slučaju treba zaključati da se ne bi dozvolilo svakome da pljuje po ovom čovjeku koji to nije zaslužio.
Zamolio bih administraciju da temu o Hasanu ostavi zaključanom ali da istu očisti od ovih negativnih komentara. Neka tema, kao i Hasan, ode u zasluženu penziju ali u najboljem svjetlu.
Zamolio bih administraciju da temu o Hasanu ostavi zaključanom ali da istu očisti od ovih negativnih komentara. Neka tema, kao i Hasan, ode u zasluženu penziju ali u najboljem svjetlu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zbog nekih "napaćenih" ljudi tema je zaključana. To ti tako uvijek dođe. Momak dadne toliko za repku, reklamiše nas u Europi i na kraju pljuju po njemu. FUJ.
Admine druze stari, otkljucaj nam temu o Hasanu. Opet se vracamo na staro, teme se zakljucavaju, umjesto da se brisu nepozeljni komentari i odstranjuju autori istih. Znam ja da je najlakse zakljucati, ali zasto onda postoje moderatori? Najveci fudbaler kojeg je BiH ikada imala zasluzuje ne samo temu na ovom forumu, vec mnogo vise....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kakva je panika.
ne mogu svi moderatori editovati sve teme... zato se nekad zaključavaju dok ne dođe neko sa ovlastima da to sredi.
jednu stvar, također, morate prihvatiti... administracija neće stvoriti vještačku sliku o nečemu i ukloniti samo negativne ili pozitivne komentare. pišite šta god hoćete, to je vaša stvar, samo se pridržavajte pravila foruma.
ne mogu svi moderatori editovati sve teme... zato se nekad zaključavaju dok ne dođe neko sa ovlastima da to sredi.
jednu stvar, također, morate prihvatiti... administracija neće stvoriti vještačku sliku o nečemu i ukloniti samo negativne ili pozitivne komentare. pišite šta god hoćete, to je vaša stvar, samo se pridržavajte pravila foruma.
Obzirom da su teme zakljucane, logicno je da u njima postoje komentari koji krse pravila foruma!? Isto tako je logicno da su autori uvrjedljivih komentara uvijek isti i kako redovno prolaze bez sankcija, opustaju se i nastavljaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto, lijepo vam je Virtual rekao...ponovo se isto desilo, akteri isti a vokabular jos gori.Virtu4l je napisao/la:Obzirom da su teme zakljucane, logicno je da u njima postoje komentari koji krse pravila foruma!? Isto tako je logicno da su autori uvrjedljivih komentara uvijek isti i kako redovno prolaze bez sankcija, opustaju se i nastavljaju.
Postali se blagi prema onima koji pisu o svemu zivom samo ne o sportu, da ne pricam sto vrijedjaju ostale forumase, jer se ne mogu zaustaviti od pljuvanja na pojedine istinske legende naseg fudbala.
Jos iz nekakvog inata i mrznje pocnu otvarati nove teme, a tri fine recenice o fudbalu nisu sastavili!
Posto vidim da se sve vrti u krug, ucesnici nemilih dogadjaja ostaju nekaznjeni, ili se veoma brzo vrate sa jos gorim namjerama...ostaje mi gorak ukus da ovaj forum gubi smisao, bar za mene.
Pravi forumasi, kad kazem pravi mislim na one koji su stvarno kompletni u svakom obliku, su poceli lagano forum da napustaju ili da samo povremeno "navrate". Idiotizam i djecije "blebetanje" nece nikog privuci.
Nije problem zakljucati temu o Hasanu, ali problem sa ovakvim likovima (znate na koje mislim) ce ostati, ako na vrijeme ne reagujete. Jer oni se vracaju sa jos vecim ambicijama da nastave lijeciti svoje frustracije na vasem i nasem forumu.
Obratite malo paznju i na podforumu "medjunarodni fudbal". Sta se tu sve ne otvara...bilo je likova sa par profila da otvara teme o 3-4 manje poznata kluba, predstavljaju se kao navijaci tih klubova, a ne znaju navesti ni tacan datum osnivanja omiljenog mu kluba

Jednom rjecju, da se izgubis od silnih tema za koje stvarno nema potrebe. Sto je zanimljivo, oni koji je otvore, nestanu nakon par dana...ali bitno je da su otvorili temu

Trebate poraditi malo na ovome ili neka moderatori postanu malo azurniji, inace nece valjati.
Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ili nek se izaberu novi moderatori koji će raditi svoj posao.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
I ona tema EX-YU NAVIJACKE SKUPINE je uz malo reda mogla biti interesantna... 

- Radioglava
- Kontakt:
Hoće li se ''postovi'' ikad prevesti u ''komentari''? Ne znam, ali mene nervira kad vidim da neko koristi. Osim toga vidio sam foruma gdje uopšte ne piše ispod korisničkog imena ko je dao koliko komentara, što smanjuje broj komentara koji služe za povećanje broja ''postova''.
Može li se napisati obavijest da se ne odgovara na ''trollove''? Kad god neki dođe, odmah svi uzvraćaju, što je i bio cilj te osobe. Svi ti komentari čine temu nepreglednom.
Može li se napisati obavijest da se ne odgovara na ''trollove''? Kad god neki dođe, odmah svi uzvraćaju, što je i bio cilj te osobe. Svi ti komentari čine temu nepreglednom.
FRANK RIBERY je napisao/la:Ili nek se izaberu novi moderatori koji će raditi svoj posao.
Ja sam sposoban za taj posao

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
-
- Kontakt:
Svaka vam cast za jeebenu ravnopravnost,,lik govori o Zenici sta hoce i na forumu je,,a meni sedmodnevni ban sto sam mu reko da je moron i da je iso u veselu gimnaziju i tamo gdje mirisu cevapi,,hvala Bogu nisam poremecen ko on da pljujem po Sarajevu il bilo kojem drugom gradu,,jos jednom WOW koja ravnopravnost,,samo tako nastavite 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma treba predlozit 4-5 momaka za moderatore
Stole iz Bora
BistrikBoy
Miky_hz
Rob do bagro
Njih 4 pisu kvalitetne postove i sadrzajne !
Stole iz Bora
BistrikBoy
Miky_hz
Rob do bagro
Njih 4 pisu kvalitetne postove i sadrzajne !

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Monto , Rz88 , Geronimo, ŠB_Fidelis, te No Name. 

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
-
- Kontakt:
pored njih jos amerosm i miky_hzPastuh je napisao/la:Monto , Rz88 , Geronimo, ŠB_Fidelis, te No Name.
http://liverpool.bosnianforum.com/
- TheManiacs
- Kontakt:
Dobro Rz 88 ne treba ni spominjat
taj momak je Za admina ne za moderatora
taj momak je Za admina ne za moderatora

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.