Otresti ce vas Bosna ko i Izvidzaca? je napisao/la:[youtube][/youtube]

Otresti ce vas Bosna ko i Izvidzaca? je napisao/la:[youtube][/youtube]
bit ce gustoojovanbl je napisao/la:Mislim da ce ovo sa Bosnom biti jako tvrda utakmica sa malo golova, u kojoj je zaista tesko bilo sta predvidjeti.
Borik je akusticna dvorana a interes je ogroman, tako da racunam na taj faktor publike kao moguci tas na vagi u korist borca, ali ipak Bosna je odlicna ekipa koja ima iskustvo igranja teskih utakmica kroz ligu sampiona.
U svakom slucaju bice to rukometni spektakl.
U stvari, mislim da je ovaj derbi jedini pravi rukometni derbi na prostrima bivse jugoslavije danas
jel ovo utakmica za prvaka,ili bosna bjezi vise bodovaDule 078 je napisao/la:Ovdje je sve spremno da se Bosna nasadi. Znaci, morace biti bolji bar za 6-7 golova ako hoce nesto da naprave,a ako to uspiju onda su stvarno neprikosnoveni i ja cu im prvi cestitati.
? je napisao/la:& " $ $ (3 $)...
" су нас $ у Сарајеву 22-20...
$, & " $ 3 ? " ?, $ " $ о својој $ јер - " прво '...
?, ¥ & "!
Svaka cast na toj izjavi?? je napisao/la:$ све на терену...
& & $, &` је са -...
& " ', ето ' $ % за ? "...
?, &` $ $ & " $ ', јер то је " "...
Mislim da hoce na RTRS-u.Rosas7 je napisao/la:hoce li biti na prijenosu ta utakmica
Nece. Borac nije dozvolio prenos.Devil je napisao/la:Mislim da hoce na RTRS-u.Rosas7 je napisao/la:hoce li biti na prijenosu ta utakmica
Dule 078 je napisao/la:Nece. Borac nije dozvolio prenos.Devil je napisao/la:Mislim da hoce na RTRS-u.Rosas7 je napisao/la:hoce li biti na prijenosu ta utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.