Razlog?
Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Koji ce mu onda qrac rezervni spisak i koja je njegova funkcija?
naprijed rejal
Napravis B spisak i zovnes igraca koji nije ni na jednom spisku

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa i Civic je na B spisku.
Ja bio uvjeren da ga uopste nije zvao 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- anonymousHD
- Kontakt:
Kodro d3bil
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kodro ... /230906158 Ovo cijenim kod Kodre
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Postupak suspenzije Anela Ahmedhodžića je pokrenut na zahtjev selektora Mehe Kodre i direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića.
Brko iz druge galaksije!!!
Bravo selektore, odličan potez.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Anel je imao čitav dan da se oglasi po ovom pitanju, pa i nekoliko dana od posljednje utakmice Sheffielda pa do danas, gdje je mogao dostaviti potrebne dokaze da je doista povrijeđen i time u startu raščistiti sve nedoumice. Sama činjenica da to još nije učinio a evo već je treći dan kako se reprezentacija okupila, ulijeva dodatnu sumnju da je tu nešto drugo u pitanju.
Zbog toga puna podrška selektoru. Red je da se konačno uvede neke discipline u reprezentaciju. Sve dok se ovaj me oglasi sve što znamo jeste da je odbio doći na okupljanje te je samim tim suspenzija potpuno zaslužena.
Zbog toga puna podrška selektoru. Red je da se konačno uvede neke discipline u reprezentaciju. Sve dok se ovaj me oglasi sve što znamo jeste da je odbio doći na okupljanje te je samim tim suspenzija potpuno zaslužena.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Naoon ovog poteza nece vise niko smjeti na tulumbe otici.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovo što je Meho uradio, uradio bi svaki odgovoran trener. Sve drugo bi bila greška.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Da Meho suspendovao najboljeg stopera reprezentacije, da nekvari atmosferu tulumbasima.
Ova ekipa je samo za nabijanje na racku.
Ova ekipa je samo za nabijanje na racku.
Konacno ozbiljan selektor. 

On je i kod nas kad je bio u Sarajevu uveo neke mjere,bio izlaz dotle i dotle,zategao ih skroz sa disciplonom,al igracima to nije odgovaralo i okrenu mu ledja bojkot mu opale starosjedioci zbog toga i dobije nogu.BHFreak je napisao/la: ↑06 sep 2023, 18:06https://www.klix.ba/sport/nogomet/kodro ... /230906158 Ovo cijenim kod Kodre
Tako da i ovo sa Anelom mi nije cudno.Sad hoceli ga i u repci igraci sjebat vidjet cemo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema tu priče puno, Kodro je postupio čisto profesionalno, Ahmedhodžić nije došao na okupljanje tako da će snositi sankcije.
Ako je bilo nešto što je neistina i što nije tačno, Anel je trebao izdati saopštenje, kao što je napisao kolega iznad, treći je dan a on šuti.
Puno je poluinformacija i nelogičnosti, kako god, Anel se trebao oglasiti i reći koji je razlog, ako ima papire da je povrijeđen, treba to podijeliti, ako je pisao poruke selektoru, direktoru reprezentacije, ako ima neki sukob unutar reprezentacije sa nekim, ako je razlog tekma sa Luksemburgom ili ako mu smeta dosadašnji neprofesionalnih odnos ostalih igrača u reprezentaciji i slično.
Mirsad kao neki zastupnik piše saopštenja po facebooku, a sin mu šuti. Dijeli objavu u kojoj se spominje zadnja loža, nakon nekoliko sati, dijeli objavu u kojoj se spominje peta, i piše kako je to apsolutna istina i da je to jedino tačno.
Ako je bilo nešto što je neistina i što nije tačno, Anel je trebao izdati saopštenje, kao što je napisao kolega iznad, treći je dan a on šuti.
Puno je poluinformacija i nelogičnosti, kako god, Anel se trebao oglasiti i reći koji je razlog, ako ima papire da je povrijeđen, treba to podijeliti, ako je pisao poruke selektoru, direktoru reprezentacije, ako ima neki sukob unutar reprezentacije sa nekim, ako je razlog tekma sa Luksemburgom ili ako mu smeta dosadašnji neprofesionalnih odnos ostalih igrača u reprezentaciji i slično.
Mirsad kao neki zastupnik piše saopštenja po facebooku, a sin mu šuti. Dijeli objavu u kojoj se spominje zadnja loža, nakon nekoliko sati, dijeli objavu u kojoj se spominje peta, i piše kako je to apsolutna istina i da je to jedino tačno.
Brko iz druge galaksije!!!
Kakve sqnkcije naš savez može dati Anelu?
-
- Kontakt:
Usporiti mu put ka EU i NATO integraciji, te uvesti embargo na oružje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 19:26Usporiti mu put ka EU i NATO integraciji, te uvesti embargo na oružje

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, IgmanskiVukovi i 28 gostiju.