Luka Garza
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Luka Garza

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Luka lave bosanski!
Kad mu na kraju skinu zvjezdicu a Castaneda se ne oporavi do Eura
Papirologija predana kada je bio 8 godina star.
A cijelo vrijeme slusamo pricu u drzavljanstvu prije 16. ili 18. ...
A cijelo vrijeme slusamo pricu u drzavljanstvu prije 16. ili 18. ...
-
- Kontakt:
Jeste predana, ali koliko sam shvatio, nasi levati su tad zagubili papire negdje i nikad nije dobio drzavljanstvo

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da li ovo znači da će skinuti "zvjezdicu" pored Garzinog imena?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Sve je moguce. Meni iskreno vuce iz ovog posta isto kao da on zna nesto vise? Mozda su dobili neke garancije da ce mu skinuti. Pogotovo ovaj dio dolazi da igra sa svojom bracom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ali nevjerovatno kako su se i na ovom Frankovom X postu našli pojedini Srbi da pljuju, ponižavaju i vrijeđaju. Nevjerovatan fenomen zaista.
Ne znaci. Otac mu koristi Janeltove fore. Hoce da ispadne da ima sto vise veze s Bosnom, da i sam otac pise na bosanskom itd.
Pa, valjda je Garzinim ostala makar ona uplatnica/taksa kao dokaz da je tada proces pokrenut ...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 12:25Jeste predana, ali koliko sam shvatio, nasi levati su tad zagubili papire negdje i nikad nije dobio drzavljanstvo![]()
Boze sacuvaj.
Ovaj slucaj, kao i onaj sa spiskom rukometasa za utakmicu baraza zbog kojeg nas lagano ugasise, blamaza da preko toga ni vrijeme ne moze preci ...
Niđe veze sa Janeltom jer Garza ima nase porijeklo preko jednog roditelja. I nikada nije nastupao za drugu drzavu.
Haj sto ima ovdje naseg levatluka, al pored svih slucajeva, Garzin je Fibino siljenje kite preko nasih leđa bez presedana.
-
- Kontakt:
Eno sad se šuška da bi Scottie Barnes i Norman Powell trebali nastupiti za Jamajku u budućim prozorima.
Baš me zanima jesu li oni imali pasoš Jamajke prije šesnaeste. Još Barnes nastupao za SAD U17 i U19.
Ma, veze sa vezom ... Vazenkov ima 100 nastupa za Bugarsku i sutra da osvane na Kipru zbog zene i drzavljanstva.TripleThreat je napisao/la: ↑10 jun 2025, 19:23Eno sad se šuška da bi Scottie Barnes i Norman Powell trebali nastupiti za Jamajku u budućim prozorima.
Baš me zanima jesu li oni imali pasoš Jamajke prije šesnaeste. Još Barnes nastupao za SAD U17 i U19.
Kod nas dijete bosanskog roditelja i bez nastupa za drugu drzavu vodi se kao Sudanac.
Pa, jel dotle ...
Daddy Frenk bilda s postovima nebil' se k'o upec'o i sinu mu omogucio jos jedan evropski dozivljaj u karijeri ... ako se nezakoprca FIBA onda ce sigurno Bekiraga, osjetljiv je na ovakve srceparajuce postove ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Still, Garza seems to be fully committed to the program.
"He's talked with the coach [Adis Beciragic] recently, and he plans to join the preparations regardless—just to help out and be part of the group," Frank notes. "That shows you where his heart is."
"He's talked with the coach [Adis Beciragic] recently, and he plans to join the preparations regardless—just to help out and be part of the group," Frank notes. "That shows you where his heart is."
-
- Kontakt:
Bravo za momčinu

Ovo mnogo govori o tome koliko im znači reprezentacija i koliko je vrednuju, za razliku od određenih pojedinaca...
Bicu razocaran ako mu se ne skine zvjezdica i ne bude igrao na prvenstvu. Ne bi me iznenadilo da nam bude najbolji strijelac tamo.TripleThreat je napisao/la: ↑18 jun 2025, 19:25Bravo za momčinuOvo podsjeća na Alibegovića dok još nije skinuta zvjezdica bila, kada je dolazio na okupljanja širih spiskova i onda kada je znao da neće biti izabran ispred Robersona kao naturalizovani.
Ovo mnogo govori o tome koliko im znači reprezentacija i koliko je vrednuju, za razliku od određenih pojedinaca...

od viskoih igraca kod nas niko nije sposoban kao Luka Garza
osim toga Luka je na ofanzivnom skoku uvjek agresivan - i tu ima stalno 5-6 poena na rukama
uz to dva tri low posta i jedna trica
kod njega imamo 10-12 poena garantovanih
osim toga Luka je na ofanzivnom skoku uvjek agresivan - i tu ima stalno 5-6 poena na rukama
uz to dva tri low posta i jedna trica
kod njega imamo 10-12 poena garantovanih
dobre guzove ima Belma
Dal se zna datum kad ce bit donesena odluka o Garzi?
Dal ima neki krajnji datum za donosenje te odluke?
Blizu je vec i okupljanje a i prvenstvo...
Dal ima neki krajnji datum za donosenje te odluke?
Blizu je vec i okupljanje a i prvenstvo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.