SportSport.ba - Termin u fudbalu
Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu
nedjelja, nisam tu idem kuci za vikend da odmorim od parcijala, ovdje studiram a inace sam iz maglaja... sto se tice ostalih termina, vikend, dan, noc, ljeto, kisa, radni dan, uvijek sam za... moze i iza ponoci... takodjer i ja sam za ono da budu dva terena ili dva odvojena termina, zasto ne... npr ekipa 1 ,2 i 3 igraju u difu a 4,5 i 6 u vistafonu... kao odradimo i uzvrat... to je 6 utakmica na jedan termin, neka se igra 1,5 h to je po 15 minuta jedna utakmica...
jesam...pisi me al reci mi u kojoj sam ekipi da znamscorpion je napisao/la:ti si znaci zainteresovan...ako jesi onda te pisem kao sestog clana neke od ekipa...malo smo se pogresno razumjeli,ali bit ce to okEmir_tm87 je napisao/la:nisi me razumio...ne kazem ja da hocu da budem ispred njih...nego ako ste vec htjeli da pravite ekipe sa vise igraca trebali ste samo napraviti spisak igraca te ekipe pa da se oni medjusobno dogovore ko ce igrati a ko "sjediti" na klupi..a u stvari u malom fudbalu se stalno vrse izmjene pa i nema puno tog sjedenja...to je bio samo jedan prijedlog
sto se odmah ljutis
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
prijavi i mene u sarajevu
Dosao bih i u nedjelju da je ranije, tj. bicu u Sarajevu, ali moram nazad u sest, steta 
Support Velez, It's logical! ★
znaci sada u nedelju 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:znaci sada u nedelju
scorpion je napisao/la:ZNAČI,OVAJ VIKEND,NEDJELJU POSLIJEPODNE BI SE TREBAO ORGANIZOVATI JEDAN PROBNI TERMIN,DA DOĐE ONOLIKO LJUDI KOLIKO MOŽE,ČISTO DA ISPITAMO PULS I INTERESOVANJE,KADA BI SJELI I NA KAFICU I VIDJELI KAKO I ŠTA DALJE.
TAČNO VRIJEME I MJESTO BITI ĆE SUTRA U TOKU DANA OBJAVLJENO.
NADAM SE DA SE SLAŽETE.
Ja neznam dali cu moc sad u nedjelju...jbg vidi s nekim drugim (javim ti uglavnomkosewsko hill je napisao/la:Sasvim korektno i pametno.Evo iz moje ekipe bi mogli Lavov i ja ako on želi da se priključimo tom inicijalnom "sastanku"scorpion je napisao/la:ZNAČI,OVAJ VIKEND,NEDJELJU POSLIJEPODNE BI SE TREBAO ORGANIZOVATI JEDAN PROBNI TERMIN,DA DOLJE ONOLIKO LJUDI KOLIKO MOŽE,ČISTO DA ISPITAMO PULS I INTERESOVANJE,KADA BI SJELI I NA KAFICU I VIDJELI KAKO I ŠTA DALJE.
NADAM SE DA SE SLAŽETE.pozz
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Ajde vidite da bude barem nekih 10-12 ljudi sada u nedjelju,da rezervisem termin,taj PROBNI,mislio sam u vistafonu.
Znači,ako ima 10-12 ljudi ja ću zvati i vidjeti za nedjelju pa javiti.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
scorpion je napisao/la:Ajde vidite da bude barem nekih 10-12 ljudi sada u nedjelju,da rezervisem termin,taj PROBNI,mislio sam u vistafonu.
Ja vjerujem da cu moci...
pa gdje ovu nedjelju svi ce se istrositi na pive u subotu navece 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kako je krenulo,izgleda da cu ja zvati tek sutra...znaci do sada koliko sam vidio imamo 5 ljudi,a ne isplati se stvarno rezervisati bilo sta zbog nekih 6,7 ljudi.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
scorpion je napisao/la:Kako je krenulo,izgleda da cu ja zvati tek sutra...znaci do sada koliko sam vidio imamo 5 ljudi,a ne isplati se stvarno rezervisati bilo sta zbog nekih 6,7 ljudi.
Ma samo ti sacekaj dok ne potvrdi 11-12 ljudi...nista unaprijed...bezveze ce propasti termin...
@19TM87
Ma nedelja je...odspavas fino i k'o nov si vec oko 1-2...
Ako ugovoris taj termin, a zavrsavao do 17h, racunaj na mene, u suprotnom 
Support Velez, It's logical! ★
uglavnom, javite da i ja malo navratim

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
kad god je termin mene racunajscorpion je napisao/la:ZNAČI,OVAJ VIKEND,NEDJELJU POSLIJEPODNE BI SE TREBAO ORGANIZOVATI JEDAN PROBNI TERMIN,DA DOLJE ONOLIKO LJUDI KOLIKO MOŽE,ČISTO DA ISPITAMO PULS I INTERESOVANJE,KADA BI SJELI I NA KAFICU I VIDJELI KAKO I ŠTA DALJE.
NADAM SE DA SE SLAŽETE.
i ja bih mogao u nedjelju!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
I ja sam za nedjelju 100% al kao golman jer trcat nemogu cigare ubise 
FK Sarajevo
Po ovome imamo nekih 6,7 ljudi koliko sam shvatio...ako bude još nekih 4,5 u toku večeri,ja ujutro zovem da rezervišem za nedjelju,u poslijepodnevnim satima.
Pošto očigledno nemamodovoljan broj zainteresovanih za ovaj termin u nedjelju,on otpada,jer je do sada zainteresovano samo nekih 5-6 ljudi...
Znači svi napori su sada usredsređeni na naredni vikend i PRAVi termin,bez ikakvih proba.
Znači svi napori su sada usredsređeni na naredni vikend i PRAVi termin,bez ikakvih proba.
Ja se nadam da ova tema neće zamrijeti s obzirom na više od 30 prijavljenih igrača za vikend koji slijedi...ovaj vikend nije bio uspiješan,kada smo planirali probni termin,nadam se da će se za početak pravog takmišenja skupiti barem 20-ak ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.