SportSport.ba liga chat
Moderatori/ce: insider,deyo,KonjicBOY,defender,Mig_Mig
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga chat
Sekretar vam spava u odbrani, 3 gola primiste, a jos mi igracem manje

adnan24 je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Sta rece?BIHfan je napisao/la:UUUuuuu sta pripreme na Bjelasniici uradise od covjeka (@adnan24).![]()
![]()
![]()
Sama pomisao da odes gore i odmah 2 gola...sta bi tek bilo da se malo potrudis...nego gdje je sekretar,mogao bi i on malo na planinu
Halo ostavite me na miru
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..ok,prepustite nama organizaciju ovog mecael-fighter je napisao/la:et moze. Moji suigraci se slazu tako da nece biti problema. Samo nek neko od vas postavi utakmicu, posto od nas niko neznamuhovic je napisao/la:..ako se kapiten i Megamon slazu,eto mi mozemo sa vama sljedece sedmiceel-fighter je napisao/la:Vidim ovi moji se uspavali![]()
Ajde neko prijateljsku sa Bilderima, da se malo zagrijemo pred pocetak sezone....tipovace se na ove uzvrate
![]()
- el-fighter
- Kontakt:
Nema problema brate. Samo ti postavi utakmicu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Neko s nama prijateljsku, osim GD-a koji ne dolaze u obzir?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Šta je bilo Edine ? Ne smijete se suočiti sa najjačom ekipom treće lige ?Edin TM87 je napisao/la:Neko s nama prijateljsku, osim GD-a koji ne dolaze u obzir?
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Green Dragons-Pivopije 2:7(Megamon 3x,muhovic 2x,Faraon2x,OTNYS YNWA ,legenda reala )
uj šta je ovim pijanicama ,jesu normalni ikako
kapiten spava i dalje 
uj šta je ovim pijanicama ,jesu normalni ikako
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 28 jul 2011, 22:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- __Liedson__
- Kontakt:
Kljusinari-Mislish United 1-6 (Zagor 4x
,__Liedson__ , Feco )
- Goalgetter
- Kontakt:
Definitivno kolo za goste
.
- Megamon
- Kontakt:
Kakvo izivljavanje na inferiornim poluklubom green dragonsa od strane nad kluba predvodjenim nad napadacem Megamonom.El-Grande Megamon upis'o je hattrick i tako najavio sjasjnu sezonu kako za njega tako i za Pivopije.Koracmo krupim koracima ka tronu,vase je samo da se poklonite pred dominacijom.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja tebi jednom već nešta reko ,ti pogađaš kad ne treba
kad liga počne nećeš ti gola dati da za lijeka treba 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Et sad.Goalgetter je napisao/la:Definitivno kolo za goste.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Megamon
- Kontakt:
Kako mogu vidjeti koliko sam ukupno golova dao racunajuci ligu,kup i ove prijateljske.Dobro bi bilo kad bi mogao i znati koliko sam ukupno utakmcia odigr'o.Da vidim kakva mi je statistika jer sam ligi poceo igrati od januara. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
muhovic je napisao/la:..dobro,svaka cast,prosjek ti nije los,ali nikad ne potcijenjuj protivnika !legenda reala je napisao/la: Pa bar bi ti trebo znati ko je najbolji igrač ove ss.ba lige i ko uvijek pogađa![]()
Bosco je napisao/la:Šta je bilo Edine ? Ne smijete se suočiti sa najjačom ekipom treće lige ?Edin TM87 je napisao/la:Neko s nama prijateljsku, osim GD-a koji ne dolaze u obzir?
[youtube][/youtube]
legenda reala je napisao/la:Green Dragons-Pivopije 2:7(Megamon 3x,muhovic 2x,Faraon2x,OTNYS YNWA ,legenda reala )
To su tek prijateljske, brusimo formu , a i ja se još nisam snašao u novoj sredini, loš izbor za marisanje alkohola i osjećam se nesretno u Goraždu.
Dobro onda, hocetel' prijateljsku? Da se osjecamo k'o SpartaBosco je napisao/la:To su tek prijateljske, brusimo formu , a i ja se još nisam snašao u novoj sredini, loš izbor za marisanje alkohola i osjećam se nesretno u Goraždu.
HoćemoEdin TM87 je napisao/la:Dobro onda, hocetel' prijateljsku? Da se osjecamo k'o SpartaBosco je napisao/la:To su tek prijateljske, brusimo formu , a i ja se još nisam snašao u novoj sredini, loš izbor za marisanje alkohola i osjećam se nesretno u Goraždu.![]()
![]()
BIHfan je napisao/la:Et sad.Goalgetter je napisao/la:Definitivno kolo za goste.
Hoce oni sa Delfinima
3 komada od mene za pocetak...zadovoljan sam i tvojim ucinkom,jos da se sekretar prikljuci pa da haramo ligom
S obzirom da igramo u drugoj ligi zabiti 3 komada do prvacimaadnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Et sad.Goalgetter je napisao/la:Definitivno kolo za goste.
Hoce oni sa Delfinima![]()
3 komada od mene za pocetak...zadovoljan sam i tvojim ucinkom,jos da se sekretar prikljuci pa da haramo ligom
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.