Kakvo izivljavanje na inferiornim poluklubom green dragonsa od strane nad kluba predvodjenim nad napadacem Megamonom.El-Grande Megamon upis'o je hattrick i tako najavio sjasjnu sezonu kako za njega tako i za Pivopije.Koracmo krupim koracima ka tronu,vase je samo da se poklonite pred dominacijom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Goalgetter je napisao/la:Definitivno kolo za goste .
Et sad.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
Kako mogu vidjeti koliko sam ukupno golova dao racunajuci ligu,kup i ove prijateljske.Dobro bi bilo kad bi mogao i znati koliko sam ukupno utakmcia odigr'o.Da vidim kakva mi je statistika jer sam ligi poceo igrati od januara.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bosco je napisao/la:To su tek prijateljske, brusimo formu , a i ja se još nisam snašao u novoj sredini, loš izbor za marisanje alkohola i osjećam se nesretno u Goraždu.
Dobro onda, hocetel' prijateljsku? Da se osjecamo k'o Sparta
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Bosco je napisao/la:To su tek prijateljske, brusimo formu , a i ja se još nisam snašao u novoj sredini, loš izbor za marisanje alkohola i osjećam se nesretno u Goraždu.
Dobro onda, hocetel' prijateljsku? Da se osjecamo k'o Sparta
Hoćemo , ali poslije naše iduće što je legenda zakazao. To će nam bit zadnja provjera pred početak prvenstva.
Goalgetter je napisao/la:Definitivno kolo za goste .
Et sad.
Hoce oni sa Delfinima
3 komada od mene za pocetak...zadovoljan sam i tvojim ucinkom,jos da se sekretar prikljuci pa da haramo ligom
S obzirom da igramo u drugoj ligi zabiti 3 komada do prvacima i izgubiti konačnim rezultatom 5:3 (koliko mi se čini), još ostali gosti su natrpali do vrha svoje protivnike ove je odličan rezultat za ekipu FC Ljuta Krajina ! Za sad poraz i pobjeda !