Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 05:03

KONGO je napisao/la:Vaha je nas najbolji trener ! Ima vecu reputaciju nego svi ostali zajedno tipa Susic,Bazdarevic i drugi koji su trenirali ili jos uvijek treniraju prosjecne klubove.

Glupo mi je kad ljudi blate Salihamidzica, ili Halihodzica koji su istinske legende BH fudbala.
Braco ima cist obraz sto se tice BIH repke i ne treba uopste porediti ovu dvojicu ni po cemu ovaj drugi je promijenio dva puta svoje lice samo u vezi Ciroslava.
Prvi put bio protiv njega zbog njegovog hira dobili smo kloca Blaza drugi put kad je bilo u pitanju da i ovaj bude izabran sam podrzao je Cirkana da bi sebe ocistio i mogao na miru u Afriku a ustvari posrao se i po sebi i po svojim rjecima.Uostalom po cemu ima reputaciju najboljeg trenera, drugoligase kao i Bazdarevic dovodio u prvu ligu i to je balcak.Jedan PSG je u kratkom razdoblju od vicesampiona kojeg on nije napravio doveo u situaciju da gledaju i da strepe hoce li ispasti.Susic nikada drugoligasa nije vodio.O onakvoj repci Obale Slonovace je smijesno i pricati do zadnjeg kola su strepili hoce li uopste na Svjetsko a na Africkom takmicenju tacka na i.Veca je reputacija Osima i Bajevica duplo ljudi su makar titule osvajali.Mada su i oni kilometarski od repke bili vazda kad je u pitanju bilo da oni stanu na tu poziciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2010, 10:49

KONGO je napisao/la:Vaha je nas najbolji trener ! Ima vecu reputaciju nego svi ostali zajedno tipa Susic,Bazdarevic i drugi koji su trenirali ili jos uvijek treniraju prosjecne klubove.

Glupo mi je kad ljudi blate Salihamidzica, ili Halihodzica koji su istinske legende BH fudbala.
Smjesan si. Cuj Halihodzic vecu reputaciju od Bajevica ili Ivice Osima. :lol: :lol: Covjek koji sa Drogbom, bracom Toure, Gervinhom, Kaloum, Eboueom, Koneom itd ne moze doc ni do polufinala africkog kupa je gori trener od Branimira Tulica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 mar 2010, 11:03

A ova dvojica nisu istinske legende BH fudbala ?! :shock:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 01 mar 2010, 13:08

Ja sam stvarno se nadao da bi Bajevic mogao da vodi nasi A tim.........al jbg,pametan covjek,nece da ima posla sa hostoplerima.................a u vezi Susica sam stvarno skeptik.......ne znam zasto,al se ne nadam puno,daBogda da grijesim ;)
BB BiH

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 mar 2010, 13:23

BB BiH je napisao/la:Ja sam stvarno se nadao da bi Bajevic mogao da vodi nasi A tim.........al jbg,pametan covjek,nece da ima posla sa hostoplerima.................a u vezi Susica sam stvarno skeptik.......ne znam zasto,al se ne nadam puno,daBogda da grijesim ;)

grijesis bratee....haya...vjeruj mi na rijecc ako neodemo na euro 2012.nikad mi necemo vise imat priliku jel sad imamo igracee koji su zajedno u klubovima i u repku vec duze vrijeme u dusu se znaju..ma nima i netreba selektor haya ....vjeruj mii....jedva cekam ganu uhh srijedaaaaaaa....hajmooo zmajeviiiiiiiiii
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 01 mar 2010, 14:02

miralem444 je napisao/la:
BB BiH je napisao/la:Ja sam stvarno se nadao da bi Bajevic mogao da vodi nasi A tim.........al jbg,pametan covjek,nece da ima posla sa hostoplerima.................a u vezi Susica sam stvarno skeptik.......ne znam zasto,al se ne nadam puno,daBogda da grijesim ;)

grijesis bratee....haya...vjeruj mi na rijecc ako neodemo na euro 2012.nikad mi necemo vise imat priliku jel sad imamo igracee koji su zajedno u klubovima i u repku vec duze vrijeme u dusu se znaju..ma nima i netreba selektor haya ....vjeruj mii....jedva cekam ganu uhh srijedaaaaaaa....hajmooo zmajeviiiiiiiiii
a iz tvojih usta u Bozije usi.................kad bi tako bilo :) uhhhh........

usput.........SRETAN DAN NEZAVISNOSTI
BB BiH

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 01 mar 2010, 14:13

Samo je glupo sto se igra u 17:30 , radni je dan
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2010, 14:43

Joj jest Baljic kralj. Uvjek mi izgleda ko da je noc prije festao do zore. :lol:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 01 mar 2010, 14:46

DŽEKO OČEKUJE PUNO KOŠEVO
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 mar 2010, 14:49

ako neodemo 2012 na EP ,, 2016 hocemo sigurno jer tad ce 24 ekipe biti ucesnice EP to je odprilike 3 iz grupe!!!! tako da nam ovo nije zadnja nada imamo mi jos mladi nada koje se radaju i koji tek postaju fudbaleri,,, a sto se tice ove tekme bit ce teska i nece biti lako Gana nije Iran ili Rijeka :mrgreen: :mrgreen: ,,, VORSAH -suigrac nasi zmajeva u Hoffenheimu nece igrati za Ganu jer je povrijeden!!! kako bilo da bilo sretno nasim momcima i da ako bog da krenemo pobijedom u novu godinu!!! znali netko tko sve prenosi tekmu????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 01 mar 2010, 17:16

Kvota na BiH 2.20

Hmm eto na 1000 KM 2200 haha :D

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 01 mar 2010, 18:20

Gdje ce bit prenos ove utakmice ???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

ajdoo
Kontakt:

Post Postao/la ajdoo » 01 mar 2010, 18:34

U Koliko sati pocinje tekma?

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 01 mar 2010, 18:36

ajdoo @ Tekma pocinje u 17:30
seha @ Prenosi BHT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2010, 18:53

Piplica se ja mislim nije osisao otkad je se rodio. :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 mar 2010, 18:57

Cartman je napisao/la:
BB BiH je napisao/la:Uhh sto bi volio da Vaha sad moze preuzeti repku..............to bi bio pun pogodak,al to je u rangu SF-a

a deckima sretno u srijedu ;)
Ne daj Boze da Vaha dodje ikad na celo repke. Na Africkom Prvenstvu je pokazao da nema pojma.
Izgubio jednu tekmu i nema pojma????

A sto je Lille uveo iz druge lige i drito u CL sljedece godine, sta cemo s tim?? Sta je to, garant neki corak??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 01 mar 2010, 18:59

ljudi jel se zna cijena karata

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 01 mar 2010, 19:00

strumf je napisao/la:ljudi jel se zna cijena karata

Sjever,Jug 7 KM
Istok 10 KM
Zapad 15 km

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 mar 2010, 19:01

strumf je napisao/la:ljudi jel se zna cijena karata
15 zapad, 10 istok, a sjever i jug 5/8, nisam siguran

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2010, 19:08

Adinjo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
BB BiH je napisao/la:Uhh sto bi volio da Vaha sad moze preuzeti repku..............to bi bio pun pogodak,al to je u rangu SF-a

a deckima sretno u srijedu ;)
Ne daj Boze da Vaha dodje ikad na celo repke. Na Africkom Prvenstvu je pokazao da nema pojma.
Izgubio jednu tekmu i nema pojma????

A sto je Lille uveo iz druge lige i drito u CL sljedece godine, sta cemo s tim?? Sta je to, garant neki corak??
Ne pricam samo o toj utakmici, nego o citavom prvenstvu gdje je Obala Slonovace igrala prakticki bez ikakve taktike i sve im je zavisilo od toga sta ce Drogba sam napravit. I molim bez prica da su afrikanci losi takticki, svi igraju u Evropi i ne vidim da ijedan ima problema sa taktikom svojih trenera.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.