OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 maj 2012, 18:55

voltron30 je napisao/la:Pohvalio vas je Amar neku noć. :D Kaže da ste rasadnik talenata, valjda mu Joldić i Bekrić ostavili odličan dojam. :D
Gdje da nismo rasadnik talenata :P dobro ''veli'' .. Da ti ne nabrajam sad haha

Ne igramo u lila dresovima, mozes potraziti gore slike :P

hvala u ime OFK Gradina ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gang
Kontakt:

Post Postao/la gang » 23 maj 2012, 20:40

jel brzi jos kod vas

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 maj 2012, 20:58

gang je napisao/la:jel brzi jos kod vas
Jest, bio je u Gentu.. sa povredom igrao tamo, i rekli mu doktori da je jos 10-20 dana tako trenirao, otisla bi mu prepona :D

Poceo je trenirati ponovo sa ''nama'' od danas..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 23 maj 2012, 21:00

Cestitke na ulasku u PL! :D

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 maj 2012, 15:44

Dobrodosli u drustvo najboljih i puno srece u predstojecoj sezoni.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 maj 2012, 17:19

Benjo_AFC86 je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Jos da si i meni odgovorio :D da li je ova slika tribine zvanicni projekat?
:mrgreen:

Ova slika je urađena prije 5-6 godina, kad je Gradina igrala u Prvoj ligi (2006/7 mislim) .. I bila je zvanična ..

sad su tu sliku uzeli, pa da vide može li se po njoj šta uraditi :D

Svejedno, danas je sastanak Uprave, i načelnika Mehmeda Bajrektarevića sa ovima iz Saveza .. oko stadiona će se pričati.
Cestitke na plasmanu u Premier ligu i puno srece u iducoj sezoni :D

Iskreno ovaj projekat od prije 5-6 godina je i vise nego grozan, jer se ovo ne moze ni nazvati tribinim, posto barem po ovoj slici ovdje moze stati 200 stolica.

Informisi nas kad je u pitanju izgradnja tribine i nadam se da ce se nesto u Srebreniku izgraditi kao npr. u Prijedoru, uglavnom da nece biti neka nakarada, jer u takve stvari ne vrijedi ulagati novac, kad se pravi onda se treba praviti tako reci za sva vremena.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 maj 2012, 17:57

NeRi_K je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Jos da si i meni odgovorio :D da li je ova slika tribine zvanicni projekat?
:mrgreen:

Ova slika je urađena prije 5-6 godina, kad je Gradina igrala u Prvoj ligi (2006/7 mislim) .. I bila je zvanična ..

sad su tu sliku uzeli, pa da vide može li se po njoj šta uraditi :D

Svejedno, danas je sastanak Uprave, i načelnika Mehmeda Bajrektarevića sa ovima iz Saveza .. oko stadiona će se pričati.
Cestitke na plasmanu u Premier ligu i puno srece u iducoj sezoni :D

Iskreno ovaj projekat od prije 5-6 godina je i vise nego grozan, jer se ovo ne moze ni nazvati tribinim, posto barem po ovoj slici ovdje moze stati 200 stolica.

Informisi nas kad je u pitanju izgradnja tribine i nadam se da ce se nesto u Srebreniku izgraditi kao npr. u Prijedoru, uglavnom da nece biti neka nakarada, jer u takve stvari ne vrijedi ulagati novac, kad se pravi onda se treba praviti tako reci za sva vremena.
Ovo je svečana ''loža'' majstore, a logično da bi na desnu i lijevu stranu bila tribina xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 24 maj 2012, 18:58

Pa onda su tako trebali i nacrtati, a ne bih bas rekao da je tako, jer onda ne bi stavljali ove prozore sa strane i kasnije ih prikrili tribinom. Nemoj ti sta pogresno mislis, sto se mene tice ja sam najsretniji kad vidim da se negdje gradi tribina, ali ovako nesto bolje i ne graditi. Kamo srece da Srebrenik dobije tribinu u duzini terena, ali ovo nije ni blizo toga.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 maj 2012, 19:23

Ma ne brini xD nece ovakva tribina biti, ovo je bacanje para :D
A evo kako smo nazalost ispraceni iz Kaknja, fino ga je uhvatio.. a nije jedini bio..kamenice su u teren letile, a posle tekme i na bus..

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 maj 2012, 20:47

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma ne brini xD nece ovakva tribina biti, ovo je bacanje para :D
A evo kako smo nazalost ispraceni iz Kaknja, fino ga je uhvatio.. a nije jedini bio..kamenice su u teren letile, a posle tekme i na bus..

slika
Meni ovo vise lici da je frajer vratio ovu loptu u teren,nego da je nesto drugo bacio. Pogledaj malo bolje :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 maj 2012, 20:55

FKKrajina je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma ne brini xD nece ovakva tribina biti, ovo je bacanje para :D

slika
Meni ovo vise lici da je frajer vratio ovu loptu u teren,nego da je nesto drugo bacio. Pogledaj malo bolje :D
vidiš moguće je i to.. al opet ne mora da znaci, poenta je u tome da su gađani :D nekorektno od njih, ali igraci su fino podnijeli mogu rec ''poraz'' :D i cestitali i sl..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 24 maj 2012, 20:57

Benjo čovjek se priprema za seoske igre, disciplina bacanje kamena s ramena XD...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 maj 2012, 21:19

@Benjo Postao si dosadan s ovim vise. Ne znam sta hoces da dokazes?? Nema veceg seljakluka u ovoj ligi kao kod vas i u Gorazdu.., tako da :? mada u Gorazdu nisu toliki seljaci van terena, koliko na terenu!
#samoRudar #zauvijek

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 25 maj 2012, 10:14

cestitke na ulasku u PL!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 maj 2012, 10:52

Čestitke na ulasku u PL 8-)

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 25 maj 2012, 11:33

L' Imperator je napisao/la:@Benjo Postao si dosadan s ovim vise. Ne znam sta hoces da dokazes?? Nema veceg seljakluka u ovoj ligi kao kod vas i u Gorazdu.., tako da :? mada u Gorazdu nisu toliki seljaci van terena, koliko na terenu!
Da ne pratim ovu ligu i povjerovao bih tebi i pojedincima koji konstantno blate Srebrenik.
Mi "seljaci" ne napadamo goste na tribinama, za razliku od vas "gradjana" koji ste napali momka iz Srebrenika nakon tekme i pri tom mu nanijeli lakse tjelesne ozljede.

Na svakoj drugoj utakmici u Srebreniku bude gostujucih navijaca, ne grupa, nego pojedinacnih navijaca/simpatizera, jer ocigledno da vi i slicni vama koji pljujete po Srebreniku imate muda samo na internetu, a ne i da se pojavite kao grupa i uzivo pljujete. A frajeri ste na domacem terenu pa pojedince napadati. Sto kad imate tolika "gradjanska" muda se niste zaletili na grupicu od 15momaka koja je bila gore? Bas "gradjanski" napasti 1 osobu

I nikada u ovih par god koliko je Gradina u 1.ligi ni jedan gostujuci simpatizer nije napadnut. I ko su onda seljaci? ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 25 maj 2012, 12:01

PirloSTB je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:@Benjo Postao si dosadan s ovim vise. Ne znam sta hoces da dokazes?? Nema veceg seljakluka u ovoj ligi kao kod vas i u Gorazdu.., tako da :? mada u Gorazdu nisu toliki seljaci van terena, koliko na terenu!
Da ne pratim ovu ligu i povjerovao bih tebi i pojedincima koji konstantno blate Srebrenik.
Mi "seljaci" ne napadamo goste na tribinama, za razliku od vas "gradjana" koji ste napali momka iz Srebrenika nakon tekme i pri tom mu nanijeli lakse tjelesne ozljede.

Na svakoj drugoj utakmici u Srebreniku bude gostujucih navijaca, ne grupa, nego pojedinacnih navijaca/simpatizera, jer ocigledno da vi i slicni vama koji pljujete po Srebreniku imate muda samo na internetu, a ne i da se pojavite kao grupa i uzivo pljujete. A frajeri ste na domacem terenu pa pojedince napadati. Sto kad imate tolika "gradjanska" muda se niste zaletili na grupicu od 15momaka koja je bila gore? Bas "gradjanski" napasti 1 osobu

I nikada u ovih par god koliko je Gradina u 1.ligi ni jedan gostujuci simpatizer nije napadnut. I ko su onda seljaci? ;)
Seljaci su oni koji žive na selu, he he. Šalim se. U pravu si. Kada Gradina i Zvijezda nisu bili baš u dobrim odnosima ja sam se kroz Srebrenik sa zvijezdinim dresom i šalom šetao pa nikad nisam imao problema niti me je itko poprijeko pogledao. Na stadionu u Srebreniku nijednom nisam doživio nikakvu neugodnost a u ono vrijeme odnosi su baš bili zategnuti.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 25 maj 2012, 12:59

Sretan ulazak u premier ligu iz obliznjeg sela kod gracanice,s kakvim sastavom sutra raspolazete jestel kompletni imal povredjeni,kaznjeni,citam bratstvo prvi put kompletno do sad u prvenstvu fale neki igraci koji do sad nisu ni igrali neku znacajnu ulogu,tako da ocekujem jednu dobru utakmicu,premo mojim informacijama sto sam cuo danas u gradu bratstvo bi trebalo igrat u sastavu SABIC-TIMKOV-SUSA (C)-KADIC-PANTIC-MEVKIC-KADRIC-TREJIC-MUSLIMOVIC-GALIN-MUJKIC ubjedljivo najjaci sastav bratstva.SRETNO SUTRA I JEDNIM I DRUGIM

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 25 maj 2012, 17:07

PirloSTB je napisao/la: Da ne pratim ovu ligu i povjerovao bih tebi i pojedincima koji konstantno blate Srebrenik.

Alo momak, pratim i ja ovu ligu. Bio sam u Srebreniku nekoliko puta i znam kako je. Ne vjerujem da je se nesto drasticno promijenilo. Sezona 2007/08, nas 40-50, njih 500 minimalno. Cijelo vrijeme smo gadjani raznoraznim predmetima, pljuvani, verbalno napadani... Mi smo otisli na kraj one tribine, a oni se sve vise i vise primicali (naravno nije bilo policije izmedju grupa).. i da Gradina nije zabila gol u drugom poluvremenu najvjerovatnije bi bilo i fizickog obracuna. Eh, kad su zabili gol, onda nam dodje jedan momak, pozdravi se sa vecinom, kao da nista nije bilo :? i ostavi nam punu kesu pirotehnike...

A ti sigurno nisi bio na utakmici u proslu subotu. Apachi su nama pravo zanimljivi bili, smijali smo im se cijelo vrijeme :P nego, nadje se uvijek pojedinac neki ( u ovom slucaju dvojica Roma) od kojih je jedan uletio u tu grupicu i namlatio ih nekoliko. I da nije bilo nas gradjana koji smo pomogli momcima da izadju sa stadiona, svasta bi bilo, jer su nam policajci nesposobni (prepali se jadnici).

Molim te da ne odgovaras vise nista, sve je receno.., stid me vise o tome i pisati, a i forum nije za toga :oops:
#samoRudar #zauvijek

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 25 maj 2012, 19:48

Na toj gore slici se vidi da je riječ o nekom djetetu. A svi znamo da se naša djeca danas furaju na takve stvari, ne samo u Kaknju, već i u svim drugim gradovima u BiH. NAŽALOST.

Sva sreća da nije bacao pepeljare :)
CAMP MOU!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.