Gdje da nismo rasadnik talenatavoltron30 je napisao/la:Pohvalio vas je Amar neku noć.Kaže da ste rasadnik talenata, valjda mu Joldić i Bekrić ostavili odličan dojam.

Ne igramo u lila dresovima, mozes potraziti gore slike

hvala u ime OFK Gradina

Moderator/ica: GracanicaAA
Gdje da nismo rasadnik talenatavoltron30 je napisao/la:Pohvalio vas je Amar neku noć.Kaže da ste rasadnik talenata, valjda mu Joldić i Bekrić ostavili odličan dojam.
Jest, bio je u Gentu.. sa povredom igrao tamo, i rekli mu doktori da je jos 10-20 dana tako trenirao, otisla bi mu preponagang je napisao/la:jel brzi jos kod vas
Cestitke na plasmanu u Premier ligu i puno srece u iducoj sezoniBenjo_AFC86 je napisao/la:NeRi_K je napisao/la:Jos da si i meni odgovorioda li je ova slika tribine zvanicni projekat?
![]()
Ova slika je urađena prije 5-6 godina, kad je Gradina igrala u Prvoj ligi (2006/7 mislim) .. I bila je zvanična ..
sad su tu sliku uzeli, pa da vide može li se po njoj šta uraditi![]()
Svejedno, danas je sastanak Uprave, i načelnika Mehmeda Bajrektarevića sa ovima iz Saveza .. oko stadiona će se pričati.
Ovo je svečana ''loža'' majstore, a logično da bi na desnu i lijevu stranu bila tribina xDNeRi_K je napisao/la:Cestitke na plasmanu u Premier ligu i puno srece u iducoj sezoniBenjo_AFC86 je napisao/la:NeRi_K je napisao/la:Jos da si i meni odgovorioda li je ova slika tribine zvanicni projekat?
![]()
Ova slika je urađena prije 5-6 godina, kad je Gradina igrala u Prvoj ligi (2006/7 mislim) .. I bila je zvanična ..
sad su tu sliku uzeli, pa da vide može li se po njoj šta uraditi![]()
Svejedno, danas je sastanak Uprave, i načelnika Mehmeda Bajrektarevića sa ovima iz Saveza .. oko stadiona će se pričati.
Iskreno ovaj projekat od prije 5-6 godina je i vise nego grozan, jer se ovo ne moze ni nazvati tribinim, posto barem po ovoj slici ovdje moze stati 200 stolica.
Informisi nas kad je u pitanju izgradnja tribine i nadam se da ce se nesto u Srebreniku izgraditi kao npr. u Prijedoru, uglavnom da nece biti neka nakarada, jer u takve stvari ne vrijedi ulagati novac, kad se pravi onda se treba praviti tako reci za sva vremena.
Meni ovo vise lici da je frajer vratio ovu loptu u teren,nego da je nesto drugo bacio. Pogledaj malo boljeBenjo_AFC86 je napisao/la:Ma ne brini xD nece ovakva tribina biti, ovo je bacanje para
A evo kako smo nazalost ispraceni iz Kaknja, fino ga je uhvatio.. a nije jedini bio..kamenice su u teren letile, a posle tekme i na bus..
vidiš moguće je i to.. al opet ne mora da znaci, poenta je u tome da su gađaniFKKrajina je napisao/la:Meni ovo vise lici da je frajer vratio ovu loptu u teren,nego da je nesto drugo bacio. Pogledaj malo boljeBenjo_AFC86 je napisao/la:Ma ne brini xD nece ovakva tribina biti, ovo je bacanje para
A evo kako smo nazalost ispraceni iz Kaknja, fino ga je uhvatio.. a nije jedini bio..kamenice su u teren letile, a posle tekme i na bus..
Da ne pratim ovu ligu i povjerovao bih tebi i pojedincima koji konstantno blate Srebrenik.L' Imperator je napisao/la:@Benjo Postao si dosadan s ovim vise. Ne znam sta hoces da dokazes?? Nema veceg seljakluka u ovoj ligi kao kod vas i u Gorazdu.., tako damada u Gorazdu nisu toliki seljaci van terena, koliko na terenu!
Seljaci su oni koji žive na selu, he he. Šalim se. U pravu si. Kada Gradina i Zvijezda nisu bili baš u dobrim odnosima ja sam se kroz Srebrenik sa zvijezdinim dresom i šalom šetao pa nikad nisam imao problema niti me je itko poprijeko pogledao. Na stadionu u Srebreniku nijednom nisam doživio nikakvu neugodnost a u ono vrijeme odnosi su baš bili zategnuti.PirloSTB je napisao/la:Da ne pratim ovu ligu i povjerovao bih tebi i pojedincima koji konstantno blate Srebrenik.L' Imperator je napisao/la:@Benjo Postao si dosadan s ovim vise. Ne znam sta hoces da dokazes?? Nema veceg seljakluka u ovoj ligi kao kod vas i u Gorazdu.., tako damada u Gorazdu nisu toliki seljaci van terena, koliko na terenu!
Mi "seljaci" ne napadamo goste na tribinama, za razliku od vas "gradjana" koji ste napali momka iz Srebrenika nakon tekme i pri tom mu nanijeli lakse tjelesne ozljede.
Na svakoj drugoj utakmici u Srebreniku bude gostujucih navijaca, ne grupa, nego pojedinacnih navijaca/simpatizera, jer ocigledno da vi i slicni vama koji pljujete po Srebreniku imate muda samo na internetu, a ne i da se pojavite kao grupa i uzivo pljujete. A frajeri ste na domacem terenu pa pojedince napadati. Sto kad imate tolika "gradjanska" muda se niste zaletili na grupicu od 15momaka koja je bila gore? Bas "gradjanski" napasti 1 osobu
I nikada u ovih par god koliko je Gradina u 1.ligi ni jedan gostujuci simpatizer nije napadnut. I ko su onda seljaci?
Alo momak, pratim i ja ovu ligu. Bio sam u Srebreniku nekoliko puta i znam kako je. Ne vjerujem da je se nesto drasticno promijenilo. Sezona 2007/08, nas 40-50, njih 500 minimalno. Cijelo vrijeme smo gadjani raznoraznim predmetima, pljuvani, verbalno napadani... Mi smo otisli na kraj one tribine, a oni se sve vise i vise primicali (naravno nije bilo policije izmedju grupa).. i da Gradina nije zabila gol u drugom poluvremenu najvjerovatnije bi bilo i fizickog obracuna. Eh, kad su zabili gol, onda nam dodje jedan momak, pozdravi se sa vecinom, kao da nista nije biloPirloSTB je napisao/la: Da ne pratim ovu ligu i povjerovao bih tebi i pojedincima koji konstantno blate Srebrenik.
Mi "seljaci" ne napadamo goste na tribinama, za razliku od vas "gradjana" koji ste napali momka iz Srebrenika nakon tekme i pri tom mu nanijeli lakse tjelesne ozljede.
Na svakoj drugoj utakmici u Srebreniku bude gostujucih navijaca, ne grupa, nego pojedinacnih navijaca/simpatizera, jer ocigledno da vi i slicni vama koji pljujete po Srebreniku imate muda samo na internetu, a ne i da se pojavite kao grupa i uzivo pljujete. A frajeri ste na domacem terenu pa pojedince napadati. Sto kad imate tolika "gradjanska" muda se niste zaletili na grupicu od 15momaka koja je bila gore? Bas "gradjanski" napasti 1 osobu
I nikada u ovih par god koliko je Gradina u 1.ligi ni jedan gostujuci simpatizer nije napadnut. I ko su onda seljaci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.