Portland Trail Blazers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Lillard
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 21:32

Overtime..Hebemu, spusili smo +17 :roll: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 nov 2013, 21:38

gledam i ne vjerujem :roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 21:54

POBJEDA!

Iako tesko izborena, pogotovo ocajnom zadnjom cetvrtinom, ali nema veze sada :mrgreen: . Sljedeci su Netsi...

8-2

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 nov 2013, 06:18

kakvo opustanje u zadnjoj cetvrtini, htio sam u zemlju propasti od muke :roll: srecom izborise pobjedu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2013, 21:41

Veceras protiv Netsa. Ne igra im, mah reci cu pola momcadi. Iako smo umorni, ocekujem pobjedu da se jos malo ovaj niz nastavi.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 nov 2013, 03:35

+12, 7 minuta do kraja

sve je super, bolja smo ekipa samo opet ostaje pitanje da li smo u stanju ocuvati ovu prednost do kraja utakmice, s obzirom da nam to predstavlja problem kroz cijelu sezonu.

9-2
starteri su igrali vise nego sto je potrebno ali nema veze. pobjeda je pobjeda.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 nov 2013, 14:47

Brine me klupa tj. ovi starteti ce sigurno bit umorni, a jedino Wiliams zaista pruza sjajne partije. Ima tu solidnih igraca, jos da se C.J vrati nakon ozljede i nadam se da ce trener ipak nekako ujedancit minutazu.

Sljedeci su Bucksi - treba se vratit s ove turneje sa svim pobjedama i onda docekat Bullse 8-) .

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 nov 2013, 08:02

10-2

wow :shock:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 nov 2013, 08:08

Lillard je napisao/la:Brine me klupa tj. ovi starteti ce sigurno bit umorni, a jedino Wiliams zaista pruza sjajne partije. Ima tu solidnih igraca, jos da se C.J vrati nakon ozljede i nadam se da ce trener ipak nekako ujedancit minutazu.

Sljedeci su Bucksi - treba se vratit s ove turneje sa svim pobjedama i onda docekat Bullse 8-) .
Zasto D. Wright nema vecu minutazu? Jako dobar igrac, solidan suter, brz u tranziciji, solidan u odbrani. Starteri igraju previse minuta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 nov 2013, 08:20

zato sto je stotts ziheras koji previse forsira startere. taj covjek ili ne zna ili ne zeli kako treba raspodijeliti minute, sto je prethodnih sezona bilo i ocekivano (s obzirom na najgoru klupu lige) ali sad kad konacno imamo solidne igrace s klupe to je nedopustivo i kostace nas kad tad.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 nov 2013, 08:36

Evil Genius II je napisao/la:zato sto je stotts ziheras koji previse forsira startere. taj covjek ili ne zna ili ne zeli kako treba raspodijeliti minute, sto je prethodnih sezona bilo i ocekivano (s obzirom na najgoru klupu lige) ali sad kad konacno imamo solidne igrace s klupe to je nedopustivo i kostace nas kad tad.
Jako dobar igrac je Wright, na momente i T-Rob pokazuje da je dobar, dok je Mo provjeren igrac. Oni bi mogli odigrati po 20 minuta u prosjeku svaki mec, ako ne i vise. Kako bih volio imati igraca u ekipi poput Wrighta.

Mes Que Un Club!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 nov 2013, 08:53

slazem se. wright i mo (to pogotovo znas) su odlicni igraci tj savrseni za ovaj sistem blazersa i ono sto je najbitnije ritam ne opada kada su oni u igri, naprotiv. dame i wes mogu komotno presjediti dobar dio vremena bez da se njihov izostanak odrazi na rezultat i samu igru ekipe sto je bilo nezamislivo proslih sezona. sto se tice t-roba, taj nikako da poveze dvije dobre utakmice. kroz cijelu sezonu je jednu odlican drugu vec medju najgorima. energican je, hustler, ali ta konstantnost tj nedostatak iste mi smeta kod njega (kao i kod batuma npr). medjutim, tek je 12 utakmica iza nas i vjerujem da ce to biti bolje.

slika

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 nov 2013, 08:59

Evil Genius II je napisao/la:slazem se. wright i mo (to pogotovo znas) su odlicni igraci tj savrseni za ovaj sistem blazersa i ono sto je najbitnije ritam ne opada kada su oni u igri, naprotiv. dame i wes mogu komotno presjediti dobar dio vremena bez da se njihov izostanak odrazi na rezultat i samu igru ekipe sto je bilo nezamislivo proslih sezona. sto se tice t-roba, taj nikako da poveze dvije dobre utakmice. kroz cijelu sezonu je jednu odlican drugu vec medju najgorima. energican je, hustler, ali ta konstantnost tj nedostatak iste mi smeta kod njega (kao i kod batuma npr). medjutim, tek je 12 utakmica iza nas i vjerujem da ce to biti bolje.

slika
Tesko je od nekog ocekivati konstantnost kada je pod pritiskom. Recimo, slucaj kao sa Bennettom, on se boji jednostavno da igra, uslo mu u psihu ono sto je sve fulao i sada ne moze da poveze konce, pogotovo jer fizicki nije na 100% nakon povrede. T-Rob je impresivan sto se tice fizicke spremnosti, ali on jednostavno zeli previse uraditi jer ne zna koliko ce igrati i dosta puta ide na svoju stetu. Da on ima sigurnih 20 minuta po mecu, a moze ih imati, jer LMD moze i na centru igrati, mislim da bi i Robinsonova produkcija bila mnogo veca nego je sada i bio bi konstantniji igrac.

Mes Que Un Club!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 nov 2013, 09:10

odlicno si to primjetio.
definitivno ima pritiska jer cesto ulazi u duele sa stvarno previse energije upravo zbog te neke prevelike zelje za dokazivanjem i kao takav ce uvijek prije napraviti gresku nego pravu stvar. medjutim, ja kako gledam na to t-rob uopste nema razloga za raditi tako nesto jer ima povjerenje i trenera i publike i saigraca (sto je najbitnije) tako da bi trebao ciste glave ulaziti u utakmice i raditi ono sto najbolje zna, a pokazao je da to moze sa onih par stvarno impresivnih igara (recimo skorasnja utakmica protiv sunsa gdje nas je drzao u igri kada su LMA i dame pucali corke). moja poenta je da to neko stanje uma treba prenijeti na sve utakmice cime bi dobili onog pravog t-roba. sto se tice minutaze, poznavajuci stottsa nista se nece promijeniti :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 nov 2013, 09:25

Evil Genius II je napisao/la:odlicno si to primjetio.
definitivno ima pritiska jer cesto ulazi u duele sa stvarno previse energije upravo zbog te neke prevelike zelje za dokazivanjem i kao takav ce uvijek prije napraviti gresku nego pravu stvar. medjutim, ja kako gledam na to t-rob uopste nema razloga za raditi tako nesto jer ima povjerenje i trenera i publike i saigraca (sto je najbitnije) tako da bi trebao ciste glave ulaziti u utakmice i raditi ono sto najbolje zna, a pokazao je da to moze sa onih par stvarno impresivnih igara (recimo skorasnja utakmica protiv sunsa gdje nas je drzao u igri kada su LMA i dame pucali corke). moja poenta je da to neko stanje uma treba prenijeti na sve utakmice cime bi dobili onog pravog t-roba. sto se tice minutaze, poznavajuci stottsa nista se nece promijeniti :D
Fazon je sto ce kod takvih trenera izaci iz igre nakon 4 ili 5 promasenih suteva. Onda igrac se sav pomete i sjebe i radi previse isforsiranih stvari. T-Rob ima strasan potencijal i isplati ga se trpiti, ali jednostavno nije imao srece ni u Kingsima, a ni u Rocketsima, a eto igra malo vise u Portlandu i nadam se da ce opravdati potencijal. Medjutim, jako je tesko dobiti te neke minute u rotaciji, pa razbistriti glavu i lijepo rasporediti minutazu. Vecina tih igraca zeli na ho-ruk doprinijeti nekom dobrom rezultatu i zbog toga i dolazi do takvih stvari.

Mnogo je tu i do trenera. Recimo, Mike Brown je isti kao i vas trener, s tim da Mike kod nas trazi rotaciju, pa mu niko u timu nije siguran osim Irvinga i Tristana i kako onda igraci da igraju pod takvim pritiskom? Kada nadje zeljenu rotaciju, onda ce mu ti igraci igrati po 40 minuta, bez obzira kakva je situacija na terenu, jedino broj faula ce pomesti te minute koje je u glavi zabiljezio :D . T-Rob sigurno treba neki razgovor i da mu se kaze da ce igrati oko 20 minuta, da bi se malo opustio i radio ono sto najbolje zna i da ne bi bilo tog forsiranja s njegove strane.

Mes Que Un Club!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 nov 2013, 13:25

ovo ide strašno za sad :D hoćemo playoff :D Trail Blazers 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 21 nov 2013, 16:23

Govorio sam na pocetku sezone da je to takav trener. Ne znam sta lik izvodi, ali starteri ce na pola sezone bit jako umorni. A to moze igrat veliku ulogu kasnije. Nadam se da se mozda opameti makar tesko.

Sljedeci su Bullsi i vracamo se kuci 8-) .
RIP CITY!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 nov 2013, 16:50

ma morace stotts poceti vise vjerovati klupi jer nema sanse da ekipa koja planira ulazak u play off igra cijelu sezonu sa ovako raspodijeljenim minutama.

s bullsima igramo kuci sutra, a oni su veceras u denveru sto znaci da cemo biti odmornija ekipa i mislim da bi mogli produziti ovu seriju na 9 pobjeda zaredom. bice zanimljiva utakmica jer imamo jedan od najpotentnijih napada dok su oni poznati po strasnoj odbrani. prekosutra igramo protiv warriorsa i mislim da ce to biti kraj ove serije sto zbog umora sto zbog kvalitete protivnika ali o tom po tom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 nov 2013, 22:04

:lol:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 nov 2013, 07:34

slika

Odgovori

Natrag na “Portland Trail Blazers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.