NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2011, 00:33

amardelic1 je napisao/la:pa nemoze se sve imati pa ja jbg sta je tu je votson nije nesto ali jbg nemoze sve jarane
Pa i nemamo baš sve, prijeko nam je potrebna dvojka, znači neki vrsni šuter, a Thibs će se već pobrinuti za njegovu odbranu ukoliko nije solidan u tome :- ).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 maj 2011, 19:56

Titova-Juga je napisao/la:
amardelic1 je napisao/la:pa nemoze se sve imati pa ja jbg sta je tu je votson nije nesto ali jbg nemoze sve jarane
Pa i nemamo baš sve, prijeko nam je potrebna dvojka, znači neki vrsni šuter, a Thibs će se već pobrinuti za njegovu odbranu ukoliko nije solidan u tome :- ).
Watson je za mene dobar i ne treba nam bolji. Zna on odigrat kad treba (protiv Denvera 33 poena). Mi uzimamo dva sutera pa koji bude bolji potpisat ce ugovor.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 17 maj 2011, 21:14

SaltCityAttack je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi s obzirom da imaju cini mi se 3 picka prve runde trebali bi dati prvi slijedece sezone od Bobcatsa i svoj ove sezone,da uzmu bolji pick ove godine koji ce biti medju 6-7 prvih pickova i tako da zgrabimo nekog sutera za buducnost... naravno i jos potpisati jednog sutera i to bi bilo to..na taj nacin bi imali dva dobra sutera u ekipi
Bilo bi idealno kada bi uzeli neku dobru dvojku na draftu i plus jos na free agency-u jer ce ih biti MNOGO.
Jos nesto, fali nam neko jaci od Watsona kao zamjena Rose-u. Hvala C.J-u al nije to to ipak.
Ne daj Boze ozljede Rosea, ovaj stvarno ne moze da pokriva njegovu poziciju ni upola kao recimo onaj mali iz Atlante Teague sto radi za Kirka.
Da je recimo Kirka vratit uhhh....
Nadam se eto da ce uprava odraditi solidan posao i potpisati nekog veoma dobrog sutera jer je to jedino sto fali ovoj ekipi da bude kompletna uz vec napomenutog backup pg-a za Rosea.
ja bi vidjeo sta je sa Iversonom i dali zeli uzeti tu titulu, ali naravno da ne kaki..jer on bi bio idealan da ulazi umjesto Rosa ...ne znam ima li jos neko od veterana koji zele titulu a da su PG :)...Iverson se mora sloziti da igra 10 ili eventualno 15 minuta po utkamici i to je to...samo cisto sumnjam da se on sa tim slaze, ali ako zna da ispred sebe ima Rosa, ja ne vidim razloga da bi on odlucio vamo doci, jer trebao bi da vec zna kako nema sanse da ima nesto vise od toga

iverson da bude rezervni play,ti to ozbiljno,pa on nije bio play ni u najboljim danima karijere

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 maj 2011, 21:23

danas lutrija... Minesota sa 25% sansi da dobije prvi pick...
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2011, 21:44

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

iverson da bude rezervni play,ti to ozbiljno,pa on nije bio play ni u najboljim danima karijere

pa znam ja da je on SG, ali s obzirom da on i Rose igraju dosta slicno mogao bi igrati svakako...na pocetku dobro znamo da nije imao asistencije, ali poslije i on je poceo sve vise i vise asistirati...ma svakako nece ni doci tako da se ne trebam ni zamarati sa tim...uglavnom treba nam neko ko moze igrati PG umjesto Rosa kada odmara, a njega sam samo uzeo kao najboljeg moguceg, jer je veteran i vjerujem da bi se slozio sa uvjetima , prije svega da ce ulaziti s klupe i naravno placanja....za toliko novca koliko on sad moze dobiti, za nas je idealno, jer trebamo dovesti naravno SG koji ce biti starter
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 maj 2011, 23:18

kad_kako je napisao/la:danas lutrija... Minesota sa 25% sansi da dobije prvi pick...
Kakva im korist kakve su sve pickove imali u zadnjoj deceniji sramota je gdje se trenutno nalaze :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 18 maj 2011, 02:59

Klivlendu prvi i četvrti pik , minesoti drugi, juti treći.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 11:48

NBA draft 2011. godine, redoslijed biranja:

1. Cleveland Cavaliers (od LA Clippersa)
2. Minnesota Timberwolves
3. Utah Jazz (od New Jerseyja)
4. Cleveland Cavaliers
5. Toronto Raptors
6. Washington Wizards
7. Sacramento Kings
8. Detroit Pistons
9. Charlotte Bobcats
10. Milwaukee Bucks
11. Golden State Warriors
12. Utah Jazz
13. Phoenix Suns
14. Houston Rockets
15. Indiana Pacers
16. Philadelphia 76ers
17. New York Knicks
18. Washington Wizards (od Atlante)
19. Charlotte Bobcats (od New Orleansa preko Portlanda)
20. Minnesota Timberwolves (od Memphis preko Utaha)
21. Portland Trail Blazers
22. Denver Nuggets
23. Houston Rockets (od Orlando preko Phoenixa)
24. Oklahoma City Thunder
25. Boston Celtics
26. Dallas Mavericks
27. New Jersey Nets (od LA Lakersa)
28. Chicago Bulls (od Miamija preko Toronta)
29. San Antonio Spurs
30. Chicago Bulls
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 maj 2011, 12:24

ispade da su se clippersi zaje.... sto su dali pick za williamsa...

ovako su mogli imati irvinga, koji je mnogo mladji i nista losiji od moa :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 13:45

Moji Cavsi odlicno prosli, siguran sam da je prvi pick Kyrie a cetvrti je Derrick Williams. Misljenja sam da ce Minnesota dati svoj drugi pick za nekog provjerenog igarca, jer oni vec imaju mladu i talentovanu ekipu, jos ce im doci Rubio, tako da ne vidim potencijalne igrace sa drafta koji trebaju Minnesoti, mozda jedino neki bek suter. Utah Jazz ce mislim ici na Kantera jer to je centar za buducnost, ali moguce je i da dovedu playa Kembu Walkera ili Brandona Knighta, pa oko jednog od njih da grade ekipu kao sto su oko Derona.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 maj 2011, 14:02

kemba walker bi se lijepo uklopio u roster cavsa.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 14:15

BernardBarnjak je napisao/la:kemba walker bi se lijepo uklopio u roster cavsa.
Tesko brate, ima sessions, davis, gibson, pa ce ako Bog da biti i Kyrie. Mada Gibson igra i sutera, ali bolji je Kyrie od Kembe, iako je Kemba paklen igrac.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 maj 2011, 14:41

adriano_leite je napisao/la:
Tesko brate, ima sessions, davis, gibson, pa ce ako Bog da biti i Kyrie. Mada Gibson igra i sutera, ali bolji je Kyrie od Kembe, iako je Kemba paklen igrac.

sve ove sto si gore nabrojao nisu li do koljena kembi... ali svako ima pravo na svoje misljenje, naravno.
enjoy!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 14:45

BernardBarnjak je napisao/la:

sve ove sto si gore nabrojao nisu li do koljena kembi... ali svako ima pravo na svoje misljenje, naravno.
enjoy!
Ja sam rekao da je Irving bolji od Kembe, a ne da su ostali bolji od Kembe. Irving je sigurno bolji od Kembe, barem je meni bolji, a takvo misljenje ima i 70% ljudi oko NBA i u NBA.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 15:00

derrick williams je siguran u prva tri picka, nema sanse da prezivi do cetvrtog. covjek je fantastican igrac, po meni najbolji od svih iz ove klase. dosta po igri lici na beasleya samo sto nije bolestan u mali mozak i ima fantasticnu radnu etiku. ne bi me cudilo da ga minny propusti, ali prije bih rekao da ce trejdat beasleya za nekog sutera i otvorit prostor za derricka. a kahn ima nekakav fetis na milicica pa bi me iznenadilo da ga **** miki maus. a pogotovo sam siguran za jazzere da ga nece propustit.

nego, sto se sunsa tice, samo molim boga da ne draftuju novog robina lopeza i alondo tuckera.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 15:33

Donnie Darko je napisao/la:derrick williams je siguran u prva tri picka, nema sanse da prezivi do cetvrtog. covjek je fantastican igrac, po meni najbolji od svih iz ove klase. dosta po igri lici na beasleya samo sto nije bolestan u mali mozak i ima fantasticnu radnu etiku. ne bi me cudilo da ga minny propusti, ali prije bih rekao da ce trejdat beasleya za nekog sutera i otvorit prostor za derricka. a kahn ima nekakav fetis na milicica pa bi me iznenadilo da ga **** miki maus. a pogotovo sam siguran za jazzere da ga nece propustit.

nego, sto se sunsa tice, samo molim boga da ne draftuju novog robina lopeza i alondo tuckera.

Pitanje je samo da li ce biti Kyrie Irving ili Derrick williams... Inace ko god ih uzme nece pogresiti...Derrick Williams slican Beasley,malo bolji atleta je williams, inace sjajno krilo gledao sam ga cesto ove godine na Arizoni, pogotovo protiv Dukea cinio je cuda
Sto se tice Irvinga,sjajan play,mene mnogo podseca na Paula...Dobar suter,prodoran,strasan pregled igre...Mucio se ove sezone sa povredom noznog prsta,ali ipak ostavio sjajan utisak na mene,da je igrao redovno sigurna sam da bi Duke osvojio ali sta je tu je....Sve u svemu ko god uze ovu dvojicu nece pogresiti,i siguran sam da su ovo prva dva pika drafta

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 15:36

BernardBarnjak je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Tesko brate, ima sessions, davis, gibson, pa ce ako Bog da biti i Kyrie. Mada Gibson igra i sutera, ali bolji je Kyrie od Kembe, iako je Kemba paklen igrac.

enjoy!
Ja sam rekao da je Irving bolji od Kembe, a ne da su ostali bolji od Kembe. Irving je sigurno bolji od Kembe, barem je meni bolji, a takvo misljenje ima i 70% ljudi oko NBA i u NBA.
Andriano,slazem se u potpunosti
Irving je strasan igrac,nema sta gledao sam ga nekoliko puta ove godine... Mada cesto je bio povredjen... I mogu reci da lik ubija,strasno brz,prodoran, dobrog suta, i sa sjajnim pregledom....Pljunuti Paul, ali mislim da ce cleveland ipak uzeti williamsa,barem ja tako mislim...al videcemo

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 15:39

alfarouqaminu je napisao/la: Andriano,slazem se u potpunosti
Irving je strasan igrac,nema sta gledao sam ga nekoliko puta ove godine... Mada cesto je bio povredjen... I mogu reci da lik ubija,strasno brz,prodoran, dobrog suta, i sa sjajnim pregledom....Pljunuti Paul, ali mislim da ce cleveland ipak uzeti williamsa,barem ja tako mislim...al videcemo
Bgmi sve sto sam procitao vodi prema tome da cemo mi uzeti Irvinga, ipak je danas playmaker kljucni igrac u jednom timu. Pored toga vodi nas trener koji je poznat po "pravljenju" vrhunskih playmakera, tako da me sigurno nece iznenaditi ako uzmemo Irvinga, naprotiv, ja to prizeljkujem. Takav potencijal, takav igrac, u rukama Scotta, uhhhhhh tesko ostalim timovima.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 15:42

Bgmi sve sto sam procitao vodi prema tome da cemo mi uzeti Irvinga, ipak je danas playmaker kljucni igrac u jednom timu.
ma sta znam ovo gore je moje misljenje....I ja bi voleo videti Irvinga vise u Clevelandu nego u Minesoti.... Inace imate i 4 pika,au al ce biti sklapljanje mlade ekipe.... samo da se resi davis ili sessinons

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 15:45

alfarouqaminu je napisao/la:
Bgmi sve sto sam procitao vodi prema tome da cemo mi uzeti Irvinga, ipak je danas playmaker kljucni igrac u jednom timu.
ma sta znam ovo gore je moje misljenje....I ja bi voleo videti Irvinga vise u Clevelandu nego u Minesoti.... Inace imate i 4 pika,au al ce biti sklapljanje mlade ekipe.... samo da se resi davis ili sessinons
Sessions je ove sezone odigrao korektno, siguran sam da ga mnoge ekipe hoce u svojim redovima, tako da uvijek se moze odraditi trade, a Baron kada je skoncentrisan 100% na kosarku, onda je to odlican igrac. Mislim da je sve u nasim rukama, pogotovo sto imamo Jamisonov isticuci ugovor, a do juna imamo i TBE od Jamesa. Bice pakleno...

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.