Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

amerosm
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2008, 18:51

ako ode u Bayern nek okaci odmah kopacke, Bayern je poznat kao klub koji ubija sve u talentovanim fudbalerima
primjeri: Podolski, Jansen, Hummels, Frings (dok je bio mladji) itd
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 03 nov 2008, 18:59

Ma nek on dodje u Zelju da se mi ne peglamo previse, tu ce sigurno igrat :D :D
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 nov 2008, 19:25

ribery je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce ga hofenhajm pustit, a mozda bi bolje bilo da ostane do kraja ove sezone u hofenhajmu, jer bojim se ako ode u neki veliki klub da se ne izgubi..
Ma ne ide on nigdje preko zime, a iduce godine ne znam, ali nek ne ide u neki prevelik klub, kao sto su ManU, Barca, Bayern... Nema sanse da bi igrao pored npr. Eto-a, i Henrya, zato mu je bolje otic u neki osrednji klub ali da igra...Tipa Tottenham(i tu bi se morao dosta potruditi), Leverkusen, ili pade mi napamet dok pisem post-Juvetu slijedi smjena generacija, nesto slicno sto se desilo AC Milanu, pa bi mozda tu imao neke sanse... Uglavnom, neka ne gleda ime kluba, neka gleda hoce li moci igrati u njemu...
To po tebi Juventus osrednji klub, i Ibisevic moze igrat u Juventusu? I to da cujem. Jedan Giovinco, koji je najveca nada Italije, ne moze skupit poluvrijeme, a da ovaj igra, a da ne spominjem da imaju jos Trezeguet i Iaquinta.Budite realni ljudi. Od ovih svih klubova sto si nabroj'o, samo bi u Bayeru i Bayernu mogo nekad zaigrat'.
P.S. Juve je veci klub od ovih svih sto si nabroj'o.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2008, 20:06

Nerko_Juventino je napisao/la:
ribery je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce ga hofenhajm pustit, a mozda bi bolje bilo da ostane do kraja ove sezone u hofenhajmu, jer bojim se ako ode u neki veliki klub da se ne izgubi..
Ma ne ide on nigdje preko zime, a iduce godine ne znam, ali nek ne ide u neki prevelik klub, kao sto su ManU, Barca, Bayern... Nema sanse da bi igrao pored npr. Eto-a, i Henrya, zato mu je bolje otic u neki osrednji klub ali da igra...Tipa Tottenham(i tu bi se morao dosta potruditi), Leverkusen, ili pade mi napamet dok pisem post-Juvetu slijedi smjena generacija, nesto slicno sto se desilo AC Milanu, pa bi mozda tu imao neke sanse... Uglavnom, neka ne gleda ime kluba, neka gleda hoce li moci igrati u njemu...
To po tebi Juventus osrednji klub, i Ibisevic moze igrat u Juventusu? I to da cujem. Jedan Giovinco, koji je najveca nada Italije, ne moze skupit poluvrijeme, a da ovaj igra, a da ne spominjem da imaju jos Trezeguet i Iaquinta.Budite realni ljudi. Od ovih svih klubova sto si nabroj'o, samo bi u Bayeru i Bayernu mogo nekad zaigrat'.
U Juventusu je velika konkurencija u napadu, ali to sto kazes da Ibisevic nebi mogao igrati kod njih je nidje veze. Eto neka tarabe kao sto su Ekdal, Marchioni i Del Ceglio mogu igrati u Juventusu a Ibisevic ne moze... neka sam i to cuo.
P.S. I Juve je zainteresovan za Ibisevica http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=127122

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 nov 2008, 20:15

Nije da sam siguran, neg 100% znam da ne bi igro. I necu opet da ulazim u rasprave u vezi Ibisevica,ovo sam napiso zbog toga sto se spominje Juventus,a alergican sam na vrijeđanje mog kluba. I nemoj pricat' bezze jer vidi se da ne pratis desavanja u juveu, znao bi da Marchionni igra samo zato jer je povrijeđen Camoranesi, De Ceglie je clan U21 Italije, a za Ekdala ne mogu rec nista, ima tek 18 godina, nije dobio 15-ak minuta od kad je doso, al sigurno je talenat jer ga je i Milan trazio. A to sto se po raznim novinama i stranicama pise nigdje veze, jer gledam to cijelo ljeto, Juve se povezuje s ovim, s onim, a bomba za bombom. Pa kud ces dalje napisali su jednom da traze Klasnica, Petrica, Pranjica. Stvarno je smijesno.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2008, 20:27

Nerko_Juventino je napisao/la:Nije da sam siguran, neg 100% znam da ne bi igro. I necu opet da ulazim u rasprave u vezi Ibisevica,ovo sam napiso zbog toga sto se spominje Juventus,a alergican sam na vrijeđanje mog kluba. I nemoj pricat' bezze jer vidi se da ne pratis desavanja u juveu, znao bi da Marchionni igra samo zato jer je povrijeđen Camoranesi, De Ceglie je clan U21 Italije, a za Ekdala ne mogu rec nista, ima tek 18 godina, nije dobio 15-ak minuta od kad je doso, al sigurno je talenat jer ga je i Milan trazio. A to sto se po raznim novinama i stranicama pise nigdje veze, jer gledam to cijelo ljeto, Juve se povezuje s ovim, s onim, a bomba za bombom. Pa kud ces dalje napisali su jednom da traze Klasnica, Petrica, Pranjica. Stvarno je smijesno.
Ti si rekao da Ibisevic nebi mogao igrati u Juventusu ali cinjenica je da im igraju igraci dosta slabiji od njega.
Znam ja Ekdala, decko je odigrao 10-tak ozbiljnih utakmica u zivotu, od toga 5-6 u svedskoj ligi a ostatak u Juventusu ( igrao je u pripremnoj fazi a sad je poceo igrati i u ligi, protiv Napolija na primjer).
Pratim Juventus vec godinama i mogu ti reci da nikad nisu imali slabiju ekipu nego sada. Nije to vrijedjanje vec cinjenica, inace im nebi tako neiskusni igraci igrali na vaznim utakmicama.

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 03 nov 2008, 20:38

evo ode vedo u manchester poslace ponudu od 6 miliona funti...kolko je to nasih u pm :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 nov 2008, 21:21

Budimo realni, ja cijnim Ibisevica ali on u Juventusu nebi mogao dobiti mjesto u prvih 11, usvakom pogledu su Del Piero, Amauri, Jakinta u prednosti nad njim, a da nezaboravim Trezegea, a Ibisevic nebi mogao igrati na poziciji drugih igraca, jer je on klasicni spic. Treba on jos pure pojesti da bi igrao pored pomenutih igraca.
Vedade, zelim da postanes igrac svjetske klase i da jednog dana zaigras za JUVENTUS, sto znaci, ako zaigras za JUVE iz TORINA da si IGRACINA
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 nov 2008, 21:27

Nerko_Juventino je napisao/la:
ribery je napisao/la:
Ne nisi me shvatio, kao osrednje klubove sam naveo Tottenham i Leverkusen, a Juve sam spomenuo u skroz drugom kontekstu. Juve je za mene najveci talijanski klub, a i najdrazi poslije Lazia (Inter mi nije mrzak, ostale organski ne podnosim)A Ibisevic moze igrati u Juvetu pod uslovom da se dese neke radikalne promjene u ekipi, eto to sam mislio!

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 03 nov 2008, 22:28

Na kraju sezone Hoffenheim ce zavrsiti u Champions Ligi, gdje onda da ide Ibisevic?! U neki veci klub sto neigra u CL? U neki veci klub koji igra u CL a Ibisevic mozda bude zadnja zica na sviralu?? Neznam..ipak mislim da bi bilo bolje da ostane u "malom" klubu, da igra u CL i da bude car u toj ekipi ;)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 nov 2008, 22:37

e.d. je napisao/la:Na kraju sezone Hoffenheim ce zavrsiti u Champions Ligi, gdje onda da ide Ibisevic?! U neki veci klub sto neigra u CL? U neki veci klub koji igra u CL a Ibisevic mozda bude zadnja zica na sviralu?? Neznam..ipak mislim da bi bilo bolje da ostane u "malom" klubu, da igra u CL i da bude car u toj ekipi ;)
Hoffenheim jeste dobar i veliko je izenadjenje, ali ipak CL je daleko...A ukoliko bi otisli u CL, vjerujem da vi Vedad ostao.

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 03 nov 2008, 22:42

ribery je napisao/la:
e.d. je napisao/la:Na kraju sezone Hoffenheim ce zavrsiti u Champions Ligi, gdje onda da ide Ibisevic?! U neki veci klub sto neigra u CL? U neki veci klub koji igra u CL a Ibisevic mozda bude zadnja zica na sviralu?? Neznam..ipak mislim da bi bilo bolje da ostane u "malom" klubu, da igra u CL i da bude car u toj ekipi ;)
Hoffenheim jeste dobar i veliko je izenadjenje, ali ipak CL je daleko...A ukoliko bi otisli u CL, vjerujem da vi Vedad ostao.
upravu si..daleko je CL ali koliko za njih tako i za sve druge ekipe ;) Iako ce me neki ovde proglasiti nenormalnim, ali za mene hoffenheim nije nista losi od bayerna i ostalih vecih ekipa i vjerujem, samo ako ih nesjebe mladost i ludost, da ce izboriti plasman u CL ;)

bosnia1
Kontakt:

Post Postao/la bosnia1 » 03 nov 2008, 22:42

fast033 je napisao/la:evo ode vedo u manchester poslace ponudu od 6 miliona funti...kolko je to nasih u pm :D
6,000,000.00 GBP = 7,505,305.44 EUR
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2008, 22:46

amir je napisao/la:Budimo realni, ja cijnim Ibisevica ali on u Juventusu nebi mogao dobiti mjesto u prvih 11, usvakom pogledu su Del Piero, Amauri, Jakinta u prednosti nad njim, a da nezaboravim Trezegea, a Ibisevic nebi mogao igrati na poziciji drugih igraca, jer je on klasicni spic. Treba on jos pure pojesti da bi igrao pored pomenutih igraca.
Vedade, zelim da postanes igrac svjetske klase i da jednog dana zaigras za JUVENTUS, sto znaci, ako zaigras za JUVE iz TORINA da si IGRACINA
To sam i ja rekao, da je prevelika konkurencija u napadu. Samo je glupost reci da on nema kvalitet za sadasnji Juventus jer u sadasnjem Juventusu ima svakakvih igraca (Ekdal, Marchioni, Del Ceglio itd). Svi su oni slabiji od Ibisevica, iako ne igraju na istim pozicijama, ali kao fudbaleri.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 03 nov 2008, 23:21

Ibišević juri rekord Gerda Müllera

BONN - Trinaest golova i šest asistencija bosanskohercegovačkog reprezentativca na 11 utakmica je četvrti najbolji učinak jednog golgetera u povijesti Bundeslige!

Ugrožen je i rekord „bombardera nacije“ Gerda Milera iz 1972. sa 40 golova, javlja radio Deutsche welle.

Dva gola protiv ekipe Karlsrue SC (Hoffenheim – Karlsrue SC 4:1) oduševila su i slavnog Paula Breitnera koji je igrao s Milerom i Bekenbauerom i koji je bio u tribinama stadiona u Manhajmu.

je li Breitner „špijunirao“ samo protivnika i lidera Hoffenheima ili je,pak, u fokusu imao i Ibiševića?

pincom

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 03 nov 2008, 23:29

Iz ovakvog Hoffenhaima samo budala zasad moze otici.
Ima Hoopa jednog od najbogatijeg Svabe a isto tako i Evropljanina i intelektualca( u prevodu ima pare a imace ih jos vise ako nesto osvoje.
Ima Ragnicka iskusnog trenera koji je ustvari i dosao na njegovu incijativu.
Ima Salihovica koji ga gadza u glavu,nogu,trepavicu a uz to mu dobar jaran.
Ima uza se ekipu koja ubija i da ima najgori dan na kraju ce mu ovi namijestiti da zabije makar jedan.
Ima mir,rahatluk i zagarantovano mijesto u prvoj jedanaestorki.
Zato veliki klubovi za Hoffenhaim sto se tice njemacki klubova su trenutno mali a Engleska,italija vec pri samom
pomisli pola noge mu je vec u gipsu.Tamo su poznati mesari i kostolomci.
ako bude imalo pametan ostace sezonu dvije u Hoffi kao i cijela ekipa-pozandarati sto bi se trebalo pozandarati i onda kasnije nek bira klub a ne klubovi njega.
Uostalom Salihovic bi bolje prosao u bilo kojem klubu jer je kompletniji igrac od Ibisevica

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 03 nov 2008, 23:34

sukisp je napisao/la:Iz ovakvog Hoffenhaima samo budala zasad moze otici.
Ima Hoopa jednog od najbogatijeg Svabe a isto tako i Evropljanina i intelektualca( u prevodu ima pare a imace ih jos vise ako nesto osvoje.
Ima uza se ekipu koja ubija i da ima najgori dan na kraju ce mu ovi namijestiti da zabije makar jedan.
Zato veliki klubovi za Hoffenhaim sto se tice njemacki klubova su trenutno mali a Engleska,italija vec pri samom
ako bude imalo pametan ostace sezonu dvije u Hoffi kao i cijela ekipa-pozandarati sto bi se trebalo pozandarati i onda kasnije nek bira klub a ne klubovi njega.
Uostalom Salihovic bi bolje prosao u bilo kojem klubu jer je kompletniji igrac od Ibisevica
To da je kompletniji od Ibisevica ne znam, ipak oni nisu ni slicni, odnosno igraju razlicite pozicije skroz, svaki ima svojih prednosti i mana..

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 03 nov 2008, 23:43

sukisp je napisao/la:Iz ovakvog Hoffenhaima samo budala zasad moze otici.
99,9% moje misljenje!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 04 nov 2008, 10:50

calcio je napisao/la:
amir je napisao/la:Budimo realni, ja cijnim Ibisevica ali on u Juventusu nebi mogao dobiti mjesto u prvih 11, usvakom pogledu su Del Piero, Amauri, Jakinta u prednosti nad njim, a da nezaboravim Trezegea, a Ibisevic nebi mogao igrati na poziciji drugih igraca, jer je on klasicni spic. Treba on jos pure pojesti da bi igrao pored pomenutih igraca.
To sam i ja rekao, da je prevelika konkurencija u napadu. Samo je glupost reci da on nema kvalitet za sadasnji Juventus jer u sadasnjem Juventusu ima svakakvih igraca (Ekdal, Marchioni, Del Ceglio itd). Svi su oni slabiji od Ibisevica, iako ne igraju na istim pozicijama, ali kao fudbaleri.
Joj calcio, ti pravo zapeo za ovu trojicu,pa ni jedan od njih ne igra u prvoj postavi, osim ako se neko povrijedi pa onda ih mora ubacivat. I zapamti, ovaj mladic De Ceglie ce bit igracina. A navedi mi ijedan klub,osim Chelsea, koji ima bogove na klupi. Ne znam za kog tacno navijas,al mogu ti u svakom klubu nac 2-3 osrednja igraca.

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 04 nov 2008, 13:54

SALIHOVIC PRODUZIO UGOVOR SA HOFFENHEIMOM

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/384933/

vrlo pametna odluka!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 18 gostiju.