Olimpik Sarajevo

Mukiol
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mukiol » 23 apr 2009, 10:11

Olimpik u srcu je napisao/la:
Sud je napisao/la:Na Otoci ce se svakako praviti stadion, a Olimpik ce osvojiti ligu federacije pa da imamo 3 premier ligasa
normalno,jedva cekam da idem na utakmice Olimpika-----

----------Volim te Olimpik----------
Oticicu i Ja aBd na jednu tekmu da vidim kakvi su...pa ako mi ses vide mozda budem redovan ;) :P
mB!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 apr 2009, 13:32

Mukiol je napisao/la:
Sud je napisao/la:Na Otoci ce se svakako praviti stadion, a Olimpik ce osvojiti ligu federacije pa da imamo 3 premier ligasa
normalno,jedva cekam da idem na utakmice Olimpika-----

----------Volim te Olimpik----------
Oticicu i Ja aBd na jednu tekmu da vidim kakvi su...pa ako mi ses vide mozda budem redovan ;) :P
ti vec sve unaprijed isplaniro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

siziff
Kontakt:

Post Postao/la siziff » 23 apr 2009, 13:39

Olimpik prodo utakmicu protiv Iskre....kupac nije Iskra nego Bratstvo,zauzvrat Bratstvo će dobit Iskru u Bugojnu.....okolo,okolo

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 23 apr 2009, 14:41

siziff je napisao/la:Olimpik prodo utakmicu protiv Iskre....kupac nije Iskra nego Bratstvo,zauzvrat Bratstvo će dobit Iskru u Bugojnu.....okolo,okolo
Sirbegovic znaci glavni trgovac u 1. ligi :D
010 ISN'T JUST A CODE

siziff
Kontakt:

Post Postao/la siziff » 23 apr 2009, 17:34

Ma kakav Širbegović on neda Marke za sport,taj samo sebi uzima,načelnik općine to finansira....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 apr 2009, 21:30

Mukiol je napisao/la:Vidjecete da ce steci vise navijaca od Zelje za kratko vrijeme... i to sve dobrim igrama :!:
Jao sta rece i ostade ziv.

Ne prolaze kod nas vjestacke tvorevine. Ne tako davno postojao je FK Djerzelez Zenica, a ove godine je iz rukometne premier lige istupio RK Olimpik. Svaka njima cast na trudu, ali prva liga i premier liga nemaju nista zajednicko. Prva sezona ce sve pokazati, ako ne uspiju uzeti koji bod sa gostovanja ne gine im sredina tabele, a onda ce doticni gospodin shvatiti da je uzalud bacao novce.

Cuj imat ce vise navijaca od Zelje, pa znas li ti junace sta je bilo sinoc na Grbavici?

Moze Olimpik biti prvi na tabeli, ali pun stadion (naravno gostujucih navijaca) moze ocekivati samo kad bude igrao sa dva starija prvoligasa, a u ostalim utakmicama nece imati ni 1000 gledalaca na tribinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 24 apr 2009, 09:49

Virtu4l je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Vidjecete da ce steci vise navijaca od Zelje za kratko vrijeme... i to sve dobrim igrama :!:
Jao sta rece i ostade ziv.

Ne prolaze kod nas vjestacke tvorevine. Ne tako davno postojao je FK Djerzelez Zenica, a ove godine je iz rukometne premier lige istupio RK Olimpik. Svaka njima cast na trudu, ali prva liga i premier liga nemaju nista zajednicko. Prva sezona ce sve pokazati, ako ne uspiju uzeti koji bod sa gostovanja ne gine im sredina tabele, a onda ce doticni gospodin shvatiti da je uzalud bacao novce.

Cuj imat ce vise navijaca od Zelje, pa znas li ti junace sta je bilo sinoc na Grbavici?

Moze Olimpik biti prvi na tabeli, ali pun stadion (naravno gostujucih navijaca) moze ocekivati samo kad bude igrao sa dva starija prvoligasa, a u ostalim utakmicama nece imati ni 1000 gledalaca na tribinama.
Ma dobro...ti si mene ocito shvatio bukvalno...al haj nema veze, ma mislim da imaju sanse da uzimaju bodove u gostima ;) hajde koda tebi nebi bilo drago da pored Zelje i Sarajeva i Olimpik uspije i da bude npr.bolji od leotara i modrice...Jel tako? :D
mB!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2009, 11:08

Isto ti je to Modrica,Slavija,Laktasi,Olimpik samo se nastavlja niz tih "instant" ekipa,zalosno je to sve,da recimo Jedinstvo Bihac i Brcko,Iskra Bugojno i mnogi drugi nemaju mjesta pored ovih kvazi klubova :oops:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 apr 2009, 13:53

bistrikboy je napisao/la:Isto ti je to Modrica,Slavija,Laktasi,Olimpik samo se nastavlja niz tih "instant" ekipa,zalosno je to sve,da recimo Jedinstvo Bihac i Brcko,Iskra Bugojno i mnogi drugi nemaju mjesta pored ovih kvazi klubova :oops:
Uz duzno postovanje, Brcko nikad nije imalo respektabilne ekipe...
010 ISN'T JUST A CODE

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 apr 2009, 14:30

Jedinstvo Brčko je bilo član druge Jugoslovenske lige kralju moj. Nevjerovatno je da centar poput Bihaća nema prvoligaša. POZDRAV ZA HORDE ZLA

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 apr 2009, 18:53

http://www.bihsoccer.com/?s=all_tabele_ ... ih_yu_liga

Evo ovim mladjim navijacima tabela timova u YU ligama 1 i 2.Pogledajte malo pa vidite ko je gdje bio i koliko je bio uspjesan.

P.S. Samo da znate da je 2.Liga YU bila tad jaca za duplo od ove danas nazovi Premijer lige BiH.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 apr 2009, 19:23

FCS je napisao/la:Jedinstvo Brčko je bilo član druge Jugoslovenske lige kralju moj. Nevjerovatno je da centar poput Bihaća nema prvoligaša. POZDRAV ZA HORDE ZLA
Kakav Bihac, kakav centar!?
Bihac je iskoristio moc Tigra posle rata, tako da si ti stekao dojam kako je Bihac centar sportskih dogadjaja.
Pozdav za HZ

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2009, 19:25

Šta je bilo, bilo je...

Lijepo bi bilo da Olimpik uđe, i kolika im je prednost nad drugima ne bih se ne začudio, Musemić je čudo :mrgreen:

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 24 apr 2009, 20:42

Lovac je napisao/la:Aferim za olimpik odsad za olimpik navijam heh, nekad sam u olimpiku treniro daavno..

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 24 apr 2009, 22:34

Lovac je napisao/la:Aferim za olimpik odsad za olimpik navijam heh, nekad sam u olimpiku treniro daavno..
kako se zove stadion na Hrasnici

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 apr 2009, 23:01

FCS je napisao/la:Jedinstvo Brčko je bilo član druge Jugoslovenske lige kralju moj. Nevjerovatno je da centar poput Bihaća nema prvoligaša. POZDRAV ZA HORDE ZLA
Ma ne zivi se od stare slave, ako je slava druga liga...
Jesi li ti ikada vidio stadion u Brckom na sta lici? Ili mozda ekipu Jedinstva?
Brcko nije sportski grad, to je poznato. Jedini sport koji brcaci gledaju je odbojka..
Ne znam zasto mnogi dizu Brcko, provincija ko provincija, sticajem okolnosti dobio epitet Distrikt...
010 ISN'T JUST A CODE

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 apr 2009, 12:12

cole-ch je napisao/la:
Kakav Bihac, kakav centar!?
Bihac je iskoristio moc Tigra posle rata, tako da si ti stekao dojam kako je Bihac centar sportskih dogadjaja.
Pozdav za HZ
pojedinci sebi puno daju za pravo da komentarisu Tigra, iako nemaju pojma.
MENI MOJE, A VAMA VASE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 apr 2009, 13:01

Tigar ratni heroj,i postratni kriminalac... 8-)
Tigar je skinuo vise cetnickih tenkova neko partizani u drugom svj.ratu,ali poslije se nazalost osilio,nazalost :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 27 apr 2009, 13:22

Ma olimpik su sad i novinari napuhali kao oni ruse sve pred sobom. A prosle godine kad je zvijezda odlicno igrala i imala puno vecu bodovnu prednost nego sad olimpik niko nije nista spominjo. A imali su i puno bolju igru. Olimpik ce sad sigurno uc u PL ali trebaju njima jos 3-4 dobra igraca da bi se mogli necemu nadat.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 apr 2009, 15:06

adn_sah je napisao/la:Ma olimpik su sad i novinari napuhali kao oni ruse sve pred sobom. A prosle godine kad je zvijezda odlicno igrala i imala puno vecu bodovnu prednost nego sad olimpik niko nije nista spominjo. A imali su i puno bolju igru. Olimpik ce sad sigurno uc u PL ali trebaju njima jos 3-4 dobra igraca da bi se mogli necemu nadat.
Slazem se potpuno da im treba jos par dobrih igraca da bi mogli nesto napraviti u PL, ali oni na tome vec rade, doveli su Pelaka, uskoro treba da potpise i Spalevic iz Slavije i jos par kvalitetnih igraca, tako da sam siguran da Olimpik ne ulazi u PL samo reda radi, nego ce se sigurno nadigravat sa ostalim ekipama i mislim da ce dobro kotirat sljedece godine u PL.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.