Predstavite se
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Predstavite se
Sto se tice mene rodjen sam kao vrlo mlad,imam godina kolko mi treba,zivim po principu ne pijem ne pusim ne drogiram se a majka jos govori da nisam normalan.
Tu sam da bih vidio tudja misljenja
Tu sam da bih vidio tudja misljenja
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Eh ovako rodjen u Tuzli a zivim u Banovicima...treniram za Buducnost,mozda i atletiku pocnem od pocetka skolske godine u Slobodi...inace navijam od nasih za Želju,inostranih gotivim Arsenal i obozavam Nadala...NE mrzim Sarajevo,Federera bi ubio a "shit club no history"da ne pominjem....
pozzzzz....svima...

pozzzzz....svima...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Los*Blancos
- Kontakt:
Sasvim normalan mogu reci sam za sebe, mrzim dvolicne osobe
sto se tice sporta volim sve, fudbal je pod 1..VOLIM BOSNU I HERCEGOVINU, VOLIM REAL MADRID C.F 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- bosanac035
- Kontakt:
- Urban Batalion
- Kontakt:
Nikad nisam upoznao nekog iz Kalesije da navija za Slobodu.Cak moj rodjak iz Kalesije navija za Sarajevo.Procitaj mi potpis.adnan_nanda je napisao/la:ja sam Ahmetovic Adnan iz kalesije imam 19 god.navijam za Slobodu i Valenciu...![]()
![]()
![]()
![]()

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
71000 Sarajevo
Ultras Željezničar
Gimnazijalac
Sport
Ultras Željezničar
Gimnazijalac
Sport
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Elmedin Mehic ili na SS ( E.Mehic )
dopisnistvo Zenica, 19 godina,
Obrazovanje : Socijalna pedagogija , Islamski Pedagoski Fakultet ( Zenica )
Nisam pripadnik nijedne navijacke skupine, jednostavno, volim fudbal
fine djevojke neka mi se jave

dopisnistvo Zenica, 19 godina,
Obrazovanje : Socijalna pedagogija , Islamski Pedagoski Fakultet ( Zenica )
Nisam pripadnik nijedne navijacke skupine, jednostavno, volim fudbal

fine djevojke neka mi se jave

- bavaraccccc
- Kontakt:
Rođen u Mostaru,ali zivim u Blagaju,fenomenalno mjesto za zivjeti,volim proucavati ljudska ponasanja i psihu covjeka,dosta sam sretan covjek
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- fanatic1991
- Kontakt:
rodjen u Brcko DC
gdina 19
navijam za FK Zeljeznicar i naravno za BiH

gdina 19
navijam za FK Zeljeznicar i naravno za BiH

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- The PUNISHER
- Kontakt:
Ja sam Janez Drsko,prosle godine sam bio predsjednicki kandidat u Slovenijo,....

"mes que un club"
Fina tema al' se necu prestavit dakle ja sam Kurto Kurtic iz Donjeg Brijanja selo odma do Gornji Ozdrlja jedini u selu imam internet pa naplacujem komsijama 1oKM 1o minuta , simpatizer sam Liverpula i navijac Željeznicara
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sarajevo,jos uvjek osnovac.Ovdje sam da bi naucio nesto o sportu sto dosad nisam znao i da bi cuo misljenja stari.Volim Zelju,navijam za njega.Simpatisem barcu i Arsenal.A o mrznji necu
svoj ti pos'o !
Dino, Sarajevo, još osnovac kao i ovaj iznad. 
Navijam za Želju, simpatišem Valenciu i Milan.

Navijam za Želju, simpatišem Valenciu i Milan.
Eo i od mene malo .... Kao i ovi prethodni rodjen sam kao vrlo mlad samo ne u porodlistu nego negdje na putu do porodilista ... znate veliki grad, guzve a tada u starog neki auto nikad nisam znao ko je stariji od njih dvojice ....Ipak sam ja stigo nekako do bolnice. Ngo necemo mi o mom starom i njegovom autu nego cemo koju calabrcnit ( joj izraza ) o meni .... Imam mashalla 19 godina- mnogi mi govore sine jos si zelen ne budali .... al mladost-ludost ... Rodjen sam u mjesecu februaru ili ti ga veljaci ko sto nam kazu komsije Hrvati iz hrvatske a ne ovi nase ulizice iz hercegovine (zap. mostara, listice, citluka itd.) , mjesecu koji je bio hladan a bolnica jos hladnija.
Kad sam bio mladji volio sam se i pobit i fasovat al sve u zaru borbe
Inace, sam veliki navijac ZELJEZNICARA ( moje jedine ljubavi ) i istina je da sam prvo reko zeljo pa onda tata ... jer su mi i u kucu mrtvi zeljovci pa su me nauciji ono zejo, zejo .... itd .... I srcu mi je dosta privrzen i Bayern Munchen jos iz doba velikana: Kana, efenberga, jeremisa, schola, elbera-mogo bi ja vako do ujutru nego da ne duljim .... Velika mi je zelja otici na Alianz arenu medjutim nema ko da me vodi tj. da mi plati ... stari sere nedam lovu az gluposti a stara kaze- sine ne seri .. a i ovi problemi ne daju nam vizu pa mie je i to belaj .. Volim malo popratit i politicku scenu .... volim 60 minuta
Od muzike svasta pomalo od Djeksona, U2 pa do Dade Polumente
Zelja mi je da zavrsim DIF pa da radim sa mladim nadama nase lijepe Bih ... Imam zelju jos jednu velku da sebi kupim Volva S80. 2008 god., 250 KS al to je vec visa matematika .... treba para bruku a teski studenstski dani ....
Eto da ja neduljim ako se jos sjetim sta ja cu naskrambat
... Valjda vam je dosta !
Kad sam bio mladji volio sam se i pobit i fasovat al sve u zaru borbe

Inace, sam veliki navijac ZELJEZNICARA ( moje jedine ljubavi ) i istina je da sam prvo reko zeljo pa onda tata ... jer su mi i u kucu mrtvi zeljovci pa su me nauciji ono zejo, zejo .... itd .... I srcu mi je dosta privrzen i Bayern Munchen jos iz doba velikana: Kana, efenberga, jeremisa, schola, elbera-mogo bi ja vako do ujutru nego da ne duljim .... Velika mi je zelja otici na Alianz arenu medjutim nema ko da me vodi tj. da mi plati ... stari sere nedam lovu az gluposti a stara kaze- sine ne seri .. a i ovi problemi ne daju nam vizu pa mie je i to belaj .. Volim malo popratit i politicku scenu .... volim 60 minuta

Od muzike svasta pomalo od Djeksona, U2 pa do Dade Polumente

Zelja mi je da zavrsim DIF pa da radim sa mladim nadama nase lijepe Bih ... Imam zelju jos jednu velku da sebi kupim Volva S80. 2008 god., 250 KS al to je vec visa matematika .... treba para bruku a teski studenstski dani ....
Eto da ja neduljim ako se jos sjetim sta ja cu naskrambat

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Je samo cekam da se Bot prestavi. Da cujem tu pricu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vec se predstavioCartman je napisao/la:Je samo cekam da se Bot prestavi. Da cujem tu pricu.

ja sam krampa krampic a zovu me raznim oblicima bot

A sad ako je on voljan da prica jos vise.. Bilo bi nam drago.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Znate ono ... RODIS SE U SARAJEVU NAVIJAS ZA SARAJEVO
dosta o meni

dosta o meni

Ah nemogu vam reci moje ime...
...rodjen sam u bolnici,sad krecem u onu patnju od gimnazije,Blago meni
..kazu da nisam jos u potpunosti poludio al eto nebojim se ja imam 4 godine da to ucinim
zivim u srednjoj Bosni u Novom Travniku...treniram kosarku par godina..imam poziv od majamija da zamjenim dzejmsa na kraju sezone pa cu malo razmisliti
...volim i fudbal....omiljene sportske licnosti su mi:Pjanic,Messi,Miske,LBJ...od nasih navijam za Celik i Velez,a od stranih Barca,ManU...od ove godine volim i Miami Heat..
------I HATE CR7!!!!
...i da ak ima neka zenska da mi se javi...

...i da ak ima neka zenska da mi se javi...

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
- senad_flamin
- Kontakt:
zovem se Senad
...imam 17 god.. repka BiH me trenutno bas i ne zanima a navijam za Milan....od nasih klubova Sloboda i Celik !!!!

-RIVALDO-
Ime: Emir!
Grad: Stolac
Rođen: Jesam!
21 god.
Veliki fan Barce i Veleza, i naravno repke
BHF Forever
p0zz
Grad: Stolac
Rođen: Jesam!

Veliki fan Barce i Veleza, i naravno repke

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, soxx i 6 gostiju.