U pravu si, sankcionisati svaki stadion na kome se raširi ratna zastava. Krenuti od glavnog grada države tu je najprisutnija. Pa onda sve redom. To će sigurno vratiti ljude na stadione, jer dosta je više ratnih zastava...Neutral je napisao/la:Smanjenjem lige bi se naravno popravio kvalitet lige, no najveći problem su fašistički nazovimo ih navijači pojedinih klubova. Ko će ići sa djecom na utakmici gdje dolazi do negiranja same države Bosne i Hercegovine?
Savez ovdje mora oštro reagirati, baš kao i sama država Bosna i Hercegovina koja mora napokon donijeti taj prokleti zakon o sportu. Dokle će se opstruirati napredak našeg fudbala?
Kako vratiti gledaoce na tribine bh stadiona?
Re: Kako vratiti gledaoce na tribine bh stadiona?
A šta je to ratna zastava?Neka neko objasni.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
moj jaro, veze ti ovakvi poput njega o životu nemajuMancini je napisao/la:A šta je to ratna zastava?Neka neko objasni.

Znaju nego se prave da ne znaju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Povećanjem kvaliteta lige, dovođenjem zvučnih pojačanja, smanjenjem cijene ulaznica.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ljudi ne znaju historiju svoje vlastite države i došli ovdje pametovati o nekakvim zastavama 

Problem su i mediji, tesko se dolazi do informacija, trebalo bi vise paznje posvetiti domacoj ligi jer mene licno zanima vise nego liga petice.
Davati na vaznosti domace klubove a novinari tu mogu dosta uciniti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Davati na vaznosti domace klubove a novinari tu mogu dosta uciniti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
treba dijeliti vruce kifle i lepine na stadionima narodu,ja kakvog bika zaklat pa ispec na raznju,a poslije utakmice korida ...bilo bi ko na cevljanovicima 150.000 minimum..... 

- RockyMaivia
- Kontakt:
Treba uvesti ligasku licencu i postaviti odredjene uslove kao:Uredjene svlacionice,** mjesta,krov na tribini,umjetna trava,pa bujrum.
StarMo nije skutorija...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozes ti vratit nekog na tribine kad ih nikad nije ni bilo. Zna se da sarajevo, zeljo, celik, sloboda i velez koliko toliko imaju kapacitet i svoje navijace.
Realno 95% rs navija za crvenu zvezdu, svi hrvati iz bih simpatisu hajduk i dinamo.
Realno 95% rs navija za crvenu zvezdu, svi hrvati iz bih simpatisu hajduk i dinamo.
- RockyMaivia
- Kontakt:
+1(ajaxtuzlak1987 je napisao/la:Ne mozes ti vratit nekog na tribine kad ih nikad nije ni bilo. Zna se da sarajevo, zeljo, celik, sloboda i velez koliko toliko imaju kapacitet i svoje navijace.

StarMo nije skutorija...
Treba stavit veće cijene ulaznica!!
A.F.C. Bournemouth!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upravo, mozda pomisle ljudi da je dobrorambo16 je napisao/la:Treba stavit veće cijene ulaznica!!

Ili recimo pravit manje stadione! Kapaciteta od 500-1000! I uvijek ćeš imat pun stadion! A ne ovako. Kapacitet 10k! Smuči ti se kad vidiš kolko mjesta treba popunit!
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Ili recimo pravit manje stadione! Kapaciteta od 500-1000! I uvijek ćeš imat pun stadion! A ne ovako. Kapacitet 10k! Smuči ti se kad vidiš kolko mjesta treba popunit!
Borba za kartu više
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba se citavo kolo igrati jedan dan na istom stadionu kao borbe u koloseumu i da se svi skupimo tuu
Evo još jedan od mene i dosta! Recimo prije svake tekma bi trebalo da se najavi da će biti pokloni za sve oni koji dođu da prate tekmu! Naravno,pokloni trebaju biti iznenađenja! Savez bi morao da razmotri sve ove ideje i da konačno nešto poduzme!!
A.F.C. Bournemouth!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba slagat, uprava Jedinstva to radi. Kazes kupi kartu od 6 maraka i ucestvujes u izvlacenju za auto u zadnjem kolu. Kad dodje zadnje kolo niko ne dodje jer si imao slabu sezonu pa nije nikom do autarambo16 je napisao/la:Evo još jedan od mene i dosta! Recimo prije svake tekma bi trebalo da se najavi da će biti pokloni za sve oni koji dođu da prate tekmu! Naravno,pokloni trebaju biti iznenađenja! Savez bi morao da razmotri sve ove ideje i da konačno nešto poduzme!!

- Evolution87
- Kontakt:
Ko bude redovan na utakmicama, kad dodju Cevljanovici ima citav dan dzabaluka.rambo16 je napisao/la:Evo još jedan od mene i dosta! Recimo prije svake tekma bi trebalo da se najavi da će biti pokloni za sve oni koji dođu da prate tekmu! Naravno,pokloni trebaju biti iznenađenja! Savez bi morao da razmotri sve ove ideje i da konačno nešto poduzme!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: $: Kako vratiti gledaoce na tribine bh stadiona?
plus da za svaku kupljenu kartu imas dvije gratis za naredna dva kola. I da se napravi gvozdena ograda od 15 metara oko stadiona da znatizeljni umru od muke dok se ovih milju guraju za mjesto i uzivaju u atmosferi. Fakat nije tesko, rjesenja je mnogo.. birajte (n/fsbih)rambo16 je napisao/la:Evo još jedan od mene i dosta! Recimo prije svake tekma bi trebalo da se najavi da će biti pokloni za sve oni koji dođu da prate tekmu! Naravno,pokloni trebaju biti iznenađenja! Savez bi morao da razmotri sve ove ideje i da konačno nešto poduzme!!
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 05 avg 2014, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.