Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la juznjak> » 02 jan 2012, 23:04

harebianconero je napisao/la:Hatem Ben Arfa
Igra u uglednom i bogatom klubu kakav je New Castle ,a decko ima mislim 25 god ,tako da po meni on se ne moze svrstati u propale talente .

Recimo Andrés D'Alessandro sigurno moze ,nekada veliki talenat ,sada se vucara tamo po Argentini i vec je tridesetogodisnjak .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 jan 2012, 23:22

Meni mnogo drag igrač,Raffaele Palladino,prerano etiketiran kao novi Del Piero,igrač sjajne tehnike koji će uskoro napuniti 28g.
Njegov potencijal je ogroman,ali zbog povreda te zbog trenera koji pojma nemaju tipa Ranierija nikada se i nije oformio.
Često korišten na pogrešnim mjestima na terenu iako je napadač,robovao je taktici u svakom klubu u kojem je igrao.
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 03 jan 2012, 05:44

slika
van der meyde
You talkin' to me ?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 jan 2012, 18:05

Reyes.
Napravio je on respektabilnu karijeru,igrao u velikim klubovima,al nikad nije postao prvorazredna zvijezda kako se ocekivalo.
Pa sjecam se pred utakmicu BiH-Spanija u Zenici(1:1),na stranu sve spanske zvijezde,narod je bio zeljan vidjeti to "cudo" od mladog igraca.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2012, 00:31

slika

Istrazivao malo fudbalski put jednog drugog fudbalera i naletim na njega."Novi Ibrahimovic" kako su ga zvali zbog "slicnosti" sa ovim Svedjaninom odigrao samo jednu utakmicu za Inter,danas clan svedskog Bunkefla. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 jan 2012, 01:39

Albin Ekdal
Sebastian Giovinco
Antonio Candreva
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 15 jan 2012, 22:00

@Devil
Svaka čast na odabiru igrača trenutno mi ne bi odmah pao na um, ali se sjećam ovog "talenta." Čini mi se da je igrao i u Championshipu i Bundesligi, ali ipak ni u tim ligama nije uspio da učini neki veći poduhvat.

Mišljenja sam kako u ovu rubriku spadaju sljedeći igrači:
- Giovinco
- Diego
- Elano
- di Santo
- Delač
- Portillo
- Adu
- Arnautović
- Ricken
- Deisler
- Van der Meyde

Enough ?
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 jan 2012, 23:46

Bernabéu je napisao/la:@Devil
Svaka čast na odabiru igrača trenutno mi ne bi odmah pao na um, ali se sjećam ovog "talenta." Čini mi se da je igrao i u Championshipu i Bundesligi, ali ipak ni u tim ligama nije uspio da učini neki veći poduhvat.

Mišljenja sam kako u ovu rubriku spadaju sljedeći igrači:
- Giovinco
- Diego
- Elano
- di Santo
- Delač
- Portillo
- Adu
- Arnautović
- Ricken
- Deisler
- Van der Meyde

Enough ?
Enough . But , mozes li explain for those boldirane :?:

Pazi ovog ''propalog ''sta uradi Albi iz Valencie 8-)
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 16 jan 2012, 00:03

nemogu se sjetiti imena ali je igro za tursku na sp u japanu i j koreji igro je u napadu bio je najbolji i poslije se izgubio
pare nisu problem para NEMA

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 jan 2012, 00:05

Said Husejinovic
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jan 2012, 00:08

Mozda mislis na İlhana Mansıza :? njega je povreda sprijecila da napravi nesto vise.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 16 jan 2012, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jan 2012, 00:08

majestic24 je napisao/la:Said Husejinovic
Money, money, money :D

It's really funny :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 16 jan 2012, 00:11

guber je napisao/la:nemogu se sjetiti imena ali je igro za tursku na sp u japanu i j koreji igro je u napadu bio je najbolji i poslije se izgubio
Ilhan Mansiz

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: RnR, dana/u 16 jan 2012, 00:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 16 jan 2012, 00:12

Čuj Giovinco propali talenat,po kakvim to kriterijima,čovjek nosi sam Parmu na leđima,postigao osam golova do sada što mu je "career high",uz fantastične asistencije.
Pitam se je li iko pogledao utakmicu Parme u zadnje dvije godine,ili bilo koju njegovu utakmicu,
da ne govorim o U-21?
To kako se proveo u Juventusu,a nije bio loš,treba zahvaliti smiješnim trenerima Ranijeriju,Ferrari i sl
Uostalom,na kraju sezone će se vratiti u Juventus jer ga tamo želi trener koji ima dovoljno moždanih vijuga.

Ovo vrijedi pogledati:
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jan 2012, 01:04

juznjak> je napisao/la:Mozda mislis na İlhana Mansıza :? njega je povreda sprijecila da napravi nesto vise.
Nije on ni bio neki veliki talenat,znao je sa loptom,ali vec na tom SP je imao nekih 26-7 godina,to prvenstvo u Japanu i Koreji mu je bilo verovatno najboljih mesec dana u karijeri strasne partije je pruzao.
Kasnije neka vrlo zajebana povreda i nema vracanja.
Danas se bavi umetnickim klizanjem i nada se da ce postati jedini sportista koji je igrao na SP u fudbalu i na olimpijadi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 16 jan 2012, 12:26

taj ilhan gledam ga cesto na trt komentarise tursku ligu

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 16 jan 2012, 13:22

@juznjak>
Naime, Diegu su najavljivali veoma dobru karijeru i mediji su pisali kako će on biti novi nosioc igre reprezentacije Brazila, ali nažalost ništa od toga nije bilo. Nakon prelaska u Juventus sav njegov raskoš i talenat je uništen, a još više ga je upropastio odlaskom u Wolfsburg gdje je pod vodstvom Magatha imao veliki problema s ponašanjem. Istina, u Atleticu može dobiti prolaznu ocjenu za svoje partije, ali nije to isti Diego kao iz Werdera tako da spada u ovu rubriku.

Što se tiče Arnautovića momak je u Twenteu igrao odlično, ali transferom u Inter njegova karijera je krenula nizbrdo, te je vrlo brzo našao novu destinaciju u BuLi. Werder mu je pružio vrlo dobre uvjete, ali njegovo ponašanje i karakter su ga uništili. Sa menadžerom Schaafom je imao veliki problema, iako još i danas igra na Weseru nije to više talenat kao prije. Priliku čeka sa klupe ...

@Oxygen
Giovinco je meni izuzetno drag igrač i u Juventusu ga nisu tretirali onako kako je zaslužio ovaj momak, te smatram Juve kao najvećeg krivca zbog čega ovaj momak danas ispašta u Parmi. Istina, i danas pruža dobre partije, ali budimo realni odlazak iz Juventusa u Parmu označava pad u karijeri zar ne ?
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 jan 2012, 13:49

Andres D'alessandro
Marcelinho (Wolfsburg, Hertha)
Van der Meyde
Reyes
Zidan (Egipat)
Palladino
....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 16 jan 2012, 16:12

rothen mislim igro u monacu kad su bili u finalu LP i od tad u padu igro za PSG pa mislim za Rangerse od novijih Flamini koji od Arsenala u naglom padu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jan 2012, 22:41

Bernabéu @prvo, odlicna fora s potpisom ;)

Gle ovaj tvoj spisak .

Giovinco
- Diego
- Elano
- di Santo
- Delač
- Portillo
- Adu
- Arnautović
- Ricken
- Deisler
- Van der Meyde

Najbolji primjer propalog igraca je Portillo. Koji je od Reala, dogurao do Nastica,Herculesa i sada Las Palmasa . Vecina ovih igraca sa tvoje liste ima slicnu pricu kao i Portillo ,dok je Diegova potpuno razlicita ,zato se on ne moze naci na ovoj temi . Ne slazem se da je bio tako los u Juventusu i WLF-u,odigrao je u najmanju ruku korektno za te timove ,ali ni blizu to nije bilo onih igara iz Werdera. Zato je i razocarao .

Diego ce u februaru napuniti '' tek'' 27 god,dakle najbolje godine za jednog nogometasa , sada je trenutno (nadam se jos dosta godina ) u Atleticu , dosao je u jedan od najvecih klubova u Evropi ,Primera kao liga je idealna za svakog Brazilca, dakle pred njim je jos dosta dokazivanja i nogometa na najvisem nivou .

Za sada u Atleticu je jedan od boljih igraca , u nedelju je zabio majstorki Villarealu i ako se ne varam ,proglasen je za igraca kola 8-)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.