Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

mma_hz
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la mma_hz » 09 jun 2011, 10:46

Iker C je napisao/la:Nešto se šuška da bi novi direktor reprezentacije mogao biti Nijaz Blekić. Incijativu za to su pokrenuli Bordo prijatelji.
a to je :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 jun 2011, 10:49

mma_hz je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Nešto se šuška da bi novi direktor reprezentacije mogao biti Nijaz Blekić. Incijativu za to su pokrenuli Bordo prijatelji.
Lapsus, Zijad!
FEDERER= KLOC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jun 2011, 10:53

Iker C je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Lapsus, Zijad!
;) ;) losa provokacija moj ikere.. :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 jun 2011, 19:21

Kod: Označi sve

http://****/top-vijest/4971-qnova-grbavicaq-e-biti-dom-reprezentacije-u-budunosti.html
Šta mislite o ovome? Da li će išta biti ili...?
Livin' La Vida Loca ;)

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 13 jun 2011, 22:57

BH Patriot je napisao/la:

Kod: Označi sve

http://****/top-vijest/4971-qnova-grbavicaq-e-biti-dom-reprezentacije-u-budunosti.html
Šta mislite o ovome? Da li će išta biti ili...?

Tesko, zavisi ako nam MMF odobri kredit :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2011, 15:39

Kako stvari stoje,a to se moglo i ocekivati savez uzvraca udarac.
To jest stara se garda vraca u svoj stari kolosjek.I vecina ekipe koja je cinila savez ce skoro pa neokrznuta da nastavi sa radom.Toliko o boljitku koja se na sva zvona gengala.
Statut usvojen i idemo dalje za stare pare.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2011, 16:34

harishp je napisao/la:Kako stvari stoje,a to se moglo i ocekivati savez uzvraca udarac.
To jest stara se garda vraca u svoj stari kolosjek.I vecina ekipe koja je cinila savez ce skoro pa neokrznuta da nastavi sa radom.Toliko o boljitku koja se na sva zvona gengala.
Statut usvojen i idemo dalje za stare pare.
Ocekivano. Ali zapamti da je suspenzija bila odlicna za nas nogomet. Tako nam barem kazu iz fanaticosa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2011, 16:53

Osim fanaticosa bilo je tu i krkanikosa koji su ocekivali da Dodikovci i Bevandovci donesu prosperitet i napredak odbijanjem prvi put statuta.Pazi da nece.Tek ce se sad moci pisati o majorizaciji i ugrozenosti. :lol:
Plus ako iljaga ostane,nema ni Papca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2011, 17:45

harishp je napisao/la:Osim fanaticosa bilo je tu i krkanikosa koji su ocekivali da Dodikovci i Bevandovci donesu prosperitet i napredak odbijanjem prvi put statuta.Pazi da nece.Tek ce se sad moci pisati o majorizaciji i ugrozenosti. :lol:
Plus ako iljaga ostane,nema ni Papca.
Ja mislim da Papac moli Boga da Iljo ostane. A nasi drugari iz Sirokog i Banja Luke su naravno bili protiv za dobrobit fudbala u njihovoj dragoj BiH. Pa u koga cemo vjerovat ako ne u Bevandu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 21:38

Mozda je ovo najpogodnija tema za ovo.Izabrani su dakle svi selektori reprezentacija,po meni veoma zanimljivi a vreme ce odluciti da li i kvalitetni izbori.

Dakle U-19 Toni Karacic a njemu ce pomagati Dzenan Uscuplic,Sasa Krupljanin i Kenan Beirovic.
U-17 je uzeo Sakib Malkocevic a pomazu mu Dusko Petrovic 8-) ,Admir Adzem,Goran Brasnic.
U-15 je uzeo Zoran Erbez a pomazu mu Amir Japuar,Miodrag Bodiroga,Stamenko Coskovic.

Olimijsku repku uzeo je Husref Musemic uz pomoc muhameda Poricanina,Aleksandra Bozovica i Borisa Gavrana.

Zensku repku vodi Samira Hurem uz pomoc Ivane Vlaic,i Olivere Djurdjevic)
U-19 vodi Momcilo Stanic 8-) :roll: uz pomoc Arijane Puljic i Mirsade Djogic)
U-17 vodi Ilija Lucic uz pomoc Sabine Pehic i Duska Pekije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 jul 2011, 22:56

Devil je napisao/la:Mozda je ovo najpogodnija tema za ovo.Izabrani su dakle svi selektori reprezentacija,po meni veoma zanimljivi a vreme ce odluciti da li i kvalitetni izbori.

Dakle U-19 Toni Karacic a njemu ce pomagati Dzenan Uscuplic,Sasa Krupljanin i Kenan Beirovic.
U-17 je uzeo Sakib Malkocevic a pomazu mu Dusko Petrovic 8-) ,Admir Adzem,Goran Brasnic.
U-15 je uzeo Zoran Erbez a pomazu mu Amir Japuar,Miodrag Bodiroga,Stamenko Coskovic.

Olimijsku repku uzeo je Husref Musemic uz pomoc muhameda Poricanina,Aleksandra Bozovica i Borisa Gavrana.

Zensku repku vodi Samira Hurem uz pomoc Ivane Vlaic,i Olivere Djurdjevic)
U-19 vodi Momcilo Stanic 8-) :roll: uz pomoc Arijane Puljic i Mirsade Djogic)
U-17 vodi Ilija Lucic uz pomoc Sabine Pehic i Duska Pekije
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kako su meni smiješni ovi nacionalni ključevi u sportu :lol: :lol:

al, et, sretno im u predstojećim utakmicama!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jul 2011, 15:11

Bila je to 2004. godine, poljima širom naše osjećao se miris ljiljana, iako je bio oktobar mjesec. Sve je tada mirisalo na plasman na Euro u Portugal, ali nismo uspijeli. Odigrali smo tek 1:1 protiv Danske....

U 16-godišnjoj historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine, svjedoci smo bili velikom broju historijskih utakmica. Nema kvalifikacionog ciklusa, a da barem dvije historijske ne odigramo.

Među prvim bila je ona sa Dancima u oktobru mjesecu 2004. godine. Sve je tada mirisalo na plasman na Euro. I publika je bila na našoj strani. Oko 40 hiljada je tada bilo na Koševu i disalo zajedno sa Bolom, Barbom, Hasanom, Hibom, Konjićem. Oko 40 hiljada gledaoca tada je na Koševu davalo gromoglasnu podršku našim igračima. Podršku i ambijent o kakvoj sanjaju najistaknutije fudbalske ličnosti na Svijetu.

Kada smo zabili izjednačujući pogodak u 38. minuti, osjetio se zemljotres tada na Koševu, a osjeti se i danas kada se pregledavaju snimci. Imali smo čitavo poluvrijeme za konačni preokret. Preokret koji bi nam donio plasman na Euro u Portugal.

Takav preokret se nije desio, a duša pravog Bosanca bila je teško ranjena, baš kao i duše ali i srca fudbalera, odnosno reprezentativaca koji su bili na terenu a poslije meča plakali kao male bebe.

Seadm godina poslije, konačno je neko otvorio dušu, tadašnji kapiten a danas penzionisani fudbaler koji je otišao u anale bh. fudbala. Riječ je o Mirsadu Hibiću, jednim od najboljih štopera koje je Bosna ikada imala.

Od onog momenta kada se oprostio Hibić je bio izoliran od medija. Rijetko je davao izajve, a sada je konačno nešto progovorio i o historijskom i tragičnom meču sa Dancima.

Neko kao da nije želio da pobjedimo Dansku i odemo na Europsko prvenstvo! Sve se činilo da ne pobjedimo. Izbor priprema u Međugorju je bio pogrešan. Dole smo bili stranci. Dosta toga čudnoga se dešavalo do pred sami početak utakmice. Danska je noćna mora meni i mojoj generaciji. Protiv danske sam odigrao najbolji meč kada smo pobjedili u Copenhagenu- i najtužniji zbog remija na Koševu i ne odlaska na EP u Portugal, otrkiva Mirsad Hibić, fudbalska legenda Bosne i Hercegovine u razgovoru za prvi bh. tabloid, San.

Ukoliko vratimo film unazad nešto deblje od godine i po, lahko je shvatiti da nas je ista sudbina zadesila i sa Portugalcima. Od odlaska u Novi Vinodolski, pa do ne igranja Zvjezdana Misimovića u navjažnijoj utakmici naše nacionalne vrste, protiv Portugala u Zenici. Samo što o ovom niko nikada nije govorio, i za sada je velika misterija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 jul 2011, 18:31

Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!
Tekma se igrala Oktobra 2003 godine!

Dalje ne bih da komentarisem osim da su najizgubljeniji na toj tekmi bili stoperski par Konjic-Hibic kojima se lopta odbijala od nogu u prvih 15 minuta, kapiten Barbarez se nije vidio, a mali decko Spahic izravni krivac za gol Danske, nakon sto je Jorgensen od njega napravio idiota.

Stavljanje Musica na lijevog beka kojeg je mislim Romedal pravio idiotom je Bakina greska.
Cuva Bog Zelju svog!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 jul 2011, 17:11

U obje odlucujuce tekme protiv danske I srbije music je bio ubjedljivo najlosiji igrac na terenu . Moj instinkt me tjera da mislim da je on prodao obje tekme zajedno sa bakom. A konjic I hibic su bili ok gravesen je razvaljivao na sredini terena barbarez kao mis je bio cuo sam neke price da je I on bio upetljan u prodaju gore navedenih tekmi.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 jul 2011, 11:02

glupe ankete Boze dragi

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 jul 2011, 15:30

mirzza je napisao/la:Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!

Dalje ne bih da komentarisem osim da su najizgubljeniji na toj tekmi bili stoperski par Konjic-Hibic kojima se lopta odbijala od nogu u prvih 15 minuta, kapiten Barbarez se nije vidio, a mali decko Spahic izravni krivac za gol Danske, nakon sto je Jorgensen od njega napravio idiota.

Stavljanje Musica na lijevog beka kojeg je mislim Romedal pravio idiotom je Bakina greska.
Da, 11.Oktobra 2003, a ja sutradan zapoceo svoju studentsku avanturu u Austriji. :D Ma da se primjetiti da ovi novinari S(r)AN(j)-a cesto pisu neke svoje fantazije i izvlace neke stvari iz konteksta u zelji da tekst/intervju sto skandaloznijim ucine i tako marku-dvije vise zarade.

A sto se tice Musica, pa nismo imali koga staviti na taj bok... Romedal je ionako bio jedan od najbrzih igraca na svijetu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 jul 2011, 08:48

_dreamer_ je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!

Da, 11.Oktobra 2003, a ja sutradan zapoceo svoju studentsku avanturu u Austriji. :D Ma da se primjetiti da ovi novinari S(r)AN(j)-a cesto pisu neke svoje fantazije i izvlace neke stvari iz konteksta u zelji da tekst/intervju sto skandaloznijim ucine i tako marku-dvije vise zarade.

A sto se tice Musica, pa nismo imali koga staviti na taj bok... Romedal je ionako bio jedan od najbrzih igraca na svijetu...
Eh kad je Braco presao na lijevi bok, Romedal se svakako nije vidio ;) isto ko i Koroman u Beogradu, al Cile se zijanio ko niko.

Uglavnom jucer potvrdjeno Uske i Kures 4 godine sviranja klavira, moglo je i vise, al dobro je i ovako. Danas u savezu sutra u kavezu. :D
Cuva Bog Zelju svog!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 09:00

Ha,da nece i oni u zatvor ko i Dragan Covic i Enes Mujic sto su otisli.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 jul 2011, 22:30

Ja fakat neznam što pape ne pozove "Bracu" u reprezentaciju BiH , jest da ima godina ali momak zna s' loptom :roll:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.