a to jeIker C je napisao/la:Nešto se šuška da bi novi direktor reprezentacije mogao biti Nijaz Blekić. Incijativu za to su pokrenuli Bordo prijatelji.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
a to jeIker C je napisao/la:Nešto se šuška da bi novi direktor reprezentacije mogao biti Nijaz Blekić. Incijativu za to su pokrenuli Bordo prijatelji.
Lapsus, Zijad!mma_hz je napisao/la:a to jeIker C je napisao/la:Nešto se šuška da bi novi direktor reprezentacije mogao biti Nijaz Blekić. Incijativu za to su pokrenuli Bordo prijatelji.![]()
Iker C je napisao/la:Lapsus, Zijad!mma_hz je napisao/la:a to jeIker C je napisao/la:Nešto se šuška da bi novi direktor reprezentacije mogao biti Nijaz Blekić. Incijativu za to su pokrenuli Bordo prijatelji.![]()
Kod: Označi sve
http://****/top-vijest/4971-qnova-grbavicaq-e-biti-dom-reprezentacije-u-budunosti.html
BH Patriot je napisao/la:Šta mislite o ovome? Da li će išta biti ili...?Kod: Označi sve
http://****/top-vijest/4971-qnova-grbavicaq-e-biti-dom-reprezentacije-u-budunosti.html
Ocekivano. Ali zapamti da je suspenzija bila odlicna za nas nogomet. Tako nam barem kazu iz fanaticosa.harishp je napisao/la:Kako stvari stoje,a to se moglo i ocekivati savez uzvraca udarac.
To jest stara se garda vraca u svoj stari kolosjek.I vecina ekipe koja je cinila savez ce skoro pa neokrznuta da nastavi sa radom.Toliko o boljitku koja se na sva zvona gengala.
Statut usvojen i idemo dalje za stare pare.
Ja mislim da Papac moli Boga da Iljo ostane. A nasi drugari iz Sirokog i Banja Luke su naravno bili protiv za dobrobit fudbala u njihovoj dragoj BiH. Pa u koga cemo vjerovat ako ne u Bevandu.harishp je napisao/la:Osim fanaticosa bilo je tu i krkanikosa koji su ocekivali da Dodikovci i Bevandovci donesu prosperitet i napredak odbijanjem prvi put statuta.Pazi da nece.Tek ce se sad moci pisati o majorizaciji i ugrozenosti.![]()
Plus ako iljaga ostane,nema ni Papca.
Devil je napisao/la:Mozda je ovo najpogodnija tema za ovo.Izabrani su dakle svi selektori reprezentacija,po meni veoma zanimljivi a vreme ce odluciti da li i kvalitetni izbori.
Dakle U-19 Toni Karacic a njemu ce pomagati Dzenan Uscuplic,Sasa Krupljanin i Kenan Beirovic.
U-17 je uzeo Sakib Malkocevic a pomazu mu Dusko Petrovic,Admir Adzem,Goran Brasnic.
U-15 je uzeo Zoran Erbez a pomazu mu Amir Japuar,Miodrag Bodiroga,Stamenko Coskovic.
Olimijsku repku uzeo je Husref Musemic uz pomoc muhameda Poricanina,Aleksandra Bozovica i Borisa Gavrana.
Zensku repku vodi Samira Hurem uz pomoc Ivane Vlaic,i Olivere Djurdjevic)
U-19 vodi Momcilo Stanic![]()
uz pomoc Arijane Puljic i Mirsade Djogic)
U-17 vodi Ilija Lucic uz pomoc Sabine Pehic i Duska Pekije
Da, 11.Oktobra 2003, a ja sutradan zapoceo svoju studentsku avanturu u Austriji.mirzza je napisao/la:Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!
Tekma se igrala Oktobra 2003 godine!
Dalje ne bih da komentarisem osim da su najizgubljeniji na toj tekmi bili stoperski par Konjic-Hibic kojima se lopta odbijala od nogu u prvih 15 minuta, kapiten Barbarez se nije vidio, a mali decko Spahic izravni krivac za gol Danske, nakon sto je Jorgensen od njega napravio idiota.
Stavljanje Musica na lijevog beka kojeg je mislim Romedal pravio idiotom je Bakina greska.
Eh kad je Braco presao na lijevi bok, Romedal se svakako nije vidio_dreamer_ je napisao/la:Da, 11.Oktobra 2003, a ja sutradan zapoceo svoju studentsku avanturu u Austriji.mirzza je napisao/la:Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!
Tekma se igrala Oktobra 2003 godine!
Dalje ne bih da komentarisem osim da su najizgubljeniji na toj tekmi bili stoperski par Konjic-Hibic kojima se lopta odbijala od nogu u prvih 15 minuta, kapiten Barbarez se nije vidio, a mali decko Spahic izravni krivac za gol Danske, nakon sto je Jorgensen od njega napravio idiota.
Stavljanje Musica na lijevog beka kojeg je mislim Romedal pravio idiotom je Bakina greska.Ma da se primjetiti da ovi novinari S(r)AN(j)-a cesto pisu neke svoje fantazije i izvlace neke stvari iz konteksta u zelji da tekst/intervju sto skandaloznijim ucine i tako marku-dvije vise zarade.
A sto se tice Musica, pa nismo imali koga staviti na taj bok... Romedal je ionako bio jedan od najbrzih igraca na svijetu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.