Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta li su ovi konzumirali posljednjih par dana,da li neko zna?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja ne bi rekao da je ovo jače od limunade,možda su se napucali bunike.To je sad u komšiluku "IN". 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DinceManijak
- Kontakt:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- reds_forever
- Kontakt:
ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
hahaha nemog vjerovat da ima jos ljudi u ovoj zemlji koje moze nesto iznenaditi :ugeek:reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- adnan_nanda
- Kontakt:
haha treba nas onoliko koliko i ona trazi dolara da bi mogli konkurisat
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- alan_kardec
- Kontakt:
Ako joj seka ponudi djevičanstvo na net-aukciju i isplatilo bi se skupljati pare
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Zar neko nije ovdje napisao da Adnan,poznatiji kao "babaya",ne goni u Moskvu?reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- reds_forever
- Kontakt:
ma to je bila suplja prica,jucer se sastali oni sto biraju pjesmu i rekli kako u moskvu ide regina,pjesma se zove "bistra voda" tako nesto,tek ce u martu predstaviti pjesmu,samo beze naziv pjesme,stalno o nekim vodama pjevaju,2007.ona rijeka bez imena,sad bistra voda,iduce godine ce ja mislim biti "bistra kanalizacija" ili nesto u tom smislu...alan_kardec je napisao/la:Zar neko nije ovdje napisao da Adnan,poznatiji kao "babaya",ne goni u Moskvu?reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari![]()
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
joj i ja sam cuo da nas regina predstavlja, pa do kad cemo svake druge godine slat dobrog kandidata na eurosong, ne kazem da regina ne valja al nisu oni za toga joooojreds_forever je napisao/la:ma to je bila suplja prica,jucer se sastali oni sto biraju pjesmu i rekli kako u moskvu ide regina,pjesma se zove "bistra voda" tako nesto,tek ce u martu predstaviti pjesmu,samo beze naziv pjesme,stalno o nekim vodama pjevaju,2007.ona rijeka bez imena,sad bistra voda,iduce godine ce ja mislim biti "bistra kanalizacija" ili nesto u tom smislu...alan_kardec je napisao/la:Zar neko nije ovdje napisao da Adnan,poznatiji kao "babaya",ne goni u Moskvu?reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari![]()
- reds_forever
- Kontakt:
Stevie-G je napisao/la: joj i ja sam cuo da nas regina predstavlja, pa do kad cemo svake druge godine slat dobrog kandidata na eurosong, ne kazem da regina ne valja al nisu oni za toga jooooj![]()
![]()
ma ja mislim da su oni odabrali reginu zato sto u zadnje 2 godine na eurosongu ima dosta rock bendova pa eto da ni mi ne budemo izuzetak
Ma dobra je Regina, sta vam je ! 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- DinceManijak
- Kontakt:
HahahahahahahGerrard je napisao/la:Ne bi je popisao , kad bi gorila
Ne bih je popisao al bih je....DinceManijak je napisao/la:HahahahahahahGerrard je napisao/la:Ne bi je popisao , kad bi gorila![]()
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- DinceManijak
- Kontakt:
Hahahahhahaha citas mi misli 
- bistrikboy
- Kontakt:
jeste perverzniDinceManijak je napisao/la:Hahahahhahaha citas mi misli
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DinceManijak
- Kontakt:
Bistrikboy nama nesto govoris, ne da bi je ti samo .... ti bi nju i popiso

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Nemanja99, Zaboljesutra i 11 gostiju.