Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahaha nemog vjerovat da ima jos ljudi u ovoj zemlji koje moze nesto iznenaditi :ugeek:reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari
haha treba nas onoliko koliko i ona trazi dolara da bi mogli konkurisat
Zar neko nije ovdje napisao da Adnan,poznatiji kao "babaya",ne goni u Moskvu?reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari
ma to je bila suplja prica,jucer se sastali oni sto biraju pjesmu i rekli kako u moskvu ide regina,pjesma se zove "bistra voda" tako nesto,tek ce u martu predstaviti pjesmu,samo beze naziv pjesme,stalno o nekim vodama pjevaju,2007.ona rijeka bez imena,sad bistra voda,iduce godine ce ja mislim biti "bistra kanalizacija" ili nesto u tom smislu...alan_kardec je napisao/la:Zar neko nije ovdje napisao da Adnan,poznatiji kao "babaya",ne goni u Moskvu?reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari![]()
joj i ja sam cuo da nas regina predstavlja, pa do kad cemo svake druge godine slat dobrog kandidata na eurosong, ne kazem da regina ne valja al nisu oni za toga joooojreds_forever je napisao/la:ma to je bila suplja prica,jucer se sastali oni sto biraju pjesmu i rekli kako u moskvu ide regina,pjesma se zove "bistra voda" tako nesto,tek ce u martu predstaviti pjesmu,samo beze naziv pjesme,stalno o nekim vodama pjevaju,2007.ona rijeka bez imena,sad bistra voda,iduce godine ce ja mislim biti "bistra kanalizacija" ili nesto u tom smislu...alan_kardec je napisao/la:Zar neko nije ovdje napisao da Adnan,poznatiji kao "babaya",ne goni u Moskvu?reds_forever je napisao/la:ljudi jeste li culi,regina nas predstavlja na eurosongu,mene pravo iznenadilo s obzirom da je glavni kandidat bio hari![]()
Stevie-G je napisao/la: joj i ja sam cuo da nas regina predstavlja, pa do kad cemo svake druge godine slat dobrog kandidata na eurosong, ne kazem da regina ne valja al nisu oni za toga jooooj![]()
![]()
HahahahahahahGerrard je napisao/la:Ne bi je popisao , kad bi gorila
Ne bih je popisao al bih je....DinceManijak je napisao/la:HahahahahahahGerrard je napisao/la:Ne bi je popisao , kad bi gorila![]()
jeste perverzniDinceManijak je napisao/la:Hahahahhahaha citas mi misli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.