Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Komunikacija
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Komunikacija » 23 maj 2009, 22:44

Virtu4l je napisao/la:
Boubacar Dialiba je napisao/la:
Kakva kontrola lopte, jbt, mozda zvuci previse, ali ovo je nesto kao Jay Jay Okocha...
Isti je profil ovog igraca i kad ovaj lik moze igrati za Hrvatsku,onda Stilic MORA za BiH,kakav iBRICIC kakvi bakaraci
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 maj 2009, 14:53

Stila od sljedece sezone bi trebao u Celtik ili Valenciu ako iz Valencie ode Silva i Villa vrlo lako bi se ovaj transfer mogao realizovati :P
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 25 maj 2009, 02:15

JameS je napisao/la:Stila od sljedece sezone bi trebao u Celtik ili Valenciu ako iz Valencie ode Silva i Villa vrlo lako bi se ovaj transfer mogao realizovati :P
Ja mislim da Villa nema veze sa Stilom , dok Silva "odlucuje" o njegovom transferu :D

Fino bi se uklopio sa Matom , Joaquinom , Vicenteom i kompanijom...mog'o bi postati novi Aimar u vcf-u (za to definitivno ima predispozicije )

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 maj 2009, 00:29

Pozdrav svima,evo da se malo ukljucim,ako smijem...:D,Semira sam gledao protiv Veleza u vrapcicima nekad davno ,i pravo sam bi fasciniran njegovim nogometnim mogucnostima,odlican ofanzivni vezni koji nije nesto extra brz,ali ima odlican pregled igre,dribling,i veoma preciznu ljevicu,odlican igrac,i samim tim sto je u dobroj formi,trebao bi dobijati vise prilike u repki,ali kako??kako kad je Misimovic na toj poziciji broj 1.,onda ne moze igrati na lijevoj strani jer je tu salihovic,cinjenica je da ne moze igrati ni povucenog jer je u defanzivi losiji od Muratovica koji igra na iskustvo.
Pravo mi je zao sto jednog tako kvalitetnog igraca nemamo na drugoj poziciji,ali mislim da bi Stilic protiv Armenije trebao dobiti priliku u prvih 11.i nadasve mislim da moramo promijeniti formaciju,jer smo ovako manje jaki u sredini terena,a nemamo i neke krilne igrace :D--
Moja idealna formacija bi bila ------------Hasagic--------------
Jahic-----------------Pandza-------------Spahic-----------------Salihovic
----------------------Muratovic----------------------Rahimic---------------------
------------------------Misimovic----------------------Ibricic(Pjanic,Stilic)
---------------------Ibisevic---------------------------Dzeko-----------------------
Mislim da bismo trebali igrati ovako hrabro....Naravno na klupi priliku cekaju Topic,Bajramovic(da zamijeni umornog igraca u veznom redu),Radeljic(solidne igre za Cottbus),Zec(kad steknemo jako prednost da se kali u kontrama),Damjanovic(poluvalentan igrac,moze igrati kao libero u neka doba,a moze i u veznom zaorat :D)..
U citav ovaj koncept bi se najbolje uklopio Sasha Papac koji bi mogao pojacati zadnju liniju ,i dati mogucnost Salihovicu da ide naprijed,nadam se da ce se nakako vec prikljuciti ovim igracima.
Izvinjavam se svim citateljima,znam da formacija i sastav,nisu dio ove teme koja je o Semiru Stilicu,ali sam se nadovezao,pa eto..da neko ne zamjeri!pozdrav svima!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 26 maj 2009, 00:35

ma Štilić je odličan igrač. Ali ako Ibričić sada pređe u HSV, nebi ga ni Kaka mogo izbacit iz prvih 11 kod Ćire
Znači protiv Armenije standardno nazad 5 (Berberović, Spahić, Nadarević, Pandža/Jahić, Salihović) u napadu Džeko i Ibišević/Muslimović i u sredini Muratović, Rahimić i Ibričić :?

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 26 maj 2009, 00:42

JameS je napisao/la:Stila od sljedece sezone bi trebao u Celtik ili Valenciu ako iz Valencie ode Silva i Villa vrlo lako bi se ovaj transfer mogao realizovati :P
gdje si to procitao da bi Stilic mogao u valenciu da predje??to mi je san da neki nas igrac zaigra na mestalli. :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 26 maj 2009, 07:43

Dobar je Stila, nema se sta..ali igra i Ibricic, i to je pokazo kad smo igrali protiv Belgije. A dobro bi bilo da mali udje barem drugo polu vrijeme
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 maj 2009, 08:55

adnan_nanda je napisao/la:
gdje si to procitao da bi Stilic mogao u valenciu da predje??to mi je san da neki nas igrac zaigra na mestalli. :)
Valencia ga odavno prati kao i Celtik...on je i sam to izjavio da ga je Valencia trazila na zimskom prelaznom roku,al ne mogu se sad sjetit gdje sam to procitao pa tak da neam link...uostalom sve ce se znati ovog ljeta Celtik ili Valencia 100% :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 maj 2009, 16:32

Nemam komentar,imam za one koje znam...Pjanic bi ove god u Lionu moga doci do izrazaja,negdje sam procita da starac (Zuninjo) ide ...Ibro i Pjanic,uf

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 26 maj 2009, 20:23

Štilinjo u Valensiju!!!! Daj Bože!!!!! Volio bih da imamo veznjaka u Španiji. Konačno i da djeca Novog Grada uspiju Džeko & Štilke!!!!!
Napad i u vezi i naprijed ima da igra zajedno jedno 4 ciklusa, sa njima sigurno idemo na veliko takmičenje!!!!
Miske 27 godina
Salih 25
Ibra 24
Štilke 22
Husejinović 21(još polažem nade u ovog dečka)
Pjanić 19
Hadžirešić17

destruktivci

Rahimić & Murat 33
Bajramović 29
Jahić28

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 maj 2009, 20:29

Bilo bi dobro da Stlic predje u Werder Bremen evo danas je prestao Baumann karijeru a Diego je presao u Juventus.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2009, 20:50

Pauk je napisao/la:Bilo bi dobro da Stlic predje u Werder Bremen evo danas je prestao Baumann karijeru a Diego je presao u Juventus.
Mislim da su uzeli Mandžukića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 26 maj 2009, 20:58

Virtu4l je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Bilo bi dobro da Stlic predje u Werder Bremen evo danas je prestao Baumann karijeru a Diego je presao u Juventus.
Pregovaraju sa Markom Marinom!

A za 10 Mandžukićevih miliona mogli bi uzet i Štilu i Zeca i Ibru...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2009, 21:06

emchoz je napisao/la: Pregovaraju sa Markom Marinom!

Zaista me zanima kako ce izgledati Werder bez Diega, vjerovatno veoma lose i mislim da ce proci dugo vremena da Werder ponovi uspjehe koje je nizao poslijednjih godina, tako da me nebi obradovalo da Štila pređe kod njih. Više bih ga volio vidjeti u Hoffenheimu ili nekoj drugoj zdravoj i prije svega napadacki orjentisanoj sredini.
Voli te tvoje Sarajevo.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 26 maj 2009, 21:15

emchoz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Pregovaraju sa Markom Marinom!

Špekuliše se da bi Schalke za Zeca dao 4 mil., Hajduk za Ibričića traži 4 mil., a u Lechu su rekli da ne puštaju Štilića ispod 5 mil. eura..kada vidiš 4+4+5 = 13 mil. eura :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2009, 21:24

Vrijede oni puno više, posebno Štilić.

Što je najbitnije, svaki od njih bi igrao važnu ulogu u novom klubu. Schalke očajno treba dobar napad. Godinama imaju odličnu odbranu, ali napadači su im očajni, Kuranyi treba 5 prilika da bi zabio... Nakon odlaska Lincolna također škripe i u vezi... ima dosta prostora kod njih, nadam se da će tamo preći neko od naših.
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 21:34

Pratio sam Štilićevu igru i zapazio sam da momak igra jako lijep i atraktivan nogomet. Mislim da bi se savršeno uklopio u Valensiju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2009, 21:39

Ko je Niko Kranjcar ccc.

Sema je dobar igrać, samo neka pređe u bolji klub i to je to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2009, 21:40

Samo Bundesliga. Najlosije odbrane, puno prostora za napredak, naravno, osim ako odes u Bayern. Onda te nema nigdje, bitniji su Lell i Ottl.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2009, 21:53

Rz88 je napisao/la:Ko je Niko Kranjcar ccc.
Veoma dobar i zahvalan igrac. Kakvu on ima proslost, huh, igrao za Dinamo, Hajduk... problematican decko, ali trenutno nezamjenjiv u Portsmouthnu. Sjajan pregled igre, odlicna kontrola lopte... borben...

Ovdje ima jedan sjajan topic o njemu, sa puno viceva, njega ili vole ili mrze... sredine nema:

http://www.****/showthread.php?t=150499
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Sheyi i 8 gostiju.