NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Uostalom nije izvucen pick Cavsa kao prvi, vec Clippersa. Ko je kriv ovima sto su ga prodali za Mo Williamsa 

nemoj tako Mo je bio vrijedan toga.......Donnie Darko je napisao/la:Uostalom nije izvucen pick Cavsa kao prvi, vec Clippersa. Ko je kriv ovima sto su ga prodali za Mo Williamsa

@adriano_leite ma ja upravu si mislim da je najbolje da ide kod vas ipak jos lijecite frustracije odlaskom Kinga Jamesa kako ga od milja volite zvati

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- adriano_leite
- Kontakt:
Ali hajde to dokazi budali poput vlasnika minnesote i ovim pojedincimaDonnie Darko je napisao/la:Uostalom nije izvucen pick Cavsa kao prvi, vec Clippersa. Ko je kriv ovima sto su ga prodali za Mo Williamsa

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bio sam medju prvima kojima se svidio trejd Paul za Gasola i Odoma,jer Lakersi,prema mom misljenju ne bi dobili mnogo....Medjutim,kada sam malo podrobnije pogledao taj deal,uvidio sam,kao i mnogi ovdje, da Lakersi ne dobijaju samo Paula,vec im se prakticno otvara salary cap za pomenutih 20mil
E ljudi moji,to bi onda 100% znacilo dovodjenje Howarda i mogli bi im vec tada uruciti prsten bez da igramo sezonu.Kao sto vec rekoh,menadzment Lakersa je povukao savrsen deal za sve, iz ugla nas laika,ali srecom nije proslo kod lige...Razloga ima vise...Nepisano je pravilo da se tvoj salary cap dovodjenjem megazvijezde optereti,da das neke buduce pikove kako bi ovi drugi imali neku osnovu za buducnost,a ne da das igrace(koji jos uvijek jesu dobri ,istini za volju)ali koji imaju skoro iste ugovore kao i Paul,s tim da imaju max jos 2-3 god na vrhunskom nivou
Sustina je da se NOH ne mogu dodatno opterecivati,a da pri tome daju svog najboljeg igraca,a nije deal superstar za superstara....Jednostavno nije fer,a Lakerse odavno imam na piku kao najvece p.icke lige,jer su u agoniji cim im dodje do prirodne smjene generacija....

Chris_Broussard Chris Broussard
**** say Brandon Roy to announce medical retirement due to degenerative knees, possibly as soon as today
Jedan od gotivnijih igraca. Steta.
**** say Brandon Roy to announce medical retirement due to degenerative knees, possibly as soon as today

- Giallorossi
- Kontakt:
Dwight Howard will ask Magic to trade him to Nets today, **** say. Trade could happen as soon as today.
Bice opet zanimljivo vece..
Predvidjam,da ce Williams ostati ako dodju Howard i Turkoglu..
Bice opet zanimljivo vece..

Predvidjam,da ce Williams ostati ako dodju Howard i Turkoglu..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- majestic24
- Kontakt:
Lakersi ako nedovedu Howarda,puno ce izgubiti,bez obzira koga da dovedu od drugih igraca.
Prije svega,rekli su Gasolu i Odomu da vise neracunaju na njih sto je i ove "povrijedilo". Jednostavno,timski duh je uzasan i tu ce trebati mnogo stvari promijeniti
Prije svega,rekli su Gasolu i Odomu da vise neracunaju na njih sto je i ove "povrijedilo". Jednostavno,timski duh je uzasan i tu ce trebati mnogo stvari promijeniti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
As one rival executive with strong ties to the league office said, “Stern cared about two things: selling that franchise for the best possible price and showing the players that they weren’t going to dictate where teams could trade them. But now, there’s no way that the league can allow Chris Paul to be traded at all; otherwise, Stern is basically deciding where one of the top players in the league is going versus having any fair process.”
citav clanak:http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=A ... nba_120811
citav clanak:http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=A ... nba_120811
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
MaGiCa je napisao/la:Chris_Broussard Chris Broussard
zao mi je stvarno
ipak koljena nisu izdrzala
bio mi je jedan od omiljenih igraca
Thomas Müller - Fußballgott
- adriano_leite
- Kontakt:
Pljuvaci citajte
WojYahooNBA: As for Dan Gilbert email obtained by Y! Sports, timestamp shows he didn't send to Stern until after 10 PM ET. Trade already had been killed. [via Twitter]
WojYahooNBA: As for Dan Gilbert email obtained by Y! Sports, timestamp shows he didn't send to Stern until after 10 PM ET. Trade already had been killed. [via Twitter]
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
I da jest, napravio je potez koji bi uradio svaki vlasnik. Sigurno nije on sam bio zastupnik ovog meila.adriano_leite je napisao/la:Pljuvaci citajte

PS. Jos 1 sat i pocinju prvi trejdovi i potpisivanja. Nadam se da su Bullsi nesto spremili.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jesu doolazi Djemo iz AtlanteBIHfan je napisao/la:I da jest, napravio je potez koji bi uradio svaki vlasnik. Sigurno nije on sam bio zastupnik ovog meila.adriano_leite je napisao/la:Pljuvaci citajte
WojYahooNBA: As for Dan Gilbert email obtained by Y! Sports, timestamp shows he didn't send to Stern until after 10 PM ET. Trade already had been killed. [via Twitter]![]()
PS. Jos 1 sat i pocinju prvi trejdovi i potpisivanja. Nadam se da su Bullsi nesto spremili.
Ako je tako, ja sam preprepresretan.dema je napisao/la:jesu doolazi Djemo iz AtlanteBIHfan je napisao/la:I da jest, napravio je potez koji bi uradio svaki vlasnik. Sigurno nije on sam bio zastupnik ovog meila.adriano_leite je napisao/la:Pljuvaci citajte
WojYahooNBA: As for Dan Gilbert email obtained by Y! Sports, timestamp shows he didn't send to Stern until after 10 PM ET. Trade already had been killed. [via Twitter]![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Celtics trading F Glen Davis in sign and trade to Magic for F Brandon Bass, **** tells.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Odlican posao su Celticsi uradili.adriano_leite je napisao/la:Celtics trading F Glen Davis in sign and trade to Magic for F Brandon Bass, **** tells.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Dobar trejd i za Orlando i za Celticse, Bass je solidan starter bio za ORL, dok je Big Baby srcan igrac, igrac koji gine za svaku loptu, a u danasnjem vremenu malo je takvih igraca. Ako bi Howard ostao, sigurno je da bi mu Big Baby bio velika pomoc pod kosem, ali sto se tice i poena, jer koliko sam gledao Davisa ovih par godina, momak konstantno napreduje.BIHfan je napisao/la:Odlican posao su Celticsi uradili.adriano_leite je napisao/la:Celtics trading F Glen Davis in sign and trade to Magic for F Brandon Bass, **** tells.
Edit: Grant Hill se vraca u Sunse, potpisao ugovor na jednu godinu u vrijednosti od nekih 6 miliona dolara.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dva undersize igraca sa dobrim sutem iz pick and popa
al eto,ko biva radi se nesto...

al eto,ko biva radi se nesto...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
odakle uzimate te informacije i ima li šta novo za Knickse? 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mislim da ce T.J Chandler na kraju zavrsiti u New Yorku...Carlo je napisao/la:odakle uzimate te informacije i ima li šta novo za Knickse?
ustvari il NYK ili Golden..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- adriano_leite
- Kontakt:
Po svemu sudeci u NYK, 4 godine oko 56 miliona dolara, te ce NYK amnestirati Billupsa, to se prica, ako je vjerovati glasinama.Raul_64 je napisao/la:Mislim da ce T.J Chandler na kraju zavrsiti u New Yorku...Carlo je napisao/la:odakle uzimate te informacije i ima li šta novo za Knickse?
ustvari il NYK ili Golden..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.