Haris Vučkić

vest
Kontakt:

Re: Haris Vučkić

Post Postao/la vest » 13 mar 2012, 11:28

dilajla je napisao/la:
harishp je napisao/la: Koliko puta Janez Haris mora da odloduje nebi li dokazao da je 120%Slovenac.
Kako se zvao onaj sto je u Dinamu,pa se sprdali sto je uopste doslo do razgovora sa njim.
Jest da ga poslije toga nema ni mapi.Ali znas ti nas.......
Koliko puta tokmaku Harishpu treba reći da momka niko iz BiH nije nikada kontaktirao, i da niko ne zna kakav bi bio njegov odgovor. Al očito je da vidoviti harishp unaprijed zna kakav bi bio njegov odgovor, jer mu se gledajući u krampu i lopatu ukazao njegov imenjak iz Newcastlea, i objasnio mu njegovu situaciju i osjećaje.
Niko ne traži da ga se sili nego samo razgovor u 4 oka, da se zna na čemu smo, i da se već jednom raskrsti s njim.
pa dobro vuckic ne igra u sloveniji niti mu mogu na neki drugi nacin praviti pritisak slovenci da ce mu "unistiti" karijeru.on je vec u premiershipu i ako zeli zaista da igra za nas neka ceka jos par mjeseci.ako nece, sretno mu bilo u sloveniji.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2012, 11:35

vest je napisao/la:
dilajla je napisao/la:
harishp je napisao/la: Koliko puta Janez Haris mora da odloduje nebi li dokazao da je 120%Slovenac.
Kako se zvao onaj sto je u Dinamu,pa se sprdali sto je uopste doslo do razgovora sa njim.
Jest da ga poslije toga nema ni mapi.Ali znas ti nas.......
Koliko puta tokmaku Harishpu treba reći da momka niko iz BiH nije nikada kontaktirao, i da niko ne zna kakav bi bio njegov odgovor. Al očito je da vidoviti harishp unaprijed zna kakav bi bio njegov odgovor, jer mu se gledajući u krampu i lopatu ukazao njegov imenjak iz Newcastlea, i objasnio mu njegovu situaciju i osjećaje.
Niko ne traži da ga se sili nego samo razgovor u 4 oka, da se zna na čemu smo, i da se već jednom raskrsti s njim.
pa dobro vuckic ne igra u sloveniji niti mu mogu na neki drugi nacin praviti pritisak slovenci da ce mu "unistiti" karijeru.on je vec u premiershipu i ako zeli zaista da igra za nas neka ceka jos par mjeseci.ako nece, sretno mu bilo u sloveniji.
Hajde ti dijajli to dokazi. :lol:
Nijednog mi janeza nismo dopelali u repku,vjerovatno necemo ni ovoga.Ko se napije fruktalovog v sardnjo sa prirodom.Mozes ga........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 13 mar 2012, 13:11

ne treba da igra, niko ga nije kontaktirao. ako bosanci misle da su toliko veliki i vazni da decko napusti drzavu u kojoj je rodjen, da ase igra s buducnoscu, da bi zadovoljio primitivce koji ga vrijedjaju, varaju se. mi smo osudjeni da sve ucimo na tezi nacin , pa je i bolje da ne igra u bih reprezentaciji.
Sent from my Commodore 64

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 mar 2012, 13:21

Mnogi su je napustili i jos uvijek je napustaju,na zalost.A to,da li ga je neko kontaktirao ili ne,mi ne znamo.
Uostalom,decko se izjasnio..nek' mu je sa srecom.
F.K.SARAJEVO

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 13 mar 2012, 13:43

Vuckic je u svakoj izjavi prednost davao Sloveniji
- Od mlađih kategorija sam član Slovenije i nadam se da ću i u budućnosti igrati za nju. Ta zemlja mi je dala sve. Rođen sam tu, počeo sam da treniram tu i u Njukasl sam otišao iz slovenačkog kluba - kazao je Vučkić.
Sanse da igra za BIH bi bile velike da je rodjen u Francuskoj,Njemackoj... u kojima bi tesko zaigrao za Atim pa bi prihvatio poziv rezervne domovine,mozda je to odgovor sto je svaki BH-Slovenac zaigrao za njihovu individualno prosjecnu repku

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 14 mar 2012, 02:34

santos je napisao/la:Vuckic je u svakoj izjavi prednost davao Sloveniji
- Od mlađih kategorija sam član Slovenije i nadam se da ću i u budućnosti igrati za nju. Ta zemlja mi je dala sve. Rođen sam tu, počeo sam da treniram tu i u Njukasl sam otišao iz slovenačkog kluba - kazao je Vučkić.
Sanse da igra za BIH bi bile velike da je rodjen u Francuskoj,Njemackoj... u kojima bi tesko zaigrao za Atim pa bi prihvatio poziv rezervne domovine,mozda je to odgovor sto je svaki BH-Slovenac zaigrao za njihovu individualno prosjecnu repku
Slovenci to rijese ugovorom na startu karijere , ako mislis jesti sa naseg kazna moras potpisati kako ces igrati za Slovensku repku u protivnom mrs u Kljuc ,Vares ,Visoko pa tamo uci i treniraj... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 14 mar 2012, 07:27

njegov nastup za nas bi samo pokazao koliki je neco'ek... kad bunoza i krstanovic npr. izjave da ocekuju bilicev poziv iako su prosli sve U selekcije BiH, cijeli forum ih lincuje... a u slucaju vuckica upravo takav postupak prizivaju... to se obicno zove licemjerje... pustite momka neka igra za svoju domovinu - sloveniju...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 mar 2012, 08:18

Bunoza i Krstanovic su potpuno 2 razlicita slucaja u odnosu na Vuckica..sam Krstanovic je bio na jednom prijateljskom meču BiH protiv Azerbejdzana ali nije ulazio u igru,da bi kasnije kada je postigao određen broj golova u HNL-u i kada je ga Sušić ponovo pozvao on očekivajući poziv Bilića rekao srce je izabralo Hrvatsku,Bunoza takođe..
Poenta je da ljudi igraju za nas dok se ne afirmisu,a onda kada se izgrade prelaze za matične selekcije..Vuckic nije igrao za BiH(mlađe selekcije) ali sobzirom da su mu roditelji iz BiH smaim tim ima pravo nastupa za nas..Ako je to i njegova želja zašto ne pokušat,poenta je da kad je čovjek praktično izgubljen za nas,dolazi tekst Sušić ga ima na radaru eh to je naša tragedija..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 mar 2012, 08:20

razlika između njih i Vuckica je sto su se ova dvojica sami nametali svojim matičnim reprezentacijama kroz tekstove u novinama,izjave u medijima,dok Vuckic nikad nije javno rekao srce je izabralo Bosnu i slične fraze ali po njegovom traženju dresa od Džeke,FB komentarima bilo je mjesta da se momak priupita da li želi igrati..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2012, 08:48

zgembo89 je napisao/la:razlika između njih i Vuckica je sto su se ova dvojica sami nametali svojim matičnim reprezentacijama kroz tekstove u novinama,izjave u medijima,dok Vuckic nikad nije javno rekao srce je izabralo Bosnu i slične fraze ali po njegovom traženju dresa od Džeke,FB komentarima bilo je mjesta da se momak priupita da li želi igrati..
Dres je trazen po naredbi mu brata :lol:
A relevantnost o FB komentarima je bez komentara.
Inace uvijek kukamo za onim koji su vec odavno izgubljeni,u stvari nikad nisu ni bili nasi.
Kada se igrac pozove,onda slijedi prica ili je jos jedan dizelas,ili nije za repke ili je vanzemaljac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 14 mar 2012, 09:01

zgembo89 je napisao/la:Bunoza i Krstanovic su potpuno 2 razlicita slucaja u odnosu na Vuckica..sam Krstanovic je bio na jednom prijateljskom meču BiH protiv Azerbejdzana ali nije ulazio u igru,da bi kasnije kada je postigao određen broj golova u HNL-u i kada je ga Sušić ponovo pozvao on očekivajući poziv Bilića rekao srce je izabralo Hrvatsku,Bunoza takođe..
Poenta je da ljudi igraju za nas dok se ne afirmisu,a onda kada se izgrade prelaze za matične selekcije..Vuckic nije igrao za BiH(mlađe selekcije) ali sobzirom da su mu roditelji iz BiH smaim tim ima pravo nastupa za nas..Ako je to i njegova želja zašto ne pokušat,poenta je da kad je čovjek praktično izgubljen za nas,dolazi tekst Sušić ga ima na radaru eh to je naša tragedija..
razlika je i to sto bi s vuckicem BiH profitirala, a s bunozom i krstanovicem bi bili na gubitku... shvatio si poentu, nema sta... vuckic je igrao za sloveniju do sad u svim selekcijama, nastupio i za A repku u prijateljskoj... i sad dodje pape i ubijedi ga da nastupi za BiH, nakon sto je postalo izgledno da bi od njega moglo nesto bit' i u seniorskoj konkurenciji... stvarno je drugacije u odnosu na ovo sto si opisao u vezi krstanovica...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 mar 2012, 10:59

Ne treba Pape njega ništa ubjeđivat al je trebalo momka kontaktirat i priupitat ovako samo mlatimo praznu slamu..Ja ne govorim o tome da li je za repku korisniji Bunoza ili Krstanović ili Vučkić ja pričam o komunikaciji u našoj reprezentaciji,o skautingu koji je ravan 0,o tome da igrači moraju "drečat" u novinama da bi dobili poziv za reprezentaciju,o tome da je i Džeko imao ponudu da promjeni državljanstvo i zaigra za Češku ali nije izbog prevelike ljubavi prema svojoj zemlji itd..Mi nemamo veliki izbor igrača pa je svaki gubitak veliki i zato se ne može dopustiti da karavane prolaze,a mi samo lajemo..

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 14 mar 2012, 11:05

**** vas Vuckic, nema nista od njega nit od slovenije. TEMA POD KLJUC!
G BUSSA BUSS

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 14 mar 2012, 14:10

Stvarno trebamo potruditi da dovodemo Vuckic u Repki. On je odlican igrac, igra u Newcastleu, tim u najboljem ligu na svijetu. Stvarno Susic treba staviti trud da pozove Vuckica.

bismarck
Kontakt:

Post Postao/la bismarck » 14 mar 2012, 16:40

AjdBosnaVodi je napisao/la:Stvarno trebamo potruditi da dovodemo Vuckic u Repki. On je odlican igrac, igra u Newcastleu, tim u najboljem ligu na svijetu. Stvarno Susic treba staviti trud da pozove Vuckica.
Nyema jes to ti?
on vec igra za slovenija

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 14 mar 2012, 16:59

procito sam da moze promjeniti drzavljanstvo?

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 mar 2012, 17:01

AjdBosnaVodi je napisao/la:procito sam da moze promjeniti drzavljanstvo?
Naravno da moze. On je igrao u prijateljskoj utakmici za Janeze pa tako jos uvijek ima pravo da promijeni sportsko drzavljanstvo. Jesu li on i selektor Susic pricali i sta se ustvari desava samo oni znaju.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 14 mar 2012, 17:03

Vucko je imao vec jedan nastup za janeze (prijateljska tekma u ovoj godini) tako da nisam siguran jel ima pravo na kajanje?

Al iskreno ovako, nemamo pravo da krivimo Vuckica za bila sta, isto kao i u slucaju Zlatan Ibrahimovic.

Ako je iko kriv, onda je to fudbalski savez i selektor i ostali ''savjetnici'' selektoru.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bismarck
Kontakt:

Post Postao/la bismarck » 14 mar 2012, 17:10

Vuckic je igrao oficijelnu utakmicu, i tu se svaka daljnja diskusija oko njega zavrsava, čime i ovaj topik gubi smisao. Samo u kosarci i rukometu ima to cikus pravilo da mijenjas drzave ko klubove.

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 14 mar 2012, 17:16

bismarck je napisao/la:Vuckic je igrao oficijelnu utakmicu, i tu se svaka daljnja diskusija oko njega zavrsava, čime i ovaj topik gubi smisao. Samo u kosarci i rukometu ima to cikus pravilo da mijenjas drzave ko klubove.
Siguran si? Zasto je rekao Pape da je Vuckic na njegovom radaru?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.