cast tom momku,ali ono ostalo pod hitno na dijetu i radit na fizickoj spremi.Zalosno izgledaju ko rekreativci.Onakva dvorana a i grad je zasluzio bolje, NLB ligasa ali eto tako je to kad se da klub u ruke malo sposobnima.Pasha je napisao/la:može se reći da su korpulentni u večini, al' recimo Merdanović je premršav.
Okk Celik Zenica
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Okk Celik Zenica
oj drzavo...sta je ovo ??????????čeras su odigrane i preostale četiri utakmice šestog kola košarkaške Lige 13. Sve pobjede u ovom kolu upisale su domaće momčadi, a najubjedljiviji je bio Leotar koji je pregazio Čelika.Trebinjci su sa visokih 83:48 savaladli izabranike Benjamina Pelje.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
sramota,odron Zenicke kosarke ovo treba kaznit,pa sramota je izgubit od Partizana ovoliko a kamoli od malog Leotara.Nek igraju babini sinovi i nije bitan rezultat.E onakva dvorana toliko djece koja vole basket i da se ne moze napravit ekipa koja bi bila vrh BH kosarke je zalosno.E naravno niko nije kriv osim finansija ,koje su naravno ovakvim igrama zasluzili.T-MAC je napisao/la:oj drzavo...sta je ovo ??????????čeras su odigrane i preostale četiri utakmice šestog kola košarkaške Lige 13. Sve pobjede u ovom kolu upisale su domaće momčadi, a najubjedljiviji je bio Leotar koji je pregazio Čelika.Trebinjci su sa visokih 83:48 savaladli izabranike Benjamina Pelje.
celik sad i kuci izgubio...pa sta se ovo desava,Boze dragi...
nama druga liga bas sudzena

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
desava se to da izgleda nikome nije stalo sta se radi s jednim tako dobrim sportom kao sto je kosarka.Treba pravit dvorane da ih pune pjavaljke i kojekakvi vracevi a na za sportiste.Zalosno je ulozit tolike novce i da u toj dvorani ispravi me ako grijesim ne igra ni jedan pravi prvoligas.Rukomet,Kosarka,Odbojka samo dno ne moze mi bit jasno i nikad nece da jedan Leotar razvali ovaj klub i da to nije nista strasno i da tamo i dalje imas trenere koji misle da nesto znaju o sportu.T-MAC je napisao/la:celik sad i kuci izgubio...pa sta se ovo desava,Boze dragi...
Sve mogu shvatit u ovoj drzavi tj lopove i kvazi strucnjake u sportu ali odnos takozvanih legendi ne mogu.Ne moze mi bit jasno kako to propadaju klubovi sport uopste a niko od tih ljudi da osnuje klub pa nesta pokrene.Evo imas klub koji propada osnuj klub koji je cist nema dugove pokupis djecu i lagano za par godina imas solidnu ekipu ,mladu gledaoci ce doc jer u tom slucaju ovaj klub zavrsava ne u drugoj vec ispod jos.Onda uz gledaoce nades kakve sponzore i polako.Sad ce neko rec lopovski savez ne moze se,ok a jeli iko pokusao,jeli iko pruzio djeci alternativu.Zalosno zenicki sport uopste ima priliku bit medu najjacim u drzavi u svim sportovima ali sitne duse vole danas cenera i lagano ,vec zavrnut rukave radit,obrazovat se,usavrsavat i podic Sport tamo gdje mu je mjesto.
na zalost,istina je to,da nemamo prvoligasadema je napisao/la:desava se to da izgleda nikome nije stalo sta se radi s jednim tako dobrim sportom kao sto je kosarka.Treba pravit dvorane da ih pune pjavaljke i kojekakvi vracevi a na za sportiste.Zalosno je ulozit tolike novce i da u toj dvorani ispravi me ako grijesim ne igra ni jedan pravi prvoligas.Rukomet,Kosarka,Odbojka samo dno ne moze mi bit jasno i nikad nece da jedan Leotar razvali ovaj klub i da to nije nista strasno i da tamo i dalje imas trenere koji misle da nesto znaju o sportu.T-MAC je napisao/la:celik sad i kuci izgubio...pa sta se ovo desava,Boze dragi...
Sve mogu shvatit u ovoj drzavi tj lopove i kvazi strucnjake u sportu ali odnos takozvanih legendi ne mogu.Ne moze mi bit jasno kako to propadaju klubovi sport uopste a niko od tih ljudi da osnuje klub pa nesta pokrene.Evo imas klub koji propada osnuj klub koji je cist nema dugove pokupis djecu i lagano za par godina imas solidnu ekipu ,mladu gledaoci ce doc jer u tom slucaju ovaj klub zavrsava ne u drugoj vec ispod jos.Onda uz gledaoce nades kakve sponzore i polako.Sad ce neko rec lopovski savez ne moze se,ok a jeli iko pokusao,jeli iko pruzio djeci alternativu.Zalosno zenicki sport uopste ima priliku bit medu najjacim u drzavi u svim sportovima ali sitne duse vole danas cenera i lagano ,vec zavrnut rukave radit,obrazovat se,usavrsavat i podic Sport tamo gdje mu je mjesto.
ma bruka i sramota....onako lijepa arena i zjapi prazna radi pojedinaca..nas neki kvazi klubovi deru,ocitavaju nam bukvice iz kosarke,naprosto sramote nas iz dana u dan...
i sve,vise ti nemozes ugasit klub,da krenes iz pocetka,jer pravi KK Celik je prije 4 godine ugasen,pa se igralo u A1 ligi da se vrati status prvoligasa...i kada pocnes eto misliti da je nesto krenulo na bolje,saznas da ekipa nema love ni da plati prosjecnog trenera...za mene ova situacija je stvarno neshvatljiva

edit:
pelja podnio ostavku,sad ce vjerovatno kaknjo doci na mjesto trenera

novi trener Čelika je Ivica Marić. bivši igrač Čelika u njegovim zlatnim danima sa kraja 80-tih godina prošlog stoljeća, kada je Čelik igrao jednu sezonu i u Prvoj ligi Yu. poslije je igrao u više klubova u Hrvatskoj i Europi, a u sezoni 2000-2001 predvodio je Euroligu po broju asista. nastupao je i za reprezentaciju Hrvatske, sa kojom je osvojio bronzu na EP 1995 u Grčkoj. bio je član hrvatske selekcije i u famoznoj utakmici u Skenderiji. kada je reprezetacija Bosne i Hercegovine dobila u jednoj od največih utakmica u bh. košarkaškoj historiji, Hrvatsku.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ima li ikakvih trenerskih uspjeha,jeli ikog trenirao prije i sta je na tom planu uradio do sad.Pasha je napisao/la:novi trener Čelika je Ivica Marić. bivši igrač Čelika u njegovim zlatnim danima sa kraja 80-tih godina prošlog stoljeća, kada je Čelik igrao jednu sezonu i u Prvoj ligi Yu. poslije je igrao u više klubova u Hrvatskoj i Europi, a u sezoni 2000-2001 predvodio je Euroligu po broju asista. nastupao je i za reprezentaciju Hrvatske, sa kojom je osvojio bronzu na EP 1995 u Grčkoj. bio je član hrvatske selekcije i u famoznoj utakmici u Skenderiji. kada je reprezetacija Bosne i Hercegovine dobila u jednoj od največih utakmica u bh. košarkaškoj historiji, Hrvatsku.
traziš previše od "Uprave" Čelika. koliko znam Marić nema neko trenersko iskustvo. al' to ne bi trebao biti glavni problem. veči problem je kompozicija ekipe Čelika. svaki trener mora negdje početi.
ma da ovaj klub je davno postao mjesto gdje se anonimusi uce poslu.A ta uprava je nesto sto meni ne ide u glavu nikako.U stvari i oni su tu da se uce ili da zive od kluba koji propada i niko ne zna koliko nisko moze ic.A zar tamo postoji uopste ikakav plan i program rada ili konstrukcija ekipe.Ja mislim da tamo dodu igraci niodkud,igraju sezone ili pola sezone i odu.Ne ide mi u glavu da ne stave ako su vec ovako losi djecu 16-23 da igraju pa onda nek i gube,ali da stvore ekipu za buducnost.A da bi to mogli moras imat dobar rad s mladim kategorijama,moras imat dobre trenere a ni to nemaju.Pasha je napisao/la:traziš previše od "Uprave" Čelika. koliko znam Marić nema neko trenersko iskustvo. al' to ne bi trebao biti glavni problem. veči problem je kompozicija ekipe Čelika. svaki trener mora negdje početi.
slažem se sa večinom izrečenog. stim što u ekipi i jesu večinom mlađi igrači. Opačak,Jahić i Andelija su stariji.
što se tiče Marića. on jeste trenerski anonimus, ali bar za nas starije navijače i legenda Čelika.
što se tiče Marića. on jeste trenerski anonimus, ali bar za nas starije navijače i legenda Čelika.
sto se tice uprave celika,mogu nesto reci sto sam i sam osjetio...prije nekoliko godina ponudili su nam da idemo u sloveniju,naravno platili bi mi ali to nije ni bio problem...sve nam je obecano hotel,sala,bazen skijaski centar,ski oprema besplatna...medzutim tamo kad smo dosli bili smo smjesteni u neki stari zatvoreni hotel,sami sebi krevete smo nosali i pravili sobe,doplatili za ski opremu,rucali u nekom lijevom restoranu itd...a naravno punu cjenu smo platili za koristenje toj najboljeg hotela..sad gdje li su sve pare otisle...da li je do slovenaca ili do uprave celika,posto je ona sve dogovarala
Ma ja mislim da ti i sam znas do koga je,bas Slovenci spali na to da se bogate na djeci iz Zenice.Koliko su samo takve uprave,takvi treneri i takav odnos otjerali djece iz sporta.Jos te naravno onu u facu laze,vjerovatno su vas pokusali ubijedit da je to Hotel s 5 zvjezdica i da je to najbolji smjestaj za te pare.T-MAC je napisao/la:sto se tice uprave celika,mogu nesto reci sto sam i sam osjetio...prije nekoliko godina ponudili su nam da idemo u sloveniju,naravno platili bi mi ali to nije ni bio problem...sve nam je obecano hotel,sala,bazen skijaski centar,ski oprema besplatna...medzutim tamo kad smo dosli bili smo smjesteni u neki stari zatvoreni hotel,sami sebi krevete smo nosali i pravili sobe,doplatili za ski opremu,rucali u nekom lijevom restoranu itd...a naravno punu cjenu smo platili za koristenje toj najboljeg hotela..sad gdje li su sve pare otisle...da li je do slovenaca ili do uprave celika,posto je ona sve dogovarala
Ja nisam vidio deblju ekipu od njih,jos ne mogu vjerovat da ozbiljan sportista moze biti toliko fizicki zapustan,nadam se da su me oci prevarile,jer ne mogu vjerovat da vise lice na rekreativce vec na sportiste.
@dema
ma s obzirom kakvo je stanje u nasoj kosarci,to te nebi trebalo cuditi,,,
a evo celik slaviju dobio sluzbenim rezultatom 20:0...drugacije ih nebi ni pobjedili
evo razlog:::

ma s obzirom kakvo je stanje u nasoj kosarci,to te nebi trebalo cuditi,,,

a evo celik slaviju dobio sluzbenim rezultatom 20:0...drugacije ih nebi ni pobjedili

evo razlog:::
sad sta mu znaci ova kotizacija,,,neam pojma...Razlog ne odigravanja susreta je suspenzija KK Slavije od strane Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine jer kako se navodi ekipa Slavije nije uplatila kotizaciju,

još malo treba sačekati sa upisivanjem te pobjede. kod nas je sve sgrebano, ne bi me čudilo da sutra kažu, ipak se igra tog i tog datuma.
ne kontam kako se klub može takmičiti u najvišem rangu, a nema 3000 KM da uplati za takmičenje. ovo bih naravno napisao i da je Čelik u pitanju, mada naši bar za sada to redovno uplačuju.
ne kontam kako se klub može takmičiti u najvišem rangu, a nema 3000 KM da uplati za takmičenje. ovo bih naravno napisao i da je Čelik u pitanju, mada naši bar za sada to redovno uplačuju.
Kotizacija bi trebalo da je placanje ucesca u ligi,koliko znam Slavija u zadnje 2-3 godine uvek jedva placa tu istu,cak joj je prosle godine bilo i preceno izbacivanjem iz lige.
Mislim da je kotizacija nekih 10-15000 KM.
Mislim da je kotizacija nekih 10-15000 KM.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
eh stara vremena s maricem,ljoljom,bajramovicem ,alibegovic,alihodzic pa i struja (perovic) prosetali bi se ovom ligom sjecas se 2500 gledalaca na bilmiscu a bar isto toliko napolju iako karta bijase 80 milja il 8o miliona pomozi mi posto vidim da si stariji tip po postovimaPasha je napisao/la:slažem se sa večinom izrečenog. stim što u ekipi i jesu večinom mlađi igrači. Opačak,Jahić i Andelija su stariji.
pozzz
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
ko će se više sjetiti, kad je svakih 2-3 mjeseca bila devalvacija 

Zna li iko tko su ova dva igraca koja su stigla u KK Celik, Milekovic i Lekic? Da li su to neke mrtve "polovnjace" ili se bar nesto moze ocekivati od njih..No sudeci po sadasnjoj finansijskoj i organizacijskoj situaciji mnogo rtealnija je ova prva opcija...Nazalost..
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Mileković je zahvalan igrač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.