Licenciranje klubova za euro takmičenja 2012/2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Licenciranje klubova za euro takmičenja 2012/2013
I kakve veze ima ovaj tvoj post sa problemima oko licenci?
Ne podrzavamo njanjajevo. 
I ne trebaju da dobiju licencu, nek ide Zvijezda, Olimpik ili Zrinjski u Evropu.

I ne trebaju da dobiju licencu, nek ide Zvijezda, Olimpik ili Zrinjski u Evropu.
NO PYRO NO PARTY
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
još jedan sa govornom manom, u maniru vodene glaveBuu je napisao/la:Ne podrzavamo njanjajevo.

-
- Kontakt:
pacovi_tu_ima je napisao/la:
gledaj vrlih navijača željezničara kako se brinu za borac i široki. yebo to što umalo nisu manijaci linčovani u banja luci, ili što se fašistički orgijalo u finalu kupa u lištici, i što je pogođeno njegovo uzvišenstvo amar osim u vugla. jel tako željezničari?

A sto ste vi njima vrijedjali Osima a.........
"JOŠ OD 1926"
Samo je jedno sigurno. Ako Sarajevo ne dobije licencu neko će platiti veeeeeeliku kaznu UEFA-i. Imam osjećaj da će Olipic imati jako dobru podršku u tim utakmicama. I sve što ide uz to, baklje, dimne, topovski udari... Nijaze, imaćeš strašnu podršku, nemoj se obrukati!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Samo za tri godine kao klub postadosmo neki faktor u Kantonu Sarajevo. 

U tu čast će te imati vatrenu podršku u evropskim utakmicama. U pravom smislu riječi.
Pusti ga ba vidis da je polupao loncice,ljudi pricaju o licenci a on o navijacima.Pa na Kosevu i na Grbavici su se spominjali Osim i rahmetli Hase u ruznom kontekstu ali kakve to veze ima sa licencom.Zar se svaka normalna diskusija mora zavrsavati pricom o ponasanju navijaca.U krajnjoj liniji bilo je i predsjednika pojedinih klubova koji su se primitivnije ponasali od navijaca i pljuvali po nasem klubu i navijacima ali se to nesto brzo zaboravilo.DANDY je napisao/la:I kakve veze ima ovaj tvoj post sa problemima oko licenci?
A sto se tice licence svake godine ce biti sve teze i teze,jer kriteriji su svake godine ostriji,koliko zaradis,toliko mozez i potrositi,placaj obaveze na vrijeme i nema brige.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ne treba imat milosti ni za jedan klub koji nije ispunio krietrije uefe..
sto se tice ovih udbasa njima su svi krivi;nato,amerika,masoni ma jednostavno su se svi su urotili protiv njih samo su oni cvjece
a koliko su jadan klub govori da su pored svojih problema oko lincence isli i trazili nepravilnosti drugih klubova kako bi ih ukopali
jadno da jadnije nemoze
sto se tice ovih udbasa njima su svi krivi;nato,amerika,masoni ma jednostavno su se svi su urotili protiv njih samo su oni cvjece

jadno da jadnije nemoze
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 22 maj 2012, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ma neka bude veseloprigoda je napisao/la:U tu čast će te imati vatrenu podršku u evropskim utakmicama. U pravom smislu riječi.

Odavno neko nesto gluplje nije napisao.prigoda je napisao/la:U tu čast će te imati vatrenu podršku u evropskim utakmicama. U pravom smislu riječi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
I kakve to veze ima s licencom??? Ovdje niko ne govori o divljanju, huliganizmu... nego o talasanju i skretanju pozornosti na Široki i Borac iako su oni već dobili licencu. Libo svakog navijača Želje ko će dobiti a ko neće licencu, jer je Željo ima.pacovi_tu_ima
gledaj vrlih navijača željezničara kako se brinu za borac i široki. yebo to što umalo nisu manijaci linčovani u banja luci, ili što se fašistički orgijalo u finalu kupa u lištici, i što je pogođeno njegovo uzvišenstvo amar osim u vugla. jel tako željezničari?
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 22 maj 2012, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ću dino, glup sam po prirodi. Pa takav i post mora biti.
POTPIS!kloc86 je napisao/la:ne treba imat milosti ni za jedan klub koji nije ispunio krietrije uefe..
sto se tice ovih udbasa njima su svi krivi;nato,amerika,masoni ma jednostavno su se svi su urotili protiv njih samo su oni cvjecea koliko su jadan klub govori da su pored svojih problema oko lincence isli i trazili nepravilnosti drugih klubova kako bi ih ukopali
jadno da jadnije nemoze
Al vas loze ovi novinari.
Sa jednim takvim sam se cuo poslije one smijesne emisije Selimovca i Gracica. Covjek mi kaze da nije nemoguce da Sarajevo dobije licencu. Uostalom dosta se ljudi angazovalo da se dodje do licence. Mada se ne zna jos nista 100% ali pravi se muha od medvjeda.
Najvece zlo u svemu ovome je ovaj reprogram duga. Jer to je samo privremeno rijesenje. Jer se mnogo lakse moze desiti da se do godine ne dodje do licence. Pa sad zamisli ovo ne dobije se licenca ove a ni sljedece godine. Jer vi kad napisete ovdje reprogram ne registrujete u svojim glavama da to znaci MIJESECNA RATA a kad se potpise reprogram ta rata mora biti svakog 1. u mijesecu ili si pusiona zesca.
Bauk nije ne izaci u evropu ove godine a da se rijese ti problemi. Nego da se ove godine izadje u Evropu pa do godine da se ne dobije licenca. Znam ja da je ova uprava FKS naletila na ove probleme da ih oni nisu prouzrokovali ali ako ih oni ne rijese onda ce biti frke u blizoj buducnosti. I nemojmo se zanositi da ce Zeljo, Siroki, Borac, Sarajevo biti spaseni novcem iz euro natjecanja ili da ce propasti ako ne izadju u Evropu.
Sa jednim takvim sam se cuo poslije one smijesne emisije Selimovca i Gracica. Covjek mi kaze da nije nemoguce da Sarajevo dobije licencu. Uostalom dosta se ljudi angazovalo da se dodje do licence. Mada se ne zna jos nista 100% ali pravi se muha od medvjeda.
Najvece zlo u svemu ovome je ovaj reprogram duga. Jer to je samo privremeno rijesenje. Jer se mnogo lakse moze desiti da se do godine ne dodje do licence. Pa sad zamisli ovo ne dobije se licenca ove a ni sljedece godine. Jer vi kad napisete ovdje reprogram ne registrujete u svojim glavama da to znaci MIJESECNA RATA a kad se potpise reprogram ta rata mora biti svakog 1. u mijesecu ili si pusiona zesca.
Bauk nije ne izaci u evropu ove godine a da se rijese ti problemi. Nego da se ove godine izadje u Evropu pa do godine da se ne dobije licenca. Znam ja da je ova uprava FKS naletila na ove probleme da ih oni nisu prouzrokovali ali ako ih oni ne rijese onda ce biti frke u blizoj buducnosti. I nemojmo se zanositi da ce Zeljo, Siroki, Borac, Sarajevo biti spaseni novcem iz euro natjecanja ili da ce propasti ako ne izadju u Evropu.
Ucinjeni reprogrami za porez isticu za nekoliko mjeseci,tek tada nastaju pravi problemi za vecinu klubova.
Vjerujem da vecini klubova nece vise biti dopusten reprogram.Nema uporista u zakonu.
Vjerujem da vecini klubova nece vise biti dopusten reprogram.Nema uporista u zakonu.
-
- Kontakt:
Nelupaj, boli UEFA ona stvar za dugovanja drzavi ili entitetima. Njih zanimaju samo igraci i odnosi medju klubovima, ako je tu sve cisto njima ok. Real madrid je u minusu 400 mil eura, sto drzavi sto bankama, pa nema problema sa licencomjohn12 je napisao/la:Ucinjeni reprogrami za porez isticu za nekoliko mjeseci,tek tada nastaju pravi problemi za vecinu klubova.
"JOŠ OD 1926"
Kako te nije stid problemi drugih klubova su upravo zanimanje i te kako uprave Olimpica!Problemi drugih klubova gdje tzv gospodin lovi u mutnom da izađe na Euro scenu . Evo ja da se pitam ja bi ga pustio jad, jadovski ali ne znam neču da prejudiciram stvari.Govoriš o poštenju pa je li u nas u fudbalu mjerilo teren ili papir po tebi je papir izgleda važniji je li?herbion je napisao/la:Problemi drugih klubova nisu predmet zanimanja Olimpica.Olimpic trazi i polaze svoje pravo na izlazak u Evropu po pravilniku o licenciranju.Nepravedno je da se govori da nismo mogli rezultatski, presudili su nefudbalski razlozi.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 22 maj 2012, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
@sekac - Brate pretjeruješ malo. Rekao si gore da nisi baš dijete i vjerujem ti, ali baš te forum jako pali. Kunem ti se da te ne provociram.
ljudi kada ce se znati ko dobija a ko ne licencu naravno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.