Mi još čekamo, posebno da vidimo ima li išta o livanjskom nogometnom hramu.TzBulevar87 je napisao/la:Danas u avazu dobar clanak o stadionima prve lige fbih.. uploadovacu sliku poslije

Moderator/ica: GracanicaAA
Mi još čekamo, posebno da vidimo ima li išta o livanjskom nogometnom hramu.TzBulevar87 je napisao/la:Danas u avazu dobar clanak o stadionima prve lige fbih.. uploadovacu sliku poslije
Od prekjuče, 22.08., i meni je to izbilo oči odmaJTS je napisao/la:otkad su ove novine, kad nisu mogli naći sliku komplet izgrađene tribine
Bolje ikad nego nikad.TzBulevar87 je napisao/la:EDIT: @badblueboylivno, eto slike sa zakašnjenjem od 2 dana, ali je obećano i ispunjeno
Snimak je odličan, volio bih da ima za svaki stadion slično...TzBulevar87 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=rFz1FmdceA0
Prelijep snimak, snimljeno prije 2-3 dana..
**** te prave stadione kakvi su se u Njemačkoj rušili prije 20 godina.Mislim kad već imaju uslove i odlučili su se za izgradnju kako to nisu malo ljepše smislili.Probisvjet je napisao/la:Na ovom stadionu se igrala ova liga!
Još ako ima krov. Perverzija...PatrickBateman je napisao/la:Jbte u kakvoj mi zemlji zivimo kad se ponosimo stadionom sa dvije tribine
polako majstore, kad bude para, biti će cijeli stadion izgrađen, a ovako bi trebao izgledatianel81m je napisao/la:**** te prave stadione kakvi su se u Njemačkoj rušili prije 20 godina.Mislim kad već imaju uslove i odlučili su se za izgradnju kako to nisu malo ljepše smislili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.