Malaga C.F.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Malaga C.F.

Post Postao/la juznjak> » 25 nov 2012, 17:20

slika

No Comment.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 nov 2012, 23:47

juznjak> je napisao/la:slika

No Comment.
I kad mi netko kaze dobro je prosla Valencia jer je uzela 6 miliona za Isca :twisted: :twisted:
Ovakvih kao on ima jos u Valenciji i ne smijem se vise dopustiti da odlaze olako.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2012, 19:48

Ubi Malaga nimet u Granadi 4:0

Joaquin
Saviola
Camacho
Santa Cruz
i ima jos 5-6 minuta do kraja.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 dec 2012, 13:48

Saviola je **** igracina !

Jest da je i Granada mogla dati barem 3, Malaga je sve to naplatila.
Odlicna utakmica ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 dec 2012, 14:33

saviola je prosječan igrač

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 dec 2012, 14:37

Mozda trenutno.
Ja sam to vise rekao zbog magije koju jos uvijek posjeduje.
Prije je bio igracina ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 dec 2012, 14:48

Saviola je igracina bio jedino u Riveru . Prerano je ''izgorio'' mislim . Jednostavno bio je na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. On bi se odlicno uklopio u igru Atletica,da je dosao direktno iz Argentine u Atletico ,pa kasnije u Barcu ,vjerovatno bi bio mnogo veci igrac . Zbog silnog pritiska i konkurencije ocigledno da nije mogao da pruzi svoj maksmimum . Igrao je dobro za barcu u vrijeme van gala i antica. Dolaskom rajkarda biva stavljen u drugi plan ne zbog lose forme vec prosto zbog promjene u timu, odnosno trenera. saviola ide u monaco i sevilju na pozajmicu gdje igra solidno ali zeli da se vrati u barcelonu i bori za prvi tim iako rajkard izjavljuje da ce ga poslati na tribine. i u zadnjoj sezoni za barcu igra solidno iako ulazi svega 15 puta i zabija oko 6-7 golova (otprilike) a u kupu 5 iz 5. U Realu opet ne dobija nikakvu priliku. Igra 16 utakmica i zabija 4 gola. Sada igra dobro u Malagi i sigurno je to pravi klub za njega ,uz trenera koji ce ga preporoditi . Inace,Monreal im se oporavio ,ocekuje se i povratak Baaptiste za koju sedmicu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 dec 2012, 16:28

UEFA kaznila osam klubova, Malagi četverogodišnja suspenzija !
Kad debili vode klub.
Sta reci ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 dec 2012, 16:37

Sasvim ocekivano,prevelik je to zalogaj bio za ove gazde,mislili su da mogu na kvarnjaka na uzmu UEFU. :lol:
Sad samo moraju da skontaju kako da isplate dugovanja do marta kako bi samo jednu godinu bili izbaceni iz Evrope a ne 4-5. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 dec 2012, 16:45

A to je inace najbogatija porodica na svijetu . Ista ta porodica drzi PSG recimo . Zao mi je navijaca Malage jbga.

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 21 dec 2012, 16:58

dobro su prosli mogli su ih izbaciti i iz ove godine
ostala im je sansa da se bore i zarade mogu proci porto a mozda i dalje eto para
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 dec 2012, 21:54

Moraju u LP,ne želim gledati LP bez njih :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 dec 2012, 02:52

LBJ MVP je napisao/la:Moraju u LP,ne želim gledati LP bez njih :roll:
Mani se toga.Ako Malaga uđe u LP ostade Valencia bez tog takmicenja :mrgreen: Dobra je za Malagu i Europa liga heh
Inace,svaka im cast za pobjedu nad Realom,iako su kao sto rekoh konkurenti Valenciji za trece mjesto.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 dec 2012, 14:18

Adi_Zepce je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Moraju u LP,ne želim gledati LP bez njih :roll:
Mani se toga.Ako Malaga uđe u LP ostade Valencia bez tog takmicenja :mrgreen: Dobra je za Malagu i Europa liga heh
Inace,svaka im cast za pobjedu nad Realom,iako su kao sto rekoh konkurenti Valenciji za trece mjesto.
Zbog primere je bolje da ide Malaga :mrgreen: Nemaju ništa slabiju ekipu,a Valencia sigurno neće nai boljeg trenera od Pelea :) Valencia i Levante nek igraju EL :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jan 2013, 13:10

Domingos ce spasiti Deportivo od ispadanja u to sam siguran . Sinoc jako dobro igra protiv Malage koja je odigrala mozda i najslabiju utakmicu ove sezone ,ali to je sve zaslugom majstorske taktike Paciencie koji je odlicno postavio ekipu koja je vrsilia konstantan presing na sredini terena ,dobra zonsku odbrana,kvalitetno su se kretali u visokom ritmu skoro cijelu utakmicu i pravili neke pametne prekrsaje van opasne zone .Domingos cini se ne preferira neku ljepu igru za oko ,stoga je shvatio da kada igra sa Valeron ,to prakticno znaci da igra s igracem manje ,zato je ubacio Andre Santosa koji je sinoc pretrcao otprilike koliko Valeron pretrci za 5 utakmica . Finu golcinu je zabio Pizzi i na taj nacin pokazao ljudima u Atleticu da mogu ozbiljno racunati na njega sljedece sezone . 8-)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jan 2013, 19:02

Pellegrini dovodi iskusnog stopera Diega Lugana. S obzirom da je ove sezone upisao tek jedan nastup za PSG, i to u ligi, bit ce dostupan za LPa i dvomec sa Portom.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 jan 2013, 14:17

Lugano je strasan stoper, iskreno meni nije jasno kako se nije izborio za mjesto u PSGu, definitivno posjeduje kvalitet. Uz Demichelisa koji prozivljava novu mladost cinit ce strasan tandem.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 jan 2013, 14:59

Slazem se. Jednostavno se nije mogao uklopiti u zamisli Ancelottija i to je to. A naravno i povrede. Inace su isto godiste obojica (Demichelis), a i spanska liga bi mu trebala mnogo vise goditi od francuske.

A evo, izgleda da Lugano nece biti jedini dolazak ovog januara.
Benitez confirms that Piazon will join Malaga on loan for the rest of the season. #CFC
Talentovani Brazilac, ponikao u Sao Paulu. Vjerovatno ce ga koristiti kao zamjenu za Isca, da bi se ovaj mogao sto vise odmarati. Ako se ne varam, Isco nije propustio nijednu utakmicu u ligi u ovoj polusezoni. Inace, Piazon moze igrati na svim ofanzivnim pozicijama tako da moze mijenjati i Eliseua i Joaquina.

A Juanmi je otisao na posudbu u Santander.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 jan 2013, 19:50

Sada je i zvanico za Pizona.
Nisam ga nikada gledao,ali samo cuo da je veliki talenat,a sada cemo vidjeti dali je to istinia.

Osim toga nadam se da ce malaga uspjeti rijesiti probleme sa financijama inace ide zabrana takmicenja u evropskim natjecanjima od 3 do 4 godine :cry:
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 jan 2013, 22:06

Posjeduje decko veliki talent. Bas sam ga nedavno gledao u nekoj utakmici Chelsea. Bio je usao tamo negdje oko 70 min i odmah upisao asistenciju . Smatraju legitimnim nasljednikom Kake i već je upisao nastup za A repku Brazila. Mozete vidjeti na na youtube sta sve moze s loptom , samo steta sto ce ga Chelsea
pustiti na posudbu samo.Bilo bi fino da imaju pravo da ga otkupe,no sumnjam da se Chelsea zeli tako lako rijesiti ovog momka . Vjerovatno ce se bez problema prilagoditi na spansku ligu posto Igrac posjeduje iznimne tehnicke kvalitete, dobro ''pegla'' loptu i ima odlicnu viziju . Inace,jos jedna zrtva transfer politike bluesa, kao Bruyne, Curtois,Marin, Kakuta,Lukaku, ili McEachran, koji,iako su dovedeni, nece imati mjesto u Chelsea za narednih deset godina. A ostalim timovima bude teze da ih kupe od Chelsea jer ovi stavljaju enormne klauzule .

Sto se tice Lugana ,Lugano bi mogao u Malagu ali problem predstavlja velika plata koju on ima u PSG-u. Odlican stoper koji bi zajedno s Demichelisom mogao ciniti pravi bedem u odbrani Malage . Iskusan je ,sto mu je dodatni plus , izuzetno je jak i fizicki nadmocan, visok je 188 cm ,a zajedno sa Godinom u reprezentaciji Urugvaja cini jedan od boljih stoperskih tandema na svijetu. Svidja mi se transfer politika Malage .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.