Let's Get Ready To Rumble!
Forumaš Godine 2012.
Moderator/ica: insider
Re: Forumaš Godine 2012. - Monolog (1) vs reds (4)
Veliki okrsaj prvog nosioca i cetvrtog! Duel titana! Da li ce Monolog i ove goodine uzeti titulu ili ce to reds da sprijeci, da napravi iznenadjenje? Moze li reds do toga?

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
+5 valjda ce i scumsi u gunnersi dati glas redsu,pa i bluesi.
Moj glas je otisao za
wait
for
it
redsa

Moj glas je otisao za
wait
for
it
redsa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
eto kako kazete Monologu je dosadilo, dajte da Reds bar dobije ovdje titulu kad Liverpool ne moze u stvarnosti
btw. ko je u drugom polufinalu 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
boccacio i ne znam ko..... Tesko ce ko pobjediti Zeljovca..... Fakat covjek prejako pise i ima najjace postove na forumu al' samo pise po Zeljinoj temi i ni na jednoj dr..... To mu je minus, al' ce i glasovi Zeljovaca biti dovoljni da osvoji nagradu.....gaston je napisao/la:eto kako kazete Monologu je dosadilo, dajte da Reds bar dobije ovdje titulu kad Liverpool ne moze u stvarnostibtw. ko je u drugom polufinalu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Glas za Monologa.Covjek je brutalno iskren.Prije svega objektivan dok reds pise sablonski,pazeci da se nikom ne zamjeri sto se meni ne svidja.
Dakle,glas Monologu.
Dakle,glas Monologu.
1946
Hypnose je napisao/la:boccacio i ne znam ko..... Tesko ce ko pobjediti Zeljovca..... Fakat covjek prejako pise i ima najjace postove na forumu al' samo pise po Zeljinoj temi i ni na jednoj dr..... To mu je minus, al' ce i glasovi Zeljovaca biti dovoljni da osvoji nagradu.....gaston je napisao/la:eto kako kazete Monologu je dosadilo, dajte da Reds bar dobije ovdje titulu kad Liverpool ne moze u stvarnostibtw. ko je u drugom polufinalu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa normalno kad nas je najviše.Hypnose je napisao/la:boccacio i ne znam ko..... Tesko ce ko pobjediti Zeljovca..... Fakat covjek prejako pise i ima najjace postove na forumu al' samo pise po Zeljinoj temi i ni na jednoj dr..... To mu je minus, al' ce i glasovi Zeljovaca biti dovoljni da osvoji nagradu.....gaston je napisao/la:eto kako kazete Monologu je dosadilo, dajte da Reds bar dobije ovdje titulu kad Liverpool ne moze u stvarnostibtw. ko je u drugom polufinalu
Mada,morat cu dobro razmisliti za koga glasati između boccaccia i Ria Ferdya.
Ja do danas nisam glas'o nikako, ali danas ću glasati za @Monologa. Ipak, njega ima na svim djelovima foruma, i samim time mislim da bi pošteno bilo da on pobjedi. Ja sam uglavnom na podforumu EPL. 
FK Pjetlovi
Možda i najjači par do sad,biće gusto
.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dosta @Monologu vise (
), treba staviti da se svake godine predaje titula, bas kao u onim manekenkama. Moj glas ide redsu. 
Treba biti realan. @Monolog, dakako. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
50-50
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Glas redsu za 52-52
- reds_forever
- Kontakt:
Reds 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Reds 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
ovdje bas gusto 59:60
Dobar dan,pozdravljam,mamu,babu i ostale ukucane, glas ide za Monologa 
Reds otis'o na nedostiznih 3 razlike 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Donnie Darko
- Kontakt:
20 minuta kasnije Monolog pogadja oba slobodna, i smanjuje samo 1 razlikeEdin TM87 je napisao/la:Reds otis'o na nedostiznih 3 razlike