Let's Get Ready To Rumble!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
boccacio i ne znam ko..... Tesko ce ko pobjediti Zeljovca..... Fakat covjek prejako pise i ima najjace postove na forumu al' samo pise po Zeljinoj temi i ni na jednoj dr..... To mu je minus, al' ce i glasovi Zeljovaca biti dovoljni da osvoji nagradu.....gaston je napisao/la:eto kako kazete Monologu je dosadilo, dajte da Reds bar dobije ovdje titulu kad Liverpool ne moze u stvarnostibtw. ko je u drugom polufinalu
Hypnose je napisao/la:boccacio i ne znam ko..... Tesko ce ko pobjediti Zeljovca..... Fakat covjek prejako pise i ima najjace postove na forumu al' samo pise po Zeljinoj temi i ni na jednoj dr..... To mu je minus, al' ce i glasovi Zeljovaca biti dovoljni da osvoji nagradu.....gaston je napisao/la:eto kako kazete Monologu je dosadilo, dajte da Reds bar dobije ovdje titulu kad Liverpool ne moze u stvarnostibtw. ko je u drugom polufinalu
Pa normalno kad nas je najviše.Hypnose je napisao/la:boccacio i ne znam ko..... Tesko ce ko pobjediti Zeljovca..... Fakat covjek prejako pise i ima najjace postove na forumu al' samo pise po Zeljinoj temi i ni na jednoj dr..... To mu je minus, al' ce i glasovi Zeljovaca biti dovoljni da osvoji nagradu.....gaston je napisao/la:eto kako kazete Monologu je dosadilo, dajte da Reds bar dobije ovdje titulu kad Liverpool ne moze u stvarnostibtw. ko je u drugom polufinalu
20 minuta kasnije Monolog pogadja oba slobodna, i smanjuje samo 1 razlikeEdin TM87 je napisao/la:Reds otis'o na nedostiznih 3 razlike
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 4 gosta.