Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.
Ti čuješ da te zovu golubovi.Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.
ne znam gdje si našao ovu informaciju, ali znam da je djelomično netačna.gojzerica je napisao/la:Kada spavate, vaš dio mozga je brani vašem tijelu da radi ono što sanjate. Ako sanjate da trčite, vaš mozak zna da samo sanjate.
Oni ljudi koji mjesečare,imaju nepravilan rad tog dijela mozga.
meni jaran jednom rece i njemu se isto cini da ga golubivi zovu. mozda vam je ime istogio10 je napisao/la:Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.![]()
necu da ga ofiram, reci cu ti samo da pocinje sa Egio10 je napisao/la:Kako ti se zove jaran?
gio10 je napisao/la:Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.![]()
ja mislim da to svi cujuBadrHari je napisao/la:gio10 je napisao/la:Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.![]()
nisamgojzerica je napisao/la:Kada bi čovjek pojeo jetru polarnog medveda gotovo je sigurno da bi umro usled predoziranja vitaminima koji se nalaze u njoj.
Izgubio jetru?Elmander je napisao/la:nisamgojzerica je napisao/la:Kada bi čovjek pojeo jetru polarnog medveda gotovo je sigurno da bi umro usled predoziranja vitaminima koji se nalaze u njoj.
jeo a umro nisambagrcavi je napisao/la:Izgubio jetru?Elmander je napisao/la:nisamgojzerica je napisao/la:Kada bi čovjek pojeo jetru polarnog medveda gotovo je sigurno da bi umro usled predoziranja vitaminima koji se nalaze u njoj.