Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.
Da li ste znali da...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Da li ste znali da...
Ja te volim, volim Željo..
-
gojzerica
- Kontakt:
Drugs. 
-
gojzerica
- Kontakt:
Kaže
:ugeek:
Ti čuješ da te zovu golubovi.Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.
:ugeek:
Šteta, taman sam pomislio da sam psihički stabilan 
-
gojzerica
- Kontakt:
U drevnim vremenima, žene koje su voljele puno pričati kažnjavali su tako što bi im stavljali metalne kaveze preko glave sa poklopcem preko usta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
čestim tuširanjem tanjimo zaštitni sloj na koži. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
gojzerica
- Kontakt:
Kada spavate, vaš dio mozga je brani vašem tijelu da radi ono što sanjate. Ako sanjate da trčite, vaš mozak zna da samo sanjate.
Oni ljudi koji mjesečare,imaju nepravilan rad tog dijela mozga.
ne znam gdje si našao ovu informaciju, ali znam da je djelomično netačna.gojzerica je napisao/la:Kada spavate, vaš dio mozga je brani vašem tijelu da radi ono što sanjate. Ako sanjate da trčite, vaš mozak zna da samo sanjate.
ljudi sanjaju najvećim dijelom tokom REM faze sna(faza brzih pokreta očnih jabučica), koja čini manji dio našeg "spavanja". druga faza, koja čini veći dio spavanja je non-REM faza, tu nema brzih pokreta očnih jabučica i mozak se uglavnom 'odmara' i oporavlja, te najčešće ne sanjamo ništa. eh sada, poenta je da tokom REM faze sna, kada sanjamo, naši mišići su paralizirani. upravo zbog toga ako se probudite i ponovno zaspite, ako se uopšte ne pomjerite znači da ste najvjerovatnije u potpunosti bili u REM snu.
mjesečarenje je pojava koja se dešava u non REM fazi sna jer je tada jedino i moguća. tada većinom ne sanjamo ništa, već nas neka 'greška'/poremećaj u mozgu ili vanjski podražaj potakne da hodamo.. naravno, postoji i mogućnost da nešto sanjamo u toj fazi, međutim to je vrlo rijetko. također, snovi koji se događaju u non-REM fazi sna su mnogo manje apstraktni (za razliku od snova u REM fazi sna), uglavnom nisu naročito dugi i sadržajni te ih se rijetko sjećamo.
-
gojzerica
- Kontakt:
Nije do mene.
Ako vas udari munja, vaša koža će se zagrijati na 28 000 stepeni sto je toplije i od površine Sunca.
Ako vas udari munja, vaša koža će se zagrijati na 28 000 stepeni sto je toplije i od površine Sunca.
-
gojzerica
- Kontakt:
Kada bi čovjek pojeo jetru polarnog medveda gotovo je sigurno da bi umro usled predoziranja vitaminima koji se nalaze u njoj. 
meni jaran jednom rece i njemu se isto cini da ga golubivi zovu. mozda vam je ime istogio10 je napisao/la:Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.![]()
You are someone else I am still right here
necu da ga ofiram, reci cu ti samo da pocinje sa Egio10 je napisao/la:Kako ti se zove jaran?
You are someone else I am still right here
Ma nije mi imenjak, ali ne mora značiti da nam imena nisu slična

gio10 je napisao/la:Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.![]()

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ja mislim da to svi cujuBadrHari je napisao/la:gio10 je napisao/la:Ja imam nekad osjećaj da kad čujem golubove, mislim da izgovaraju moje imegojzerica je napisao/la:Ako nekad čujete svoje ime a niko vas nije zvao,znak je da imate zdrav mozak.![]()
nisamgojzerica je napisao/la:Kada bi čovjek pojeo jetru polarnog medveda gotovo je sigurno da bi umro usled predoziranja vitaminima koji se nalaze u njoj.
Izgubio jetru?Elmander je napisao/la:nisamgojzerica je napisao/la:Kada bi čovjek pojeo jetru polarnog medveda gotovo je sigurno da bi umro usled predoziranja vitaminima koji se nalaze u njoj.
DRUG NEBI TI PUNCA
jeo a umro nisambagrcavi je napisao/la:Izgubio jetru?Elmander je napisao/la:nisamgojzerica je napisao/la:Kada bi čovjek pojeo jetru polarnog medveda gotovo je sigurno da bi umro usled predoziranja vitaminima koji se nalaze u njoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.