Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
-
- Kontakt:
Re: Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Rezultati utakmica od juče Jug:
Medugorje -Sloga 29:36
Velez-Kiseljak 40:21
Čapljina-Igman 38:29.
Danas igraju IzviđacCO2-Zrinjski
Medugorje -Sloga 29:36
Velez-Kiseljak 40:21
Čapljina-Igman 38:29.
Danas igraju IzviđacCO2-Zrinjski
Krajiski derbi izmedu ekipa Rk Krajina (Cazin) i Rk Sana 7 (Sanski Most) na 3 sekunde prije kraja nam je pruzio tucu
-
- Kontakt:
Bosna Visoko deklasirala RK Donji Vakuf
Koji je rezultat bio bas je los snimak
-
- Kontakt:
Ma da brate nista protiv samo kazem da je malo teze bilo upratitAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:44nisam ni ja zapamtio ,znam da je Bosna postigla 40+ golova,trebalo bi da je bilo 15+.
Neočekivano laka pobjeda Bosne u Donjem Vakufu.
Dobro,los je prenos,momak preko mobitela prenosio,nije profesionalac

Nisam uspio pregledat utakmicu pa ne znam sta bih rekao za tu pobjedu ako si gledao bolje znas
Nego jesil vidio tuce u Cazinu

-
- Kontakt:
Ùkljucio se negdje oko 40' , bilo je tesko pratiti,ali moglo je ko je želio.CAZIN je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:50Ma da brate nista protiv samo kazem da je malo teze bilo upratitAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:44nisam ni ja zapamtio ,znam da je Bosna postigla 40+ golova,trebalo bi da je bilo 15+.
Dobro,los je prenos,momak preko mobitela prenosio,nije profesionalac![]()
Nisam uspio pregledat utakmicu pa ne znam sta bih rekao za tu pobjedu ako si gledao bolje znas
Laksi trening za Bosnu,iako sam ja očekivao zanimljiviju utakmicu.
Nisam vidio tucu ,

Nemili događaji,ne trebaju nam skandali,imamo ih i previše.
Danas u Donjem Vakufu mali broj navijača,a steta,lijepa dvorana
Da u petak se igrala utakmica, dobra utakmica samo Krajina ove sezone ima solidan roster a nekako se ne mogu posloziti ocekivano je bilo poslije Kaknja da krenu jace i onda krenu poraziAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:52Ùkljucio se negdje oko 40' , bilo je tesko pratiti,ali moglo je ko je želio.CAZIN je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:50Ma da brate nista protiv samo kazem da je malo teze bilo upratitAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:44
nisam ni ja zapamtio ,znam da je Bosna postigla 40+ golova,trebalo bi da je bilo 15+.
Dobro,los je prenos,momak preko mobitela prenosio,nije profesionalac![]()
Nisam vidio tucu ,u petak se igralo zar ne?
-
- Kontakt:
Nažalost,Cazin i Bihac nisu rukometni gradovi,naviklo se od Krajine da bude na dnu tabele,tako je vec par sezona.CAZIN je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:06Da u petak se igrala utakmica, dobra utakmica samo Krajina ove sezone ima solidan roster a nekako se ne mogu posloziti ocekivano je bilo poslije Kaknja da krenu jace i onda krenu poraziAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:52Ùkljucio se negdje oko 40' , bilo je tesko pratiti,ali moglo je ko je želio.
Šteta da takvi gradovi nemaju klub u PL.
Kako god sretno tvojoj Krajini,i da pobjedi bar nekoliko utakmica u nastavku sezone.

3 sekunde prije kraja podjeljena 2 plava za Krajinu i 2 plava za SanuAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:13Nažalost,Cazin i Bihac nisu rukometni gradovi,naviklo se od Krajine da bude na dnu tabele,tako je vec par sezona.CAZIN je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:06Da u petak se igrala utakmica, dobra utakmica samo Krajina ove sezone ima solidan roster a nekako se ne mogu posloziti ocekivano je bilo poslije Kaknja da krenu jace i onda krenu poraziAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:52
Ùkljucio se negdje oko 40' , bilo je tesko pratiti,ali moglo je ko je želio.
Kako god sretno tvojoj Krajini,i da pobjedi bar nekoliko utakmica u nastavku sezone.
Sad sam vidio na YouTube kanalu,prelijepa dvorana,kad je bila tučnjava,pred kraj ili nakon 60'
![]()
da vidim sta se to zbilo
Realno do polusezone mozemo jedino pokusati dobiti Vakuf i Celik a ostali su nam ove top 4 ekipe Iskra Bosna Gradacac i Zepce
Hvala brate na zeljama za nekoliko godina da bude u premier ligi Bosna protiv Krajine
Brate moj protiv Sane 7 uvijek ce utakmica zavrsit sa nekim incidentom jer su ekipa koja kad ne moze pobjedit dogovore se koga ce povrijedit u drugom poluvremenu
-
- Kontakt:
Pogledat cu tu završnicu.CAZIN je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:463 sekunde prije kraja podjeljena 2 plava za Krajinu i 2 plava za SanuAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:13Nažalost,Cazin i Bihac nisu rukometni gradovi,naviklo se od Krajine da bude na dnu tabele,tako je vec par sezona.
Sad sam vidio na YouTube kanalu,prelijepa dvorana,kad je bila tučnjava,pred kraj ili nakon 60'
![]()
da vidim sta se to zbilo
Realno do polusezone mozemo jedino pokusati dobiti Vakuf i Celik a ostali su nam ove top 4 ekipe Iskra Bosna Gradacac i Zepce
Hvala brate na zeljama za nekoliko godina da bude u premier ligi Bosna protiv Krajine
Brate moj protiv Sane 7 uvijek ce utakmica zavrsit sa nekim incidentom jer su ekipa koja kad ne moze pobjedit dogovore se koga ce povrijedit u drugom poluvremenu
Iskreno se nadam da ce Krajina se pomaci sa mrtve tačke.
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/live/RenUonDKIv ... EhmIvZAibQ
Link za vjerujem zanimljivu utakmicu u Ljubuškom,Izviđač CO2-Zrinjski
https://www.youtube.com/live/gGgtQFO3ud ... sG1S71oeCu
Link za utakmicu u Kaknju
Link za vjerujem zanimljivu utakmicu u Ljubuškom,Izviđač CO2-Zrinjski
https://www.youtube.com/live/gGgtQFO3ud ... sG1S71oeCu
Link za utakmicu u Kaknju
-
- Kontakt:
RK Zrinjski je ipak bio prevelik zalogaj za ekipu CO2 Izviđac.
Mostarci su pobjedili 24:36.
U Kaknju je bilo nesto uzbudljivije,domacini su pobjedili 41:36 Lokomotivu
Žepce-Jajce 43:26
Cepelin izgubio od Borca 2 ili 3 razlikeAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:22RK Zrinjski je ipak bio prevelik zalogaj za ekipu CO2 Izviđac.
-
- Kontakt:
Pobjeda rukometaša "BORCA".CAZIN je napisao/la: ↑10 nov 2024, 23:25Cepelin izgubio od Borca 2 ili 3 razlikeAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:22RK Zrinjski je ipak bio prevelik zalogaj za ekipu CO2 Izviđac.
RK Borac Travnik - RK Cepelin Cazin 29:26
Sana najavljuje da ce pomrsiti racune Gradaccu, ostaje da vidimo da li Gojko i druzina mogu ove godine do PL.
-
- Kontakt:
Svako kplo neko drugi odlucuje putnika u PL. Prvo Cepelin pa ga Gradacac ostavi na 20+. Sad se javlja i Sana, smijesno. Žepce ostavljeno takode na 15+.
Realnost je sasvim drugacija, Gradačcu i Bosni moze samo Iskra pomrsit racune i niko drugi.
Pa postoji velika vjerovatnoca da Gradačac u dva dana doceka Iskru i sutradan ode igrati protiv Sane, jer toliko su opasni. Ova kombinacija je lako moguca jer Iskra nece u srijedu da gostuje u Gradačcu. Cak su i igraci treneru govorili da nije problem da odigraju dan za dan ako se vec mora.
Realnost je sasvim drugacija, Gradačcu i Bosni moze samo Iskra pomrsit racune i niko drugi.
Pa postoji velika vjerovatnoca da Gradačac u dva dana doceka Iskru i sutradan ode igrati protiv Sane, jer toliko su opasni. Ova kombinacija je lako moguca jer Iskra nece u srijedu da gostuje u Gradačcu. Cak su i igraci treneru govorili da nije problem da odigraju dan za dan ako se vec mora.
-
- Kontakt:
Naravno da je Iskra u Bugojnu jedina ozbiljnija prijetnja objema ekipama (Gradačac i Bosna) u njihovoj međjusobnoj borbi za PLcombe je napisao/la: ↑11 nov 2024, 09:46Svako kplo neko drugi odlucuje putnika u PL. Prvo Cepelin pa ga Gradacac ostavi na 20+. Sad se javlja i Sana, smijesno. Žepce ostavljeno takode na 15+.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.