Hvala ti sto si potvrdio ono sto sam ja napisao par sekudni ranije.Tribalian je napisao/la:Pa nije.nerkolfc je napisao/la: Dobro. Nije penal.
Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
A jel penal ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nisi ni ivo andric pa si napiso 11 milja postova.Omerbavarac je napisao/la:
Sto se penala tice, mislim da nije psotojao ali ja nisam kompetivan da odlucujem o takvim stvarima pa cemo to ostaviti strucnjacima.

by bezimeni
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Navijam za Holandiju,ali Spanija je favorit broj 1 ovdje,jbt kad ih gledas kao da igra neki klub a ne reprezentacija
Jedina slaba karika veceras je Ramos
Holandija ima dosta problema sa zadnjom linijom,ovaj Martins je flop samo takav,jedino sto mi se svidja su Robben,Persie,Blind i Vlaar
Jel se samo meni cini da ono nije bio penal,da je Costa nagazio na nogu protivnika koja se kretala i onda pao

Holandija ima dosta problema sa zadnjom linijom,ovaj Martins je flop samo takav,jedino sto mi se svidja su Robben,Persie,Blind i Vlaar
Jel se samo meni cini da ono nije bio penal,da je Costa nagazio na nogu protivnika koja se kretala i onda pao

pikeov gol. ko da nije igrao sa ovom odbranom nikad, iz nekog razloga bio metar povučeniji od ostalih
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Da,samo tebi.autogol je napisao/la:

- Nerminovic
- Kontakt:
Ako je ovo penal, bolje da idemo kuci.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
sekerbay je napisao/la:nisi ni ivo andric pa si napiso 11 milja postova.Omerbavarac je napisao/la:
Sto se penala tice, mislim da nije psotojao ali ja nisam kompetivan da odlucujem o takvim stvarima pa cemo to ostaviti strucnjacima.![]()
by bezimeni

Sjecam se ovoga a evo i mene je snaslo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[youtube][/youtube]
Ako je neko propustio.
Ako je neko propustio.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nema na cemu druze.nerkolfc je napisao/la:Hvala ti sto si potvrdio ono sto sam ja napisao par sekudni ranije.Tribalian je napisao/la:Pa nije.nerkolfc je napisao/la: Dobro. Nije penal.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

OTAC

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Principatus
- Kontakt:
Vjerujem da Holandjani mogu i pobjediti cigane.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pregledao sam već dvadeset puta ovaj gol, ovo je nevjerovatno.Pa odakle lopta leti i kako čovjek prati i onda maestralna završnica glavom, gdje se većina igrača ne bi snašla ni nogom. 

LUHG!
Čovjeka nema nigdje čitavo poluvrijeme i onda ovako zabije. 

Kakva golcina RVP , svaka cast.Inace odlicna utakmica do sad najbolja sto i ne cudi kad vidimo aktere, ja sam za oranje veceras hajmo jos jedan pa da spanija ide na brazil

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Costa stao na nogu igracu koji je uklizivao, samim tim izgubio ravnotezu i pao. Na prvi pogled je izgledalo kao penal, tek nakon par ponovljenih snimaka se vidi drugacije. Dakle izgleda kao penal i sudija svira. Nista cudno, i ni blizu Nishimurine greske.
Jos se krivi Costa sto je pao. Krivite gravitaciju.
RvP
Jos se krivi Costa sto je pao. Krivite gravitaciju.
RvP

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Sjajni Van Persie, kao i lopta Blinda, nije cudo sto on igra i zadnjeg veznog po potrebi, sjajan pas igrac, nadoknadjuje svoj nedostatak brzine i eksplozivnosti inteligencijom i pas igrom na poziciji beka.
Nije losa ni Spanija, imali su cistu sansu Silve i gol doduse iz smesno dosudjenog penala. Holandjani pak dve sanse, jedan gol i to kakav.
Nije losa ni Spanija, imali su cistu sansu Silve i gol doduse iz smesno dosudjenog penala. Holandjani pak dve sanse, jedan gol i to kakav.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bogami golcina prava..

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bravo majstoreeeee 

op op
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.