BiH - Egipat / 05.03.2014

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

drummer
Kontakt:

Re: BiH - Egipat / 05.03.2014

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 00:01

kokakolas je napisao/la:Svi prave neke kombinacije... Kako mislite ostaviti Medunjanina, Ibiševića ili Salihovića na klupi?
Medunjanina lako a ovu dvojicu nikako.Nije iznenadjenje ni Sejo na lijevom beku a Kolasinac na klupi,od strucnjaka se svemu nadati.
Sto se tice Medunjanina on je upao umjesto zadnjeg veznog i kad ponovo zaigramo sa zadnjim veznim jasno je da on ide na klupu.
Bolje pitanje bi bilo,kako neki misle Misimovica ostavit na klupi(ne mislim na ovu utakmicu naravno)?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 00:04

OD toga nema nista jarane. Medunjanin igra, i treba da igra. Zajedno sa Pjanicem maestralno igra na sredini. Samo im treba taj DM koji ce biti iza njih, presjecati kontre i popravljati njihove eventualne greske.

Miske je, nazalost, visak u ovoj ekipi. (mislim na prvi sastav)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 feb 2014, 00:06

Ej jbg,zar taj Insbruck nije u Njemackoj :)
Sjetih se jednog naseg navijaca ,otisao u Latviju a mi igrali protiv Litvanije i pise tip ,sta je ovo nigdje nikog od nasih navijaca :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 feb 2014, 00:06

Ja ne znam šta ti gledaš momak ali Medo nam je jedan od ključnih igrača skoro pa svaku utakmicu...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 00:15

kokakolas je napisao/la:Ja ne znam šta ti gledaš momak ali Medo nam je jedan od ključnih igrača skoro pa svaku utakmicu...
Ma bubnjar malo bubnja kao i uvijek. Stvarno je sad teško zamisliti ekipu bez Medunjanina. Sušić junior bi ga mogao dostojno naslijediti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 00:24

Hahaha..Medunjanin nam je vazniji od Misketa,jest ali samo kod vas forumskih strucnjaka :lol: :lol: Samo su Dzeko i Spaha u ovoj reprezentaciji vazniji od Misketa i Pjanic jednako vazan a vi sanjajte snove.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2014, 00:42

Ima ovdje likova koji samo po imenu kluba ocjenjuju igrace, ne vjerujem da uopste gledaju utakmice. I onda dodju i pljuju profesionalce koji su cijeli zivot u fudbalu, kao oni znaju bolje...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2014, 00:47

----------------- Begovic -------------------
Mujdza -- Spahic -- Bicakcic -- Kolasinac
-------- Salihovic ---- Medunjanin --------
------------------ Pjanic ------------ -- Lulic
--------- Ibisevic ------ Dzeko --------------

Ovako bi startao protiv Egipcana.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 00:48

calcio je napisao/la:Ima ovdje likova koji samo po imenu kluba ocjenjuju igrace, ne vjerujem da uopste gledaju utakmice. I onda dodju i pljuju profesionalce koji su cijeli zivot u fudbalu, kao oni znaju bolje...
To je napredak. Nekad im je Baho Topalbećirević kreirao mišljenje, ali dobro, ovi aktuelni su bili u umotani u Pampers kad je Baho bio idol nacije.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 feb 2014, 00:51

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ima ovdje likova koji samo po imenu kluba ocjenjuju igrace, ne vjerujem da uopste gledaju utakmice. I onda dodju i pljuju profesionalce koji su cijeli zivot u fudbalu, kao oni znaju bolje...
To je napredak. Nekad im je Baho Topalbećirević kreirao mišljenje, ali dobro, ovi aktuelni su bili u umotani u Pampers kad je Baho bio idol nacije.
Našem narodu i dan danas mediji kreiraju mišljenje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 00:53

Samo da dodam,kad sam ja isao na utakmice reprezentacije mnogi od ovdasnjih stratega nisu ni znali da mi imamo reprezentaciju,puno ih cini mi se navija zadnjih par godina kako nas ide dobro.Znam ja nas,ebo ti nas.
Ne mogu meni,niti ijednom navijacu,ponavljam navijacu ne simpatizeru reprezentacije takvi ogaditi jednog Misketa i poremetiti sistem vrijednosti,nema teorije.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2014, 01:19

drummer je napisao/la:Samo da dodam,kad sam ja isao na utakmice reprezentacije mnogi od ovdasnjih stratega nisu ni znali da mi imamo reprezentaciju,puno ih cini mi se navija zadnjih par godina kako nas ide dobro.Znam ja nas,ebo ti nas.
Ne mogu meni,niti ijednom navijacu,ponavljam navijacu ne simpatizeru reprezentacije takvi ogaditi jednog Misketa i poremetiti sistem vrijednosti,nema teorije.
Malo si kontradiktoran, tvrdis da nas ide dobro zadnjih godina a danonocno pljujes po svemu?
Svak ko prati malo duze zna da je sada stanje oko nase reprezentacije i u savezu milion puta bolje nego ranije. Samo ta mala grupica vas sa foruma cijelo vrijeme pljuje i siri lazi o korupciji, kriminalu (sto je inace u sredjenim drzavama kazneno djelo). Gledajuci malo sa strane stekne se dojam da je to dio neke kampanje.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 01:30

calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la:Samo da dodam,kad sam ja isao na utakmice reprezentacije mnogi od ovdasnjih stratega nisu ni znali da mi imamo reprezentaciju,puno ih cini mi se navija zadnjih par godina kako nas ide dobro.Znam ja nas,ebo ti nas.
Malo si kontradiktoran, tvrdis da nas ide dobro zadnjih godina a danonocno pljujes po svemu?
Svak ko prati malo duze zna da je sada stanje oko nase reprezentacije i u savezu milion puta bolje nego ranije. Samo ta mala grupica vas sa foruma cijelo vrijeme pljuje i siri lazi o korupciji, kriminalu (sto je inace u sredjenim drzavama kazneno djelo). Gledajuci malo sa strane stekne se dojam da je to dio neke kampanje.
Nisi ti mene dobro upratio druze,ja ne pljujem,ja samo kritikujem neke stvari u zelji da budemo jos bolji.Kritike se uglavnom odnose na selektora i na ljude iz saveza,igrace ne kritikujem skoro nikad,naprotiv branim nase igrace i ne dam na njih,za mene su oni uvijek bolji nego sto cesto zapravo i jesu,tako i u ostalim zemljama radije precijene svoje igrace nego da ih potcijene.Ne slazem se da na spisku budu neki igraci ali oni nisu krivi sto su tu,to uvijek kazem.To ti je to,ukratko.Ja i dalje mislim da mi imamo odlicnu reprezentaciju i da mozemo napraviti lijepe stvari i u Brazilu a to sto bi ja volio da smo jos bolji,jer realno imamo i igraca i prostora za napredak,ne mozes mi to uzeti za zlo.Mozda nekad i malo preemotivno reagujem ali takav sam,sta da radim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2014, 01:32

Opušteno bubnjaru, svi mi želimo dobro našem timu ;) ali protiv više sile se ne može 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 feb 2014, 01:36

Salah im ne igra vec duze vrijeme. Msm dobije nesto minuta al nije skupio 90 minuta u Chelseau.
Tako da nece biti u nekoj ybnoj formi. :)

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 17 feb 2014, 02:36

Goalgetter je napisao/la:----------------- Begovic -------------------

Ko na desnom krilu? Uvalis tamo hajrovica igras sa sajom il medom na zadnjem veznom, pjana kreator i imas beton od ekipe :)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 17 feb 2014, 02:40

Edviin je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:----------------- Begovic -------------------

Ko na desnom krilu? Uvalis tamo hajrovica igras sa sajom il medom na zadnjem veznom, pjana kreator i imas beton od ekipe :)
slika

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2014, 03:48

Pregledao sam listu, ovo bi mi bio pocetan sastav. X popunite kako vam je volja.

----------------- Avdukic -------------------
Vrsajevic-----Sunjic -- X -------X-----
---------------- Hadzic ----------------
----X-----------Susic----------- Kvrzic--------
-------------Visca------- X --------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2014, 03:58

Drugo poluvrijeme:

---------------------Begovic----------------------
Mujdza-----Bicakcic-----Spahic-----Kolasinac--
---------------------Salihovic -------------------
----Hajrovic--------Pjanic----------- Lulic----
-------------Ibisevic-------Dzeko---------------

Ili ovako:

--------------------------EPL----------------------
-Bundesliga----Bundesliga-----Bundesliga-----Bundesliga--
---------------------Bundesliga -------------------
----Süper Lig--------Seria A-----------Seria A----
-------------Bundesliga-------EPL---------------

Malo nam dominira Bundesliga. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 feb 2014, 04:02

Jel ovo mene oci varaju ili fakat nema ibricica I zahirovica I rahimica u timu. Prije nego sto pocnem sa kritikama na susicev racun pohvalit cu ovaj njegov potez. E sad... Po kojoj logici se tino susic I anel hadzic pozivaju prije marija vrancica koji dominira cvajtom ,muhameda besica I sanjina prcica koji je standardan u 5toj najjacoj ligi na svijetu. Kako moze jedan zoran kvrzic da dobija poziv prije eldina hadzica koji igra sjajno u segundi. Kako moze limitirani zukanovic biti tu prije arslanagica. Sta ce vrsajevic ona smijurija od igraca na spisku kad imamo vranjesa I mujdzu spremne. E moj safete na sta si ti spao ...

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.