ocito da jest samo za MojaTV korisnike...maloprije sam dobio mail, gdje osoba ( ne zelim je imenovati ) drsko odgovorila kako mi ne valja kablovski operater...i kako joj je zao sto nemam boljeg operatera..inace sam korisnik Open IPTV-a i TotalTV-arevan je napisao/la:Ma manite mi se BH Telecoma. To sam isključio 2007. Nego hoće li Telemach uvoditi BHT HD ili će biti gledati utakmicu na HRT 2 preko D3GO?
Ako je to samo za MojaTV korisnike, onda je krajnje bezobrazno od strane državne televizije i BH Telecoma jer nas faktički ucjenjuju da postanemo korisnici tog operatera. Zašto ljudi plaćaju pretplatu za televiziju onda?
Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
BelminM23 je napisao/la:Naše utakmcie ću gledat na BHT negdje vani, a ove ostalo kontam malo gledat na našem, a malo na ZDF da gledam u HD i Digitalno, samo gledam sad ZDF prenosi jedan dan utakmice, a ARD drugi. A meni je problem ne mogu na satelitu da uhvatim taj ARD, jel zna neko kako da ga pronađem, da mi da neku Freq da ga pronađem, jer ja sam bio našo neki al ne pronalazi kanal
Eh nakon ovo što sam napis'o malo sam surf'o po netu i našao sam da se ovaj ARD zove još i Das Erste i uspješno sam na satelitu pronaš'o frekfenciju, sad će fino biti gledat SP u HD (valjda je HD, a i ako nije slika je čista bar)
Jest da će me nervira kad oni počnu pričati na Njemačkom al nema veze, bar ću uživati u čistoj sliki

Zna li neko da li ce bht biti poboljan na na NetTvPlus, ovi koji zive vani svi pretezno na njemu gledaju Bht
- exorciiist
- Kontakt:
Je li taj BHT HD definitivno potvrdjen?
Hocu morati mijenjati resiver jer ovaj trenutno ne ide preko hdmi kabla?
Ni na BHT-u ne znaju sta ces morati a da mi ovdje znamoexorciiist je napisao/la:Je li taj BHT HD definitivno potvrdjen?

Rusvaj, 3 dana ostala a oni kao da su pali sa kruske.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- exorciiist
- Kontakt:
Jel ima neko ukljucen HD paket u moja tv ?
A da ima hd televizor, da kaze kakva je slika i dali mu se isplatilo..
A da ima hd televizor, da kaze kakva je slika i dali mu se isplatilo..
Ako je vjerovati danas najavi koju su pustili onda je 100%exorciiist je napisao/la:Je li taj BHT HD definitivno potvrdjen?
- exorciiist
- Kontakt:
na kojem kanalu je najavljeno i u koliko sati?Aga je napisao/la:Ako je vjerovati danas najavi koju su pustili onda je 100%exorciiist je napisao/la:Je li taj BHT HD definitivno potvrdjen?
mogu ja vratiti..
- sagitarius
- Kontakt:
Na HRT2 ces gledati kad se naguz*srevan je napisao/la:Ma manite mi se BH Telecoma. To sam isključio 2007. Nego hoće li Telemach uvoditi BHT HD ili će biti gledati utakmicu na HRT 2 preko D3GO?

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Evo zvanicno i na Telemachu, BHT HD
http://telemach.ba/Obavijesti/2254/SVJE ... CIJI.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://telemach.ba/Obavijesti/2254/SVJE ... CIJI.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Na stranici bhtelecoma, i zvanično jeexorciiist je napisao/la:na kojem kanalu je najavljeno i u koliko sati?Aga je napisao/la:Ako je vjerovati danas najavi koju su pustili onda je 100%exorciiist je napisao/la:Je li taj BHT HD definitivno potvrdjen?
mogu ja vratiti..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- exorciiist
- Kontakt:
hocel mi trebat donositi novi resiver?
imam ja hdmi kabal i sve to
i jel se placa 4 km ? hvala
imam ja hdmi kabal i sve to
i jel se placa 4 km ? hvala
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sa MojomTV HD k'o u Brazilu
Vrijeme je za nogomet. Za drugu najvažniju stvar na svijetu.
Da svjetsko nogometno prvenstvo bude Vaš potpuni sportski užitak!
I da naknadno odgledate utakmice koje ste propustili.
Za Vaša druženja uz 64 utakmice Prvenstva u programu BHT1.
MojaTV HD - dodatni paket za korisnike bilo kojeg MojaTV paketa usluga.
(osim paketa MojaTV BIZ)
Sadržaj MojaTV HD paketa:
BHT HD, Arena sport 1, Arena sport 2, Arena sport 3, Arena sport 4, FaceTV HD, Al Jazeera Balkans, Elta 1 HD, Dorcel XXX.
Zahtjev za MojaTV HD paket možete podnijeti putem:
• Kontakt centra BH Telecoma, pozivom na besplatni broj 1444;
• slanjem putem faksa potpisanog zahtjeva za uslugu sa podacima o korisniku na broj 1425;
• putem e-mail adresa navedenih na korisničkim računima za usluge (sa e-mail adrese registrovane u BH Telecomu koja se može povezati sa korisnikom ili neke druge e-mail adrese, ali pod uslovom da korisnik pošalje skeniran zahtjev koji je potpisan kao da je stigao putem faksa);
• na svim prodajnim mjestima BH Telecoma.
Spremite se za Brazil na pravi način. Uz MojaTV HD.
BH Telecom
Vrijeme je za nogomet. Za drugu najvažniju stvar na svijetu.
Da svjetsko nogometno prvenstvo bude Vaš potpuni sportski užitak!
I da naknadno odgledate utakmice koje ste propustili.
Za Vaša druženja uz 64 utakmice Prvenstva u programu BHT1.
MojaTV HD - dodatni paket za korisnike bilo kojeg MojaTV paketa usluga.
(osim paketa MojaTV BIZ)
Sadržaj MojaTV HD paketa:
BHT HD, Arena sport 1, Arena sport 2, Arena sport 3, Arena sport 4, FaceTV HD, Al Jazeera Balkans, Elta 1 HD, Dorcel XXX.
Zahtjev za MojaTV HD paket možete podnijeti putem:
• Kontakt centra BH Telecoma, pozivom na besplatni broj 1444;
• slanjem putem faksa potpisanog zahtjeva za uslugu sa podacima o korisniku na broj 1425;
• putem e-mail adresa navedenih na korisničkim računima za usluge (sa e-mail adrese registrovane u BH Telecomu koja se može povezati sa korisnikom ili neke druge e-mail adrese, ali pod uslovom da korisnik pošalje skeniran zahtjev koji je potpisan kao da je stigao putem faksa);
• na svim prodajnim mjestima BH Telecoma.
Spremite se za Brazil na pravi način. Uz MojaTV HD.
BH Telecom
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- exorciiist
- Kontakt:
Jel to urade preko veze ili ti dolaze ljudi pa nesto namjestaju?
Da se nece predugo cekati..
Mene samo zanima da li cemo imati reklame preko pola ekrana kao i inace ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ako ti je dobra parica, oni ti to puste odma iz centrale, nazovi pa pitaj, reći će ti šta i kakoexorciiist je napisao/la:Jel to urade preko veze ili ti dolaze ljudi pa nesto namjestaju?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ništa, samo nazovi i uključe, ali treba im par dana, što prije nazoveš to bolje.exorciiist je napisao/la:Jel to urade preko veze ili ti dolaze ljudi pa nesto namjestaju?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa zar nije besplatan kako najaviše, znači mora se uključiti čitav HD paket samo zbog BHT-a, idemo prvi uzimamo više strikes again 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Tako nekakorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa zar nije besplatan kako najaviše, znači mora se uključiti čitav HD paket samo zbog BHT-a, idemo prvi uzimamo više strikes again
Kao ne mogu zbog tehničkih razloga pustiti samo BHT HD, fol treba im vremena ovo ono, pa pusti u HD paketu samo BHT besplatni i eto rješen problem, al jok daj da uzmemo od sirotinje zbog jednog kanala koju hiljadu

- exorciiist
- Kontakt:
E hvala za odgovor, sutra zovem pa se nadam da ce biti brzi... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.