Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ja navijam Za Barcu! AL mislim da AKo dovedu osim kake,Cr.ronalda... vilu.riberija..ibrahimovica... DA ce biiti najjaci opet! SAA perezom! Barca Zauvijek
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- Omerbavarac
- Kontakt:
neOX je napisao/la:ma da je realu 10 kaka, i 10 ronalda kad oni ne mogu meda...sad ce svako igrat svoje to nece biti timska igra nikako....dobro kaka igra timski, al ronaldo...cccc...il npr higuain...cccc...real ce biti gori neg ove sezone!!!
BARCA<4EWER!!!!
Ma potrosili su velike novce, da bi popravili utiske od prosle sezone, i da bi slijedecu bili bolji. Sad ostaje da se vidi kako ce igrati, mislim da ce sve biti do Pellegrinija, kako ce posloziti te kockice i kako ce igracima narediti da igraju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kako ti mozes znati da Real nece dobro igrati...da ti nisi mozda vidovita Dzemila...niko ne moze znat kako ce Real sljedece sezone igrati, moze to biti nesto skroz bezveze, al mozda ce trener dobro posloziti kockice i mozda cemo sljedece sezone gledati kako Real hara Evropom...ja se nadam ovom drugom scenariju jer sam navijac Reala, al je cinjenica da se navijaci svih ostalih klubova boje ovakvog Reala iako su prema tebi samo na papiru tim svijeta...geronimo je napisao/la:Ko ti je ukrao lizalonedzad je napisao/la:kako se samo sledilo **** u gacama navijacima barce...Real ce da hara evropom i svijetom sljedece sezone i to je cinjenica, a vi mozete pricati sta hocete kada vam preotmemo te tri titule koje ste osvojili ove sezone![]()
reci ciki da ga naruzim.
![]()
![]()
Na papiru "tim svijeta" vecinom igra revijalne utakmice i tad' nekad ne izgledaju mocni, pa im se publika smije a oni misle zbog nihovog zongliranja![]()
Ne moze se ekipa sastaviti preko noci, besumicnom kupovinom zvijezda i "terorizirajuci" svaku ekipu u Europi..."prijetnjom" da ce im uzeti najboljeg igraca.![]()
Zna se da u takvoj ekipi trener mora biti mag da bi to sve doveo u red, plus 100% autoritet...
Da li cete ga imati u Pellegriniju, sumnjam.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ma barcelona je skrta oni bi dobrog igraca djabeBrneeH je napisao/la:nazalost inter rekao da nemaju dogovora s barcelonom - i to na svojoj stranicialldenn je napisao/la:Samo cu jedno reci : POjacavat se Real moze kolko god hoce , davati MIlijarde , ali onakav tim nemoze se imati kao sto Barcelona ima !!!!!
btw: Bitna informacija za Odbranu Reala !!! Doso Ibrakadabra na NOu Camp , bice 10 ove godine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agent rekao zasto ibra ne bi igrao zajedno s ronaldom i kakom? vrijedi kao njih dvojica zajednoovim rijecima
a sto je najgore taj ibrakadabra je preskup za katalonce XD
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Nakon što je Interov predsjednik Massimo Moratti izjavio kako je svaki igrač na prodaju uz adekvatnu cijenu, delegacija madridskog Reala zaputila se u Milano kako bi za Brazilca Douglasa Maicona Interu ponudila 17 milijuna eura i Nizozemca Wesleya Sneijdera.
Pošto se cijena brazilskog desnog beka kreće oko 40 milijuna eura Florentino Perez smatra kako bi njegova ponuda mogla zadovoljiti talijanskog prvaka s obzirom da se tržišna vrijednost nizozemskog veznjaka procjenjuje na približno 25 milijuna eura.
za mene je ovo odlicno...on bi igrao desnog beka,a Ramosa bi povukli na stopera uostalom na tom mjestu je i zapoceo svoju karijeru i ne bi mu bilo tesko prilagoditi se ponovo stoperskoj poziciji
Pošto se cijena brazilskog desnog beka kreće oko 40 milijuna eura Florentino Perez smatra kako bi njegova ponuda mogla zadovoljiti talijanskog prvaka s obzirom da se tržišna vrijednost nizozemskog veznjaka procjenjuje na približno 25 milijuna eura.
za mene je ovo odlicno...on bi igrao desnog beka,a Ramosa bi povukli na stopera uostalom na tom mjestu je i zapoceo svoju karijeru i ne bi mu bilo tesko prilagoditi se ponovo stoperskoj poziciji
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nebi ja nikad dao snajdera za maiconaJameS je napisao/la:Nakon što je Interov predsjednik Massimo Moratti izjavio kako je svaki igrač na prodaju uz adekvatnu cijenu, delegacija madridskog Reala zaputila se u Milano kako bi za Brazilca Douglasa Maicona Interu ponudila 17 milijuna eura i Nizozemca Wesleya Sneijdera.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
sto ce mu Maicon...gledao sam kako Ramos igra stopera ove sezone i nije mi bio posebno siguran na toj poziciji...bolje bi bilo Perezu da kupi nekog dobrog stopera, a da ostavi Ramosa na desnoj strani, jer mislim da se vec veoma dobro snasao igrajuci bocnog igraca...JameS je napisao/la:Nakon što je Interov predsjednik Massimo Moratti izjavio kako je svaki igrač na prodaju uz adekvatnu cijenu, delegacija madridskog Reala zaputila se u Milano kako bi za Brazilca Douglasa Maicona Interu ponudila 17 milijuna eura i Nizozemca Wesleya Sneijdera.
ma Ramosa samo treba malo uigrati na toj poziciji sa Pepeom i bice sve to u redu...iskreno Maicon je bolji desni bek od Ramosa,a vjerovatno i najbolji na svjetu na toj pozicijinedzad je napisao/la:sto ce mu Maicon...gledao sam kako Ramos igra stopera ove sezone i nije mi bio posebno siguran na toj poziciji...bolje bi bilo Perezu da kupi nekog dobrog stopera, a da ostavi Ramosa na desnoj strani, jer mislim da se vec veoma dobro snasao igrajuci bocnog igraca...JameS je napisao/la:Nakon što je Interov predsjednik Massimo Moratti izjavio kako je svaki igrač na prodaju uz adekvatnu cijenu, delegacija madridskog Reala zaputila se u Milano kako bi za Brazilca Douglasa Maicona Interu ponudila 17 milijuna eura i Nizozemca Wesleya Sneijdera.
sad ce real biti stvarno jak,sto je bilo i ocekivano jer su ulozili toliko para u pojacanja,jos ako dovedu i maicona drugog najboljeg desnog bocnog bice dobro za njih,al vjerujte da opet nece biti lako da skinu barcu sa trona jer cemo se i mi pojacati i netreba neki da pisu da smo se sad mi prepali reala 
ma dovoljno ste jaki i bez pojacanja...nama nije bitno da osvojim trofej nama je bitno da Kinezima i Japancima uvalimo sto vise dresova to je nasa fudbalska filozofijaeno-barca je napisao/la:sad ce real biti stvarno jak,sto je bilo i ocekivano jer su ulozili toliko para u pojacanja,jos ako dovedu i maicona drugog najboljeg desnog bocnog bice dobro za njih,al vjerujte da opet nece biti lako da skinu barcu sa trona jer cemo se i mi pojacati i netreba neki da pisu da smo se sad mi prepali reala
ovo je forum sportsport.ba i kakve veze ima za koga navijam,mozda si mislio na realovu temu,ima i vas na barsinoj temi

pusti ljude nek kazu svoje misljenjeriro je napisao/la:ovi sto navijaju za barcu kog djavola trazite na ovom forumu haj razgulite
hahahaha dobro je da nisi reko da smo poceli navijati 2009g,vi ste za real poceli navijati odskoro kako je dosao perez sa obecanjima galaktikosaBrneeH je napisao/la:bezveze ste zaspamali, svi ste vi poceli za barcu navijati 2006. godine - kratko,jasno,razgovjetno
iskreno j... mi se i za barsu i za real, ali realu izgleda fudbal ide u drugi plan mislim da bi od reala trebali napravit neki evropski holivud iz godine u godinu samo skupljaju zvjezdice i mjenjaju trenere...u real dolaze igraci zasiceni fudbala uzmu milione a ne pokazu nista mislim da ce im opet ovo desit...
kad kazu vratit ce pare od dresova ok recimo da hoce,ali ako ne osvoje ligu prvaka cemu to sve...
da dodam ako real ne osvoji ove godine nista simpatizeri reala preporucio bih vam da pocnete navijat za rajfajzen banku blize vam je a radi isto sto i real samo pare obrce
kad kazu vratit ce pare od dresova ok recimo da hoce,ali ako ne osvoje ligu prvaka cemu to sve...
da dodam ako real ne osvoji ove godine nista simpatizeri reala preporucio bih vam da pocnete navijat za rajfajzen banku blize vam je a radi isto sto i real samo pare obrce
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma **** ti Ronalda i Kaku, pogledaj ti zadnju liniju...
Ramos-------Metzelder-----Hainze----------Drente
haj sd nek mi neko kaze ko ima jacu odbranu
neznas ko je bolji od koga, jel Hainze od Metzeldera il Drente od njih dvojice, a Ramos je neki poluprozivod.
haj sd nek mi neko kaze ko ima jacu odbranu
neznas ko je bolji od koga, jel Hainze od Metzeldera il Drente od njih dvojice, a Ramos je neki poluprozivod.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
dje si strucnjak nisam te prepozno da nisi ferguson ili lippi poklopi se i suti.real ce ti doveti igrace clichy i mexesa ali nek je barci dobra majkamu staraZELJO DO GROBA je napisao/la:ma **** ti Ronalda i Kaku, pogledaj ti zadnju liniju...
haj sd nek mi neko kaze ko ima jacu odbranu![]()
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ne diraj decka, nekome je hobi lego slagalice, a njemu ocigledno postavljanje taktickih varijanti.tax je napisao/la:dje si strucnjak nisam te prepozno da nisi ferguson ili lippi poklopi se i suti.real ce ti doveti igrace clichy i mexesa ali nek je barci dobra majkamu staraZELJO DO GROBA je napisao/la:ma **** ti Ronalda i Kaku, pogledaj ti zadnju liniju...
haj sd nek mi neko kaze ko ima jacu odbranu![]()
Sta napravise kojekakve fudbalske igrice od nase omladine, pa jbt on bi se uhvatio u kostac sa Hiddinkom.
Toliko je napredovao sa guzicom u kraj.
Vom Jäger zum Gejagten
ja navijam za Real odkako je u taj klub dosao Zidane,a i kad je on otisao ostao sam da navijam za Real i navijcu dok sam ziveno-barca je napisao/la:hahahaha dobro je da nisi reko da smo poceli navijati 2009g,vi ste za real poceli navijati odskoro kako je dosao perez sa obecanjima galaktikosaBrneeH je napisao/la:bezveze ste zaspamali, svi ste vi poceli za barcu navijati 2006. godine - kratko,jasno,razgovjetno
Ti to smatraš dobrom obranom? Ramos i Clichy na boku, kad se zna da odpozada puštaju avtocestu, iako su obadva vrlo dobra ofenzivno, ali defenziva jim nije jača strana, pogotovo Ramosu koji od Evropskog prvenstva igra u vrlo lošoj formi. Albiol je još mlad, a ni on nije neki pretjerano vrhunski štoper. Jedino Pepe šta se tiče defanzive je tu puno bolji od ostalih navedenih igrača, ali i on zna pogrješit.BrneeH je napisao/la:I sta sad sa tom linijom? - fakticki metzelder,heinze i drenthe nisu igraci real madrida...oni su prodani iako su jos u klubu![]()
Ramos-----Pepe------Albiol------Clichy(miguel torres)
- el-fighter
- Kontakt:
I ne samo da zna pogriješit, već se zna i pobit. Ipak on djeluje najsigurnije u odbrani Reala.omgmessi je napisao/la:Ti to smatraš dobrom obranom? Ramos i Clichy na boku, kad se zna da odpozada puštaju avtocestu, iako su obadva vrlo dobra ofenzivno, ali defenziva jim nije jača strana, pogotovo Ramosu koji od Evropskog prvenstva igra u vrlo lošoj formi. Albiol je još mlad, a ni on nije neki pretjerano vrhunski štoper. Jedino Pepe šta se tiče defanzive je tu puno bolji od ostalih navedenih igrača, ali i on zna pogrješit.BrneeH je napisao/la:I sta sad sa tom linijom? - fakticki metzelder,heinze i drenthe nisu igraci real madrida...oni su prodani iako su jos u klubu![]()
Ramos-----Pepe------Albiol------Clichy(miguel torres)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.