Bivši igrači Želje u inostranstvu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Bivsi igraci Želje u inostranstvu
Jarane, gledam jučer tekmu Čelik-Olimpic i ne mogu da vjerujem koliko je igrača bilo na terenu a da su nosili i dres Željezničara 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bajic u prvoj postavi u kupu Turske i Kvesiceva ekipa je igrala danas kup pretpostavljam da je igrao ali nmg da nadjem nigdje postave
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Baja strijelac za 0 2
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
bravo baja.
Baja opet strijelac
. Kvesa na klupi.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Baja opet strijelac, igraju protiv Kvesine ekipe. Kvesa na klupi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Jel kvesa imao povredu pa ga nema vec neko vrijeme , bravo bajicu.
Bajića krenulo pravo, samo tresi mreže majstore.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Colic strijelac danas u vaznoj gostujucoj pobijedi. Selimovic preskocio zbog kartona, Bucan klupa ja mislim. 

Dobro je da je Baju krenulo,samo neka nastavi pogadjati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Šta se to Zenica odvojila, pa su Bučan, Selimović i Čolić "bivši igrači Želje u inostranstvu" ?KenoRob je napisao/la:Colic strijelac danas u vaznoj gostujucoj pobijedi. Selimovic preskocio zbog kartona, Bucan klupa ja mislim.
Životni saputnik! 1921
Zola u prvoj postavi Istre, Svraka na klupi. Višća upisao asistenciju.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Tomić zadnje 3 ligaške tekme na klupi Xanthia, valjda se oporavio od te povrede. Ne znam da li je nastupio u kup utakmici prošle sedmice.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Edin Džeko upisao 90 minuta u remiju sa Torinom 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trener Aston Ville Remi Garde želi dovesti bh. reprezentativca i člana Dinama iz Zagreba Armina Hodžića.
Britanski mediji pišu da su sjajne igre bh. igrača privukle Gradeovu pažnju. Hodžićev učinak govori dovoljno: postigao je 13 golova u 20 nastupa ove sezone.
Navode da je Hodžić ranije bio u vlasništvu Liverpoola koji ga se odrekao.
Inače, Hodžić je trenutno van stroja zbog povrede ligamenata.
Britanski mediji pišu da su sjajne igre bh. igrača privukle Gradeovu pažnju. Hodžićev učinak govori dovoljno: postigao je 13 golova u 20 nastupa ove sezone.
Jel ide procenat i nama . 

Naravno da ide..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Samo da dodam da se radi o povredi ramena tako da nije toliko strasno..IvicaOsim je napisao/la:Trener Aston Ville Remi Garde želi dovesti bh. reprezentativca i člana Dinama iz Zagreba Armina Hodžića.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dofu, GIBRA, MoSaZeLjo1921, ristagrad, Sarun, WeekendOffender i 69 gostiju.