Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Gospoda su momci. Svaka im čast. Očitali lekciju svima, kako na prvenstvu tako i ovdje u regionu, a posebno seniorima.
Glava, srce i noge - Još jednom aferim!
Glava, srce i noge - Još jednom aferim!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Koje ulizice. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Igrali kao Grci, a svaku utakmicu najmanje pet izuzetnih prilika, a o polu prilikama da ne pričam. Da l' si siguran da si gledao U20 repku, ili nekidan seniore protiv Danske ?lumani je napisao/la:Cestitam SrbijiIgrali si kao Grci na E.P borba,borba....Gledao sam 4 utakmice,a relano ne vidim ni jednog koji bi mogao biti neka ekstra klasa.

Bravo BOSANCI, tako treba, podržati i susjedne zemlje. Bravo Banja Luka, Bijeljina, Doboj i ostali gradovi Bosne i Hercegovine, veliki ste ljudi!

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
@Pappy, to ti je ono da se bilo sta napise u svrhu osporavanja uspjeha i rezultata... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- SteveHeighway
- Kontakt:
Tu sam da čestitam,nisam gledao utakmicu jer sam pao prije na tiketu pa me nije ni zanimala utakmica...
Naravno,ovo ne mijenja činjenicu da i dalje mrzim fudbalske selekcije Srbije,ali pošto sam ja čovjek velikih moralnih osobina red je da čestitam.
Naravno,ovo ne mijenja činjenicu da i dalje mrzim fudbalske selekcije Srbije,ali pošto sam ja čovjek velikih moralnih osobina red je da čestitam.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Srbija odavno nema rezultata na seniorskom nivou. Vrijednije je ucesce na prvenstvu prvog tima nego osvajanje ove djece na turniru za koji vecina ljudi nije ni znala da se igra.marconato je napisao/la:@Pappy, to ti je ono da se bilo sta napise u svrhu osporavanja uspjeha i rezultata...
A ovo cestitanje Bosanaca Bosancima je

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SteveHeighway
- Kontakt:
@Greivis ... Kako mislis Bosanaca Bosancima ? Jel zato što im repku sačivanjaju uglavnom igrači koji su rođeni u BiH ili ?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
To uopste nije tema! Nije lako biti No 1 na planeti ni u klikerima, a kamoli u fudbalu i bilo kojoj generaciji! Ovi momci vec uveliko igraju seniorski fudbal, tako da nisu to nikakvi klinci...Greivis je napisao/la:Srbija odavno nema rezultata na seniorskom nivou. Vrijednije je ucesce na prvenstvu prvog tima nego osvajanje ove djece na turniru za koji vecina ljudi nije ni znala da se igra.marconato je napisao/la:@Pappy, to ti je ono da se bilo sta napise u svrhu osporavanja uspjeha i rezultata...

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 20 jun 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Čestitamo Srbima, a ne Bosancima niti Bošnjacima.Greivis je napisao/la:A ovo cestitanje Bosanaca Bosancima je

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
bravo za komšije, super pozitivna stvar što se fudbala u regionu tiće. samo da sada menadžeri i roditelji ne zinu za parama pa mladićima sjebu karijere
nema potpisa
Nije bitno. Necu sada da pokrecem tu raspravu. Neka slave ljudi.SteveHeighway je napisao/la:@Greivis ... Kako mislis Bosanaca Bosancima ? Jel zato što im repku sačivanjaju uglavnom igrači koji su rođeni u BiH ili ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Uspjeh ove djece je vrijedniji od bilo kog uspjeha kojeg je ikad ostvarila država za koju ti navijaš, u bilo kom sportu.Greivis je napisao/la:Srbija odavno nema rezultata na seniorskom nivou. Vrijednije je ucesce na prvenstvu prvog tima nego osvajanje ove djece na turniru za koji vecina ljudi nije ni znala da se igra.marconato je napisao/la:@Pappy, to ti je ono da se bilo sta napise u svrhu osporavanja uspjeha i rezultata...
A ovo cestitanje Bosanaca Bosancima je
Čestitke SVJETSKIM šampionima!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ta misao mi je prošla kroz glavu nekoliko puta kroz glavu...Valjda će biti pametni.Admir_Sa je napisao/la:bravo za komšije, super pozitivna stvar što se fudbala u regionu tiće. samo da sada menadžeri i roditelji ne zinu za parama pa mladićima sjebu karijere
Mens sana in corpore sano.
Ko misli da je takmicenje nebitno i smijesno neka misli. Svabe su pustile sve igrace (tacnije klubovi su morali pustiti najbolje igrace) na EP u21 i SP u20 iako su oni trenutno fudbalska velesila i covjek bi rekao da ih ne zanimaju takve stvari.. i to govori dovoljno kako ozbiljne fudbalske nacije pristupaju ovakvim takmicenjima.
Ko hoce da minimalizuje uspijeh neka to radi, bitno je da se danas slavi.. i sto bi Covic rekao, bolje se zivi
Inace, na ovo sto rece Lumani.. da mi je samo znati kako je ekipa koja je imala blizu 20 suteva po utakmici postala Grcka iz 2004 koja je igrala bunkericu. Kontam da nisi gledao nijednu utakmicu.
Ko hoce da minimalizuje uspijeh neka to radi, bitno je da se danas slavi.. i sto bi Covic rekao, bolje se zivi

Inace, na ovo sto rece Lumani.. da mi je samo znati kako je ekipa koja je imala blizu 20 suteva po utakmici postala Grcka iz 2004 koja je igrala bunkericu. Kontam da nisi gledao nijednu utakmicu.
Cisto da stvari postavimo na realno mjesto,.K0MT je napisao/la: Uspjeh ove djece je vrijedniji od bilo kog uspjeha kojeg je ikad ostvarila država za koju ti navijaš i u kojoj sam ja rodjen, u bilo kom sportu.
Čestitke SVJETSKIM šampionima!
Naravno,cestitke reprezentaciji Srbije na fantasticnom rezultatu,ništa ne može osporiti cinjenicu da su najbolji na svijetu medju svojim vršnjacima,.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I kakav je osjecaj radovati se uspjehu susjedne drzave vise nego uspjehu BiH u kojoj zivite i u kojoj ste rodjeni ako se upste nekom uspjehu BiH i radujete?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 jun 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ovaj uspjeh je ogroman, to smo već apsolvirali i oko toga se ne treba ni sa kim prepirati niti koga ubjeđivati. Ko ne vjeruje ili ko neće da vjeruje da je ovo najveći uspjeh neke fudbalske selekcije sa ex-yu prostora još od hrvatske bronze 1998., neka pita za mišljenje bilo kog fudbalskog radnika od Triglava do Đevđelije. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
tuzlak1987 je napisao/la:I kakav je osjecaj radovati se uspjehu susjedne drzave vise nego uspjehu BiH ako se upste nekom uspjehu BiH i radujete?

Sta pricas ti? Sto ti je potreba sad provocirat kad je ovo vrhunski rezultat? Odi na klix i slicne forume pa tamo vodi "bitke".
Srbi, cestitke!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- djoleprijedor
- Kontakt:
Navijanje za klub/državu/sportistu,nebitno šta je pravo svakog pojedinca bez obzira na to ko je,odakle je,kako se krsti ili klanja,te kojim jezikom govori.To je lično uvjerenje nekoga i pravo izbora,izbor emocija,a emocije se ne nameću nego stiču.tuzlak1987 je napisao/la:I kakav je osjecaj radovati se uspjehu susjedne drzave vise nego uspjehu BiH u kojoj zivite i u kojoj ste rodjeni ako se upste nekom uspjehu BiH i radujete?
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.