nemoj tako reko hazard da smo zasluzili da budemo drugi!Zenzo je napisao/la:Yebo nas Kipar, i Grcka u zadnjim sekundama a pogotovo kuci.
Kako mi sami sebe razocaramo to je za nepovjerovati.
Kvalifikacije za SP 2018.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
džakailibu
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svi odoše na SP a nama vijest dana Džeko nominovan za zaltnu kopačku.Zenzo je napisao/la:Yebo nas Kipar, i Grcka u zadnjim sekundama a pogotovo kuci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da su bolje isle bi na prvenstvo ili bar u baraz.Kawhi je napisao/la:Jer ce bolje ekipe ostati kuci.Shadows je napisao/la:Sto je zalosno?Kawhi je napisao/la:Steta sto neko od ove 4 mora ispasti. No, kad vec mora najbolje je ovako. Hrvatska i Island su bolje od Turske i Ukrajine. Daleko najjaca grupa. Zalosno kad vidis da ce Grcka, SI, Irska, Srbija i slicni dalje.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kad bi Vels izjednačio ne mogu ni zamislit kakva utakmica bi bila do kraja, jer sa remijem ni jedna ekipa ne ide u baraž, te bi obje ekipe morale krenuti po pobjedu. Ja ne znam da li se kad to desilo u historiji sporta 
17.oktobarZenzo je napisao/la:Zna li se kad su izvlacenja parova za baraz ?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nismo mi za SPa s ovom ekipom. Treba biti realan.Unofficialpage je napisao/la:Svi odoše na SP a nama vijest dana Džeko nominovan za zaltnu kopačku.Zenzo je napisao/la:Yebo nas Kipar, i Grcka u zadnjim sekundama a pogotovo kuci.
Ma do grupa je to. Doduse, Turci i Ukrajinci su sami sebi krivi sto su pali u nize sesir. Irci i Srbi imali srece sto je Bale umro i sto je Austrija propala. Grcka i SI prelagane grupe. Svedska je naprimjer takodjer bezveze ekipa.Shadows je napisao/la: Da su bolje isle bi na prvenstvo ili bar u baraz.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- anonymousHD
- Kontakt:
Island, kapa do poda. U najjačoj grupi, prvi završili. 
Dobrih teta na tribinama u ukrajini 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bilo bi kul da opet nasamaraju Engleze.anonymousHD je napisao/la:Island, kapa do poda. U najjačoj grupi, prvi završili.
Opet se ima za koga navijati 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bili joj pojeo qovno?miky_hz je napisao/la:Cuj Aleksandar Prijovic jel ovo burazer od Prijovicke
Pa kako nije, bilo je tih primjera hejbet. Ubjedljivo najpoznatiji primjer na ovim prostorima su kvalifikacije za Euro 1984. godine i čuvena tekma Jugoslavija-Bugarska u Splitu. Ko dobije, ide dalje, a ako bude remi, ide Vels.BenjooJutub je napisao/la:Kad bi Vels izjednačio ne mogu ni zamislit kakva utakmica bi bila do kraja, jer sa remijem ni jedna ekipa ne ide u baraž, te bi obje ekipe morale krenuti po pobjedu. Ja ne znam da li se kad to desilo u historiji sporta
- BenjooJutub
- Kontakt:
Otac mi tad imo 14 godinaHantraga je napisao/la:Pa kako nije, bilo je tih primjera hejbet. Ubjedljivo najpoznatiji primjer na ovim prostorima su kvalifikacije za Euro 1984. godine i čuvena tekma Jugoslavija-Bugarska u Splitu. Ko dobije, ide dalje, a ako bude remi, ide Vels.BenjooJutub je napisao/la:Kad bi Vels izjednačio ne mogu ni zamislit kakva utakmica bi bila do kraja, jer sa remijem ni jedna ekipa ne ide u baraž, te bi obje ekipe morale krenuti po pobjedu. Ja ne znam da li se kad to desilo u historiji sporta
Zar nije SI nosilac? Oni, Hrvati, Italijani i Svica/Portugal? Grcka, Svedska, Danska i Irska ostala 4?
Nositelji: Portugal/Švicarska, Italija, Hrvatska, Švedska.
Nenositelji: Irska, Sjeverna Irska, Danska, Grčka.
Nenositelji: Irska, Sjeverna Irska, Danska, Grčka.
Dok ne pocne pregled vecerasnjih utakmica gledam na SK3 pregled tekmi od 6.10. U pitanju utakmica Kosovo - Ukrajina i citiram komentatora " Yarmolenko postize pogodak protiv srpske juzne pokrajine Kosova"
Pa koji neandertalci u pm
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Pa koji neandertalci u pm
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Auuu kako Vels popuši kožnjak na kraju 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.