Tshabalala je napisao/la:Grci ako dobiju obje, 99% u barazu.COYS je napisao/la:Grci su svakako najgori drugoplasirani
Protiv Gibraltara nema bodova za drugoplasirane. Oni moraju cekati druge rezultate btw
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tshabalala je napisao/la:Grci ako dobiju obje, 99% u barazu.COYS je napisao/la:Grci su svakako najgori drugoplasirani
Ne mozemo mi ocekivati da se na guzove plasiramo. Utakmice protiv Grcke, Kipra i Gibraltara su pokazatelji da mi nemamo sta traziti ni u barazu, a kamo li SPu. Zapravo je realnost da smo u tri godine povezali dva dobra poluvremena jedino u par utakmica (Svicarska i Grcka u Atini), ostalo je sve na hrkljus islo. Pa i u onim kvalifikacijama smo grozno igrali protiv Velsa i Kipra, ali smo na srecu i Medunjaninov odlican sut uspjeli proci te utakmice. Isto kao sto smo imali srece u ovoj utakmici, pa nismo u prvom poluvremenu primili ona dva gola. Sreca istekne kad tad.evybih je napisao/la:psm.j..sta belgiji znaci pobjeda
nek crknu...da se hoce drzava raspast do svjetskog prvenstva... kad nista drugo
Trajno si banovan.Prijedor je napisao/la:Prc...![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Trajno si banovan.Prijedor je napisao/la:Prc...![]()
![]()
Ybt mi izgubili a ti našao ovdje da branis cigana koji je trebao biti isključencalcio je napisao/la:Trebao je izaci ranije zbog drugog zutog kartona, mislim da su zbog toga zvizduci.leorey je napisao/la:Veca sramota od ovog poraza su zvizduci Carrascu pri izlasku iz igre. Covjek ih je pojeo, kakva igracina
A to ima nešto bolje? Hoćeš da zove Messija il Ronalda.7aprildomemoj je napisao/la:Pa Meša je kreirao taj roster, zar ne ?
Šta bi sa igračima koji su osvojili Kirin kup ?
Jednostavno nemamo selektora koji je dorastao tom zadatku. On se uči trenerskom poslu na nama i stiče reference
Na osnovu cega kad vode?AjsKjub je napisao/la:Prcanje grka na redditu mi popravi dan. Kako ih samo pecam na r/socceru
Hvala Bogu. Čudo da je ostao ovoliko.Monolog je napisao/la:Trajno si banovan.Prijedor je napisao/la:Prc...![]()
![]()
Ma na foru "mi smo sranje i ne zaslužujemo, ali ni vi niste vrijedni baraža". Kod 1-0, znači malo da ih potpalim. Onda nastavim sa sudijom u Zenici i "sretnim prayerom u Ateni" jer vidim kako su lagani. Prestaju pratit tekmu da mi bace "par" rečenica.StevieG8 je napisao/la:Na osnovu cega kad vode?AjsKjub je napisao/la:Prcanje grka na redditu mi popravi dan. Kako ih samo pecam na r/socceru
Amar OsimJ1897 je napisao/la:Koga vidite na klupi umjesto Mese?
Srbina nadam se.J1897 je napisao/la:Koga vidite na klupi umjesto Mese?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.