2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
2020 ce biti najveca ludnica, jer ce situacija s cap-om bit mnogo bolja, svi dobivaju ugovore na godinu il dvije
Ovo je debelo najjaca ekipa koja se ikad skupila.LeBrone uzmi odmor ovu sezonu idi snimaj space jam 2 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
DeMarcus Cousins is hopeful to return to the court by December/January from his torn achilles.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
koji si ti jadnikNEZALAGANJE je napisao/la:Cousins will sign a one-year, $5.3M deal with Warriors, league **** tells ESPN.
Za ovu cifru u prajmu bez obzira na povredu?![]()
Da Bog da se nikad ne oporavio od povrede.
Pa i sastavlja ekipu da ne bude igrao playof i ima april,maj slobodno za snimanje.Ko ce gubit vrijeme na ovu zajebancijuL-Train je napisao/la:Ovo je debelo najjaca ekipa koja se ikad skupila.LeBrone uzmi odmor ovu sezonu idi snimaj space jam 2

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kome se ovo svidja,taj pojma nema o ovom sportu...

100% nam slijedi novi lockout ubrzo.Nece vlasnici dopustiti da se ovakve stvari dogadjaju.2-3 tima,a ostali ni mrve sansi.I upravu su,ako to urade.Ovo postaje pateticno.

100% nam slijedi novi lockout ubrzo.Nece vlasnici dopustiti da se ovakve stvari dogadjaju.2-3 tima,a ostali ni mrve sansi.I upravu su,ako to urade.Ovo postaje pateticno.
- invincible1921
- Kontakt:

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
E fuj kakve pi*kice igraju ovaj sport. Hajde svi se izredajte uzmite po titulu tamo za kikiriki pa da se vratimo u normalu, je*ale vas titule takve. Ja smiješnog sporta i organizacije.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, svaka čast. Niko ne vjeruje u tebe, zašto bi sjebao svoja bird prava da ide u neku Atlantu za 20 miliona. Ako to već radiš ideš po siguran prsten, da se pokažeš da možeš na najvećem svjetlu i sljedeće godine lagano kad skoro sve ekipe budu imale cap space potpišeš dugogodišnji ugovor.Clutch je napisao/la:Cuj svaka castIlCapitano je napisao/la:Jednu manu koju su imali pod košem i sa skokom i jedan igrač koji je zdrav bio najveća opasnost da ih kažnjava sad ide da to popravi. Ako bude i 60% zdrav gasi igricu.
Njemu svaka čast, Demps ovamo priča kako su Rondo i Boogie prioriteti, a onda ih ucjenjuje smiješnim ponudama.
Yebo ga Demps, jel to razlog da ide u yebene Warriorse za 5 miliona
Mislim, do prije 5 minuta bilo je smijanje 'Cousins sa ahilovom' na sami spomen da ode u Lakerse ili da se vrati zdrav, a sad je ugasio igricu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
svi hoce da igraju s bogocem i da klepe prstenje, lebronu najvise vokri sto se nije smio pridruziti bogocu
Ovo je kao da u fudbalu spojis Real Madrid i Barcelonu.Znaci 'mi' pa 10 praznih mjesta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ugasio je on sam sebe. Ring chaser obicni i picketina.IlCapitano je napisao/la:Da, svaka čast. Niko ne vjeruje u tebe, zašto bi sjebao svoja bird prava da ide u neku Atlantu za 20 miliona. Ako to već radiš ideš po siguran prsten, da se pokažeš da možeš na najvećem svjetlu i sljedeće godine lagano kad skoro sve ekipe budu imale cap space potpišeš dugogodišnji ugovor.Clutch je napisao/la:Cuj svaka castIlCapitano je napisao/la:Jednu manu koju su imali pod košem i sa skokom i jedan igrač koji je zdrav bio najveća opasnost da ih kažnjava sad ide da to popravi. Ako bude i 60% zdrav gasi igricu.
Njemu svaka čast, Demps ovamo priča kako su Rondo i Boogie prioriteti, a onda ih ucjenjuje smiješnim ponudama.
Yebo ga Demps, jel to razlog da ide u yebene Warriorse za 5 miliona
Mislim, do prije 5 minuta bilo je smijanje 'Cousins sa ahilovom' na sami spomen da ode u Lakerse ili da se vrati zdrav, a sad je ugasio igricu.
Fuj
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- IlCapitano
- Kontakt:
Siguran sam milion posto da je ovo uradio iz inata. Da mu je neko ponudio iole normalan ugovor ili bar max na 1 godinu kao što se očekivalo prihvatio bi. Pa eto postavio sam gore tweet njegovog menadžera, nije slučajnost da ovo izađe malo nakon što je NOP potpisao Randlea i pustili Ronda da ode.Clutch je napisao/la:Ugasio je on sam sebe. Ring chaser obicni i picketina.
Fuj
Jebu njega i ucjenjuju i koriste ga danima kao leverage za druge ugovore skoro cijela liga - on se popiša po svima - to poštujem. Bukvalno nije bilo spomena GS-a ili nekog drugog ko nije imao cap space dok mu NOP nije ovo uradio.

Bob Myers **** i ne vadi. 

Remember, remember the 5th of November.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije posteno. Odakle njima uopste i marka da potpisu nekog? :S
A ovi Americki crnci su vece kurvice cak i od Spanskih fudbalera.
A ovi Americki crnci su vece kurvice cak i od Spanskih fudbalera.

-
- Kontakt:
Stvarno hinjavost level 9999. All star petorka, nadam se da ce Cousins maksimalno dugo odustvovst s parketa i ds nece it onaj stari, samo zbog ovog potrza. Mrs
Bukvalno bi ostatak lige zajedno tesko sastavio bolju petorku , do toga smo dosli.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- IlCapitano
- Kontakt:
Čekaj, šta je problem sad, zar nije bio propali igrač prije 10 minuta?
Pričamo o tome kako igrači ne duguju timovima ništa, kako trebaju odluke za sebe donositi jer se i timovi njih rješavaju čim stignu i kad dobijemo bukvalno primjer toga opet ne valja. Čovjeka su svi mogući zainteresovani timovi koristili za pregovore sa drugim igračima, njegova ekipa koja je na sva usta pričala da im je prioritet nisu mu dali više od jedne godine i 18 miliona i prije dva sata potpisali igrača da bude osiguranje i da ga mogu još više ucjeniti i onda ovakav nož u leđa licemjerima

Pričamo o tome kako igrači ne duguju timovima ništa, kako trebaju odluke za sebe donositi jer se i timovi njih rješavaju čim stignu i kad dobijemo bukvalno primjer toga opet ne valja. Čovjeka su svi mogući zainteresovani timovi koristili za pregovore sa drugim igračima, njegova ekipa koja je na sva usta pričala da im je prioritet nisu mu dali više od jedne godine i 18 miliona i prije dva sata potpisali igrača da bude osiguranje i da ga mogu još više ucjeniti i onda ovakav nož u leđa licemjerima

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel moguce da neko pokusava opravdati ovakav potez?
Sta je trebao NOP,dati mu max nakon povrede ahilove,a on se jadnik "sveti"
ovako?Nije imao drugih opcija da se dokazuje,dusa draga!?Ma fuj!!
Sta sve covjek nece procitati ovdje. 

Sta je trebao NOP,dati mu max nakon povrede ahilove,a on se jadnik "sveti"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.