Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Edis Mulalic
- JavierBosnia
- Kontakt:
Aj ne laprdaj puno. Inace Arteta, Lampard, Pirlo, Solsker, Zidan, Gerard imaju ogromno trenersko iskustvo pa vode top svjetske kluboveHantraga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:20Legenda Sergej Barbarez ima veze sa trenerskim poslom koliko i ja sa nautikom, dakle nema nikakve. Isto kao što nam ne trebaju treneri koji su posljednji klub vodili prije 15 godina, tako nam ne treba ni Barbarez koji nema veze s ovim. Nažalost, razmišljanje prosječnog navijača BIH reprezentacije je: Barbarez je najbolji mogući selektor, a to je jednako kao da se tvrdi da bi bio prvak u Formuli 1. Dakle, lupanje. Vođenje ekipe i taktika je nauka, a ne "igrao si lopte i znaš to raditi sigurno".Hasansas1978 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:08Legenda Sergej Barbarez je odlicno rijesenje i da mu daju potpunu slobodu i da ih samara na poluvrenenu. Dosta tih igraca bi tek nakon dobre samarcine zaigralo na visem nivou.
Proslo je to vrijeme da bi ovi stari uspjesno ekipe vodili
Sada je u trendu da igrac kopacke mijenja odijelom i to nije slucajno. Nista oni ne bi bili losiji od ovih sad. Ja za Custu navijam, Mostarac koji bi nadam se imao Sergeja uz sebe
Umoran sam da slusam price, Osim, Marinovic, Pape, Krstajic, Kodro, stranac..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Miroslav Blazevic jeskolovan covjek, poznaje psihologiju i ostale bitne stvari to ga cini unikatnim. Bilic je dosta naucio od njega, iako nije taj kalibar.Hasansas1978 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:23Prica ti ne pije vode, ni Ciro nije neko ime u ovom poslu ali sa svojim karakterom napravi ekipu koja ode na SP i koja je tresla Europom...
EDIS MULALIĆ EL SABLJONE!
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Bravo,sad je pravi momenat da se kompletno podmladi ekipa i da se "zahvali" velikom broju igrača.Od 28 igrača sa zadnjeg spiska, od njih 14 nema koristi u budućnosti.Hantraga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:20Novi selektor mora napraviti smjenu generacija, ali ozbiljnu. Napisao sam već na jednoj temi, ali mi nemamo nikakve šanse da se plasiramo na SP 2022. godine. S tim u vezi, ekipu moramo spremati za kvalifikacioni ciklus koji slijedi iza toga, Euro 2024. i SP 2026. Igrači koji sada imaju 30 i više godina su bespotrebni, ukoliko ne igraju na nekom strašnom nivou, što znači da će i sa 35-36 moći dati doprinos. Nema svrhe zvati više Zukanovića koji već sad igra u neadekvatnom klubu, a gdje će tad. Ili Đurića, koji ima 30, Seria B mu je maksimum. Ili razne Kvržiće, Buriće, Jajale. Njihovo vrijeme je prošlo. Eventualno dakle da se ostvari neko iskusniji, da to ne bude traženje sebe u narednih 10 godina. I konačno, mora se naći osovina. Možeš ti mijenjati 3, 4 ili 5 igrača, ali ne možeš imati 50 igrača koji se u jednoj godini vrte na spisku. To je previše i za Brazil. Jednostavno, Pape koliko god bio ubleha, pogodio je s logikom "U reprezentaciju se teško ulazi, ali i iz nje teško izlazi."
Ubistvo reprezentativnog fudbala bi bilo ući sa tim kadrom u sljedeće kvalifikacije.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Ako će neko preuzeti ja bih volio da to bude Čustović. Ali i on je Džekin haver. Tako da bi to i dalje bilo, što bi legendarni Kemo Monteno rekao, Dunje i Kolači.
Ne mogu vjerovat da se spominje Krstajic, ne bi me ni cudilo sa Vicom da se udruzi
Smijesno ne gledat ovo. Ili se trudit mjenjat ovo ili ne gledat vise.
Igrjau se s nama, sa zivcima i bzvz se nerviramcovjek.

Smijesno ne gledat ovo. Ili se trudit mjenjat ovo ili ne gledat vise.
Igrjau se s nama, sa zivcima i bzvz se nerviramcovjek.
BašČelik!
To "ne laprdaj" ostavi za svoje ukućane, a ovdje nemoj. Sergej Barabarez je karijeru završio prije više od 12 godina. Od tada do danas (dakle 12 godina) nije dana proveo radeći trenerski posao i usavršavajući se. Dakle, daj nekom doktoru koji je taj posao radio ranije da napravi pauzu od 12 godina pa ćeš vidjeti koliko će znati poslije. Eh, Barbarez je na početku napravio toliku pauzu. Čovjek nije zainteresovan za fudbal u tom smislu i čemu stalno prizivanje istog? Neka dovedu igrača koji kopačke mijenja odijelom, super pokušaj, slažem se i puno bolje od nekih potrošenih varijanti. Može to biti bilo ko takav ko je voljan raditi, super. Čustović? Isto super, odlično.JavierBosnia je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:27Aj ne laprdaj puno. Inace Arteta, Lampard, Pirlo, Solsker, Zidan, Gerard imaju ogromno trenersko iskustvo pa vode top svjetske kluboveHantraga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:20Legenda Sergej Barbarez ima veze sa trenerskim poslom koliko i ja sa nautikom, dakle nema nikakve. Isto kao što nam ne trebaju treneri koji su posljednji klub vodili prije 15 godina, tako nam ne treba ni Barbarez koji nema veze s ovim. Nažalost, razmišljanje prosječnog navijača BIH reprezentacije je: Barbarez je najbolji mogući selektor, a to je jednako kao da se tvrdi da bi bio prvak u Formuli 1. Dakle, lupanje. Vođenje ekipe i taktika je nauka, a ne "igrao si lopte i znaš to raditi sigurno".Hasansas1978 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:08Legenda Sergej Barbarez je odlicno rijesenje i da mu daju potpunu slobodu i da ih samara na poluvrenenu. Dosta tih igraca bi tek nakon dobre samarcine zaigralo na visem nivou.
Proslo je to vrijeme da bi ovi stari uspjesno ekipe vodili
Sada je u trendu da igrac kopacke mijenja odijelom i to nije slucajno. Nista oni ne bi bili losiji od ovih sad. Ja za Custu navijam, Mostarac koji bi nadam se imao Sergeja uz sebe
Umoran sam da slusam price, Osim, Marinovic, Pape, Krstajic, Kodro, stranac..
Mikel Arteta je prvi dan po završetku karijere uzeo posao trenera u ruke.
Frank Lampard je odmorio godinu i onda se uhvatio trenerskog posla.
Solskjær se odmah po završetku karijere uhvatio trenerskog posla.
Zidane je bio nekakav sportski direktor u Realu, pa zamjenik Ancelottiju, pa onda tek trener. Uglavnom, bio u fudbalu.
Gerrard je po završetku karijere ostao u Liverpoolu kao trener, u omladinskim kategorijama.
Rezultati i dalje govore za sebe, a to je da najbolji selektor u historiji postojanje reprezentacije Bosne i Hercegovine je legendarni Safet Sušić Pape.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sto, da se ne bih tebe trebao plasiti nesto?Hantraga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:03
To "ne laprdaj" ostavi za svoje ukućane, a ovdje nemoj. Sergej Barabarez je karijeru završio prije više od 12 godina. Od tada do danas (dakle 12 godina) nije dana proveo radeći trenerski posao i usavršavajući se. Dakle, daj nekom doktoru koji je taj posao radio ranije da napravi pauzu od 12 godina pa ćeš vidjeti koliko će znati poslije. Eh, Barbarez je na početku napravio toliku pauzu. Čovjek nije zainteresovan za fudbal u tom smislu i čemu stalno prizivanje istog? Neka dovedu igrača koji kopačke mijenja odijelom, super pokušaj, slažem se i puno bolje od nekih potrošenih varijanti. Može to biti bilo ko takav ko je voljan raditi, super. Čustović? Isto super, odlično.

Ali dopustaju da ti kazem da se manis reprezentativnog fudbala, tvoj nivo je mtel premijer liga
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Daj Scolarija da probamo sambu.
Rezervni plan Jirgen.
Rezervni plan Jirgen.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Chapman1886
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Nema tu puno price, Mladen Krstajić je iduci selektor Bosne i Hercegovine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Desi li se, menadzerluk neviđenih razmjera. Jer on jeste menadzer vise nego trener ...
Sto bi reko moj jaran Azemi LjoLjjjj

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
al u k..cu... Razjebo i obezvrijedio onako jaku ekipu koji su svi oni prije njega godinama stvarali..A koliko taj konj vrihedi govori njegova treberska karijera..
Vlado Jagodic
-
- Kontakt:
Barbarez ili Amar Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.