Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderator/ica: insider
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Realno fali im kanala da bi pokrili sve, recimo evropsku košarku skroz slabo prenose.
Koševo Zapad
Oni za sav sadrzaj sto su uzeli bi morali imati jos makar 7 kanala.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:13Realno fali im kanala da bi pokrili sve, recimo evropsku košarku skroz slabo prenose.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za tenis im treba još 3-4 kanala jer ovako rade samo na jednom i to samo centralni teren što je jako loše i malo. Dosta dobrih mečeva se ne može vidjeti, otkupili su toliko toga da im ne može sve stati. Pa onda skoro nikad ne rade Salzburg a to nas najviše zanima zbog Kerima. Baš što kažeš treba im još najmanje 7 kanala.DamirT je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:18Oni za sav sadrzaj sto su uzeli bi morali imati jos makar 7 kanala.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:13Realno fali im kanala da bi pokrili sve, recimo evropsku košarku skroz slabo prenose.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ocekivao sam da ce uz ove "obicne" Arene i one Premium obuhvatiti sav sadrzaj. Na obicnim se vrte reprize meceva vecinom, uz poneki live mec. Nema teorije da sve bitno obuhvate na 4 cini mi se Premium kanala.Unofficialpage je napisao/la: ↑27 apr 2026, 15:24Za tenis im treba još 3-4 kanala jer ovako rade samo na jednom i to samo centralni teren što je jako loše i malo. Dosta dobrih mečeva se ne može vidjeti, otkupili su toliko toga da im ne može sve stati. Pa onda skoro nikad ne rade Salzburg a to nas najviše zanima zbog Kerima. Baš što kažeš treba im još najmanje 7 kanala.DamirT je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:18Oni za sav sadrzaj sto su uzeli bi morali imati jos makar 7 kanala.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:13Realno fali im kanala da bi pokrili sve, recimo evropsku košarku skroz slabo prenose.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.