BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
i da....vidim da ovaj fatih terim sere i prica da su nama sudije pomagale...pa 2 nepostojeca ofsajda nam je svirao kad su nasi igraci bili sami pred golom...krmak veci od cire
Zadnja izmjena: bubooty, dana/u 10 sep 2009, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nemam vremena za duzi odgovor ali prokomentarisacu ovo.bubooty je napisao/la:hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
Jesi li ti gledao utakmicu sinoc?! Po cemu si ti vidio da se cuvalo 1:1? Pa na kraju smo igrali sa 5-6 ofanzivnih igraca! Ni Maltin gol ne mozes opsjedati 90 min a kamoli gol Turaka. Desi se pad u igri, sto je sasvim normalno za vrijeme jedne utakmice. Ali reci kako se cuvao rezultat je neshvatljivo. Cak i da jeste tako, a nije, nije kriv Ciro jer mu je svaka izmjena bila upravo ofanzivna.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Wolverine je napisao/la:je li to u donjem lijevom uglu Jose Mourinho ???rob do bagro je napisao/la:
![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 10 sep 2009, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
kako si smijesan, svaki normalan covjek koji prati fudbal je mogao pretpostaviti da cemo onako igrati drugo poluvrijeme, gdje cekas kontru i naravno samim tim i kraj za turke, samo i reci koliko je kontri bilo za pogodak,,,,a to sto se nisu iskoristile nije ciro kriv,, trebao je krenuti drugo poluvrijeme sa 3 4 3 u pm pa da primimo 5 6 komadabubooty je napisao/la:ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
ko nam je pomago ??? TURCI ??? koliko se ja sjecam on je rekao to za sudiju, a sudija nije bio iz turske.bubooty je napisao/la:i da....vidim da ovaj fatih terim sere i prica da su nama turci pomagali...pa 2 nepostojeca ofsajda nam je svirao kad su nasi igraci bili sami pred golom...krmak veci od cire
sto se lijekova tice, nemoj da te stid. covjek ti nudi pomoc koja ti ocito treba, kad nazivas ciru krmkom. sta je sliskovic, dobar ???
i igramo formaciju 5-3-2, a stim da bekovi idu naprijed u napadu.
hhahahahahaha joj glupana...cuj kako cuvamo rezultat...supic svako nabijanje razvlaci spahic je na kraju tekme dao izjavu gdje je rekao da je folirao i ne nisu razvlacili vrijeme...532 i 352 je jedno te isto ...niko nemoze opsjedati gol 90 minuta ali su nam turci ama bas svaki posjed dolazili sa lahkocom do 16sterca...pogledajte tekmu ponovo ja vam strogo preporucujem...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa i mi smo njima dolazili do sesneasterca bez problema.bubooty je napisao/la:hhahahahahaha joj glupana...cuj kako cuvamo rezultat...supic svako nabijanje razvlaci spahic je na kraju tekme dao izjavu gdje je rekao da je folirao i ne nisu razvlacili vrijeme...532 i 352 je jedno te isto ...niko nemoze opsjedati gol 90 minuta ali su nam turci ama bas svaki posjed dolazili sa lahkocom do 16sterca...pogledajte tekmu ponovo ja vam strogo preporucujem...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mi tebi preporucujemo opet kakav lijek. Nemoj da valjas gluposti. Nismo izgubili, tako da nemas razloga da pljujes ni po Ciri, ni po igracima koji nisu odigrali po tvom.bubooty je napisao/la:hhahahahahaha joj glupana...cuj kako cuvamo rezultat...supic svako nabijanje razvlaci spahic je na kraju tekme dao izjavu gdje je rekao da je folirao i ne nisu razvlacili vrijeme...532 i 352 je jedno te isto ...niko nemoze opsjedati gol 90 minuta ali su nam turci ama bas svaki posjed dolazili sa lahkocom do 16sterca...pogledajte tekmu ponovo ja vam strogo preporucujem...
morat cu se donekle slozit da su nas turci razvlacili na sredini terena kako su htjeli. 80 posto njihovih napada su bili opasnost po nas go.omerbavarac je napisao/la:Pa i mi smo njima dolazili do sesneasterca bez problema.bubooty je napisao/la:hhahahahahaha joj glupana...cuj kako cuvamo rezultat...supic svako nabijanje razvlaci spahic je na kraju tekme dao izjavu gdje je rekao da je folirao i ne nisu razvlacili vrijeme...532 i 352 je jedno te isto ...niko nemoze opsjedati gol 90 minuta ali su nam turci ama bas svaki posjed dolazili sa lahkocom do 16sterca...pogledajte tekmu ponovo ja vam strogo preporucujem...
mi smo dolazili do njihovog kaznenog prostora iskljucivo preko dugih lopti, preskakali su sredinu. ili kontri koje smo sinoc igrali katastofalno.
izvini selektore nisam te prepoznao da nisi popio didovu treapiju sinocbubooty je napisao/la:ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
svakakvih budala 

Harrison je napisao/la:Sinoc nas desetak kolega iz firme na brzinu zavrsili sa iftarom i pohitali gledati utakmicu na al-djezeera sportu 2 i zaista, kazem zaista arapski komentatori su skroz ludi, pocinje prenos sa bismillom i cestita mjesec Ramazan sto je za svaku pohvalu i primjetilo se da navija za Bosnu, ispricao je sve o nasoj repki, sve o nasim igracima...komentarise svaku nasu akciju kao da je 100% sansa, ma Marjan je mala maca za njega...a kad je Salihovic pogodio za 1:1 covjek je promukao koliko se derao...a tek kad smo mi vrisnuli i skocili....case sa stola su sve popadale na pod...![]()
![]()
kako li ce tek biti u barazu...uh jedva cekam
trebao si vidjet moju proslavu sejinog gola...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
dade Sejo gol, kad podjose sjevat pistolji na ulici 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma @buboty je kao sahovska tabla po postovima.Malog crnog malo bjelog.
Ali je u ovih par postova usrao i sefa i stanicu i pocrnio kao onaj Kreka trade ugalj.
Pa pobogu si brate-hem je Turska bila kompletna,hem neki dan razbucase ukrajinu na njihovom terenu,hem treci na svjetu bili pretprosle sezone,hem treci u Evropi ove.Hem sto ti ocigledno nije jasno,jedna od posljednih sansi Turaka da ipak vide ovo takmicenje u Africi.
Ciro ulazi u igru sa dva spica,ofanzivce mjenja ofanzivcima ili ti onda govoris o sasvim nekoj drugoj tekmi i sasvim nekoj drugoj taktici
Ali je u ovih par postova usrao i sefa i stanicu i pocrnio kao onaj Kreka trade ugalj.
Pa pobogu si brate-hem je Turska bila kompletna,hem neki dan razbucase ukrajinu na njihovom terenu,hem treci na svjetu bili pretprosle sezone,hem treci u Evropi ove.Hem sto ti ocigledno nije jasno,jedna od posljednih sansi Turaka da ipak vide ovo takmicenje u Africi.
Ciro ulazi u igru sa dva spica,ofanzivce mjenja ofanzivcima ili ti onda govoris o sasvim nekoj drugoj tekmi i sasvim nekoj drugoj taktici

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
bubooty je napisao/la:ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
ja bas napisao na predhodnoj strani gdje cu oni cirni "pomocnici", jarane sta ti imas kritikovati ciru, da nisi ti mozda onaj sto je bio 2. ili 1. na SP ili si onaj sto je odveo bosnu Na SP, pa uzimas za pravo govoriti CIRI kako ce igrati
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ahh mogu mislit..da hoce ibi zabit protiv estonije vidjeli bi ste u crnoj hronici u avazu moju proslavulejla je napisao/la:Harrison je napisao/la:Sinoc nas desetak kolega iz firme na brzinu zavrsili sa iftarom i pohitali gledati utakmicu na al-djezeera sportu 2 i zaista, kazem zaista arapski komentatori su skroz ludi, pocinje prenos sa bismillom i cestita mjesec Ramazan sto je za svaku pohvalu i primjetilo se da navija za Bosnu, ispricao je sve o nasoj repki, sve o nasim igracima...komentarise svaku nasu akciju kao da je 100% sansa, ma Marjan je mala maca za njega...a kad je Salihovic pogodio za 1:1 covjek je promukao koliko se derao...a tek kad smo mi vrisnuli i skocili....case sa stola su sve popadale na pod...![]()
![]()
kako li ce tek biti u barazu...uh jedva cekam
trebao si vidjet moju proslavu sejinog gola...![]()
ludnica
jarane za bootable je jedini komentar FASCINANTNOirfan41 je napisao/la:bubooty je napisao/la:ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
ja bas napisao na predhodnoj strani gdje cu oni cirni "pomocnici", jarane sta ti imas kritikovati ciru, da nisi ti mozda onaj sto je bio 2. ili 1. na SP ili si onaj sto je odveo bosnu Na SP, pa uzimas za pravo govoriti CIRI kako ce igrati
Nasi u jos jednoj reklami, ovoga puta humanitarnoj.
EUFOR organizuje neko fudbalsko takmicenje za osnovce.
Kazu super neke nagrade. Evo link na raklamu http://www.youtube.com/watch?v=T97rLShta-k

Kazu super neke nagrade. Evo link na raklamu http://www.youtube.com/watch?v=T97rLShta-k
Hvata me jezaaa!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.