Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Juventusu iz perspektive rebuildinga je najbolje da završi četvrti. S Allegriem te hroničnom bolnicom svakako nemaju nikakve šanse za trofej, a u ligi se mora ganjati četvrto mjesto.
Zadnja je PSG pa bi valjalo da takav scenarij bude, a da Maccabi nesto uzme protiv Benfice.
Zadnja je PSG pa bi valjalo da takav scenarij bude, a da Maccabi nesto uzme protiv Benfice.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Shategabri
- Kontakt:
Pogodio stativu. Na prvu šut. Ne bih ja ovo zvao velikim promašajem.
Da je promašio čitav gol pa hajde. Previše se hejta lik i svaka mu se bubica gleda.
Da je promašio čitav gol pa hajde. Previše se hejta lik i svaka mu se bubica gleda.
Koševo Zapad
Ne pamtim kad se nekog lika ovoliko hejtalo, od prvog dana. Samo radi nelogičnog poređenja s Halandom na početku sezone i cijene. Hej, gledati cijenu u 2022. godini.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:09Pogodio stativu. Na prvu šut. Ne bih ja ovo zvao velikim promašajem.

6 golova u 13 utakmica, uz suspenziju, period adaptacije i dosta ulazaka s klupe. Kakav će tek da bude.

- Shategabri
- Kontakt:
Ma preplaćenih igrača koliko hoćeš.Finn je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:20Ne pamtim kad se nekog lika ovoliko hejtalo, od prvog dana. Samo radi cijene. Hej, gledati cijenu u 2022. godini.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:09Pogodio stativu. Na prvu šut. Ne bih ja ovo zvao velikim promašajem.
Da je promašio čitav gol pa hajde. Previše se hejta lik i svaka mu se bubica gleda.![]()
6 golova u 13 utakmica, uz suspenziju, period adaptacije i dosta ulazaka s klupe. Kakav će tek da bude.![]()
Eto jedan Real je uletio cifru za Hazarda koji je ispostavilo se potrošena roba.
Barsa je možda i šampion propalih 100+ miliona transfera.
Coutinho, Dembele, Griezmann...koštali boga jokinog.
Otišli svi za frtalj kafe i ako ćeš šta dati u parama, dobro i jes.
Dobro, Dembelea niko nije htio, pa osto u Barsi.
Evo ovaj Antony u Unitedu, jbt do jučer nisam ni znao ko je Antony, lik plaćen 100 miliona

Nunez je kotirao svakako visoko i bio tražena roba, tu negdje poslije Mbappea i Haalanda.
Koševo Zapad
Transferi WWE klubova se svakako ne smiju uzimati za ozbiljno. Nisu igraci krivi sto kraljevi nesposobnosti iz Engleske placaju duplo vecu cifru nego sto igrac stvarno vrijedi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovako je trebao i onaj En Nesyri, ali nakon povrede se totalno raspao, slični su igrači i šteta fkt što nije nastavio formu prije povrede.Finn je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:20Ne pamtim kad se nekog lika ovoliko hejtalo, od prvog dana. Samo radi nelogičnog poređenja s Halandom na početku sezone i cijene. Hej, gledati cijenu u 2022. godini.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:09Pogodio stativu. Na prvu šut. Ne bih ja ovo zvao velikim promašajem.
Da je promašio čitav gol pa hajde. Previše se hejta lik i svaka mu se bubica gleda.![]()
6 golova u 13 utakmica, uz suspenziju, period adaptacije i dosta ulazaka s klupe. Kakav će tek da bude.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Potpuno tačno.
Englezi su poznati po preplaćivanju igrača daleko iznad njihove realne vrijednosti.Onda se čude kako,zašto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Dobije savršenu loptu, nikoga blizu njega, nije morao ni uklizati da je stigne, praktično prazan gol. Logično da je veliki promašaj.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:09Pogodio stativu. Na prvu šut. Ne bih ja ovo zvao velikim promašajem.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Liverpool dobije velikog Ajaxa u gostima 3-0. Nunez zabije gol, bude dobar tokom čitave utakmice, i onda stručnjaci na ss.ba 2 page-a o tome kako je promašio gol. Vi ljudi ili ne volite nogomet, ili ne znate uživati u istom. Ako je prmašaj Nuneza, glavna tema nakon sinoćnjih utakmica, onda je nešto debelo poremećeno u našem društvu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
denimen99 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 12:30Liverpool dobije velikog Ajaxa u gostima 3-0. Nunez zabije gol, bude dobar tokom čitave utakmice, i onda stručnjaci na ss.ba 2 page-a o tome kako je promašio gol. Vi ljudi ili ne volite nogomet, ili ne znate uživati u istom. Ako je prmašaj Nuneza, glavna tema nakon sinoćnjih utakmica, onda je nešto debelo poremećeno u našem društvu.

Stvarno ova hajka prema Darwinu je

Msm ako ovako loš redovno trpa, onda neka nastavi biti loš. Pa jel.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Čuj nije veliki promašaj, a dobio loptu kao na treningu. Darwin se sramoti iz dana u dan sa ovim promašajima.
Doduše, očekujem od Kloppa da kaže kako se dobro kretao u ovoj situaciji.
Doduše, očekujem od Kloppa da kaže kako se dobro kretao u ovoj situaciji.

Decko nije klasican tap in igrac kao lewat ili haaland.denimen99 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 12:30Liverpool dobije velikog Ajaxa u gostima 3-0. Nunez zabije gol, bude dobar tokom čitave utakmice, i onda stručnjaci na ss.ba 2 page-a o tome kako je promašio gol. Vi ljudi ili ne volite nogomet, ili ne znate uživati u istom. Ako je prmašaj Nuneza, glavna tema nakon sinoćnjih utakmica, onda je nešto debelo poremećeno u našem društvu.

Dok jos sazrije bit ce neka kombinacija benza/suareza
wadethegreat je napisao/la: ↑27 okt 2022, 09:33Xavi on his future: "We have to fight for all the titles in the next months. There are Europa League, La Liga, Copa del Rey and Supercopa; I'm convinced we can fight in all the competitions".#FCB
"I really think that La Liga is at the same level as the Premier League".

Veca ubleha od zutog
-
- Kontakt:
Pa Sancho se sramoti vec dvije godine, ima manje asistencija od pojedinih golmana pa ne vidim da pises o tome.
Opravdavanje jednog promasaja drugim 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Da si spomenuo Hernandeza mogao je threesome pasti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.