Ova lista ce nakon utorka izgledati dosta drugacije, a i ekipe koje su u barazu
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Vi mozete ispisati jos hiljadu stranica na ovoj temi, necete doci do zakljucka, jer se puno toga moze desitit kao npr. Da mi pobjedimo Francuze, da uospte ne idemo u baraz, kiks Srba u Estoniji, da Armenci iznenade Irsku, itd itd.
Logično.crvenocrni je napisao/la:Ako budemo nosioci svi nenosioci su nam moguci protivnici i obrnutoraul-zakon je napisao/la:Cekaj sad, ako mi budemo nosioci u barazu(nadam se da nam baraz nece ni trebat')ko su nam moguci protivnici, od ovih sto nisu nosioci ?
- crvenocrni
- Kontakt:
To je tacno, sve ce se znat tek u utorak oko ponoci...Goalgetter je napisao/la:Vi mozete ispisati jos hiljadu stranica na ovoj temi, necete doci do zakljucka, jer se puno toga moze desitit kao npr. Da mi pobjedimo Francuze, da uospte ne idemo u baraz, kiks Srba u Estoniji, da Armenci iznenade Irsku, itd itd.
Čekaj, zašto mi zavisimo hoće li srbija pobjediti?
Ako sam skonto, nas jedino česi mogu prestići iako ni oni nisu 100% sigurni da će u baraž!
Ma ovo je najbolje dobiti francuze..
Ako sam skonto, nas jedino česi mogu prestići iako ni oni nisu 100% sigurni da će u baraž!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato ako Srbi kiksaju, Estonija ide u baraz, s tim rastu nase sanse da budemo medju nosiocimamozak je napisao/la:Čekaj, zašto mi zavisimo hoće li srbija pobjediti?
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma dobro to, joj vas...Edo_77 je napisao/la:Logično.crvenocrni je napisao/la:Ako budemo nosioci svi nenosioci su nam moguci protivnici i obrnutoraul-zakon je napisao/la:Cekaj sad, ako mi budemo nosioci u barazu(nadam se da nam baraz nece ni trebat')ko su nam moguci protivnici, od ovih sto nisu nosioci ?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
A jos Belgija kad bi se nasla u barazu, onda nam ne gine mjesto nosiocaGoalgetter je napisao/la:Zato ako Srbi kiksaju, Estonija ide u baraz, s tim rastu nase sanse da budemo medju nosiocimamozak je napisao/la:Čekaj, zašto mi zavisimo hoće li srbija pobjediti?
Ma ovo je najbolje dobiti francuze...
Jedino je C Gora sigurna kao nenosilac u barazu od ovih za sada sigurno poznatih ucesnika.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ukoliko nebude iznenađenja i mućenja..mogući protivnici su Turska, Irska, Češka i C. Gora, zatim ukoliko ih bude..Belgija, Armenija, Škotska, C Gora i Estonija i tako u nedogled!raul-zakon je napisao/la:Cekaj sad, ako mi budemo nosioci u barazu(nadam se da nam baraz nece ni trebat')ko su nam moguci protivnici, od ovih sto nisu nosioci ?
Aha, nisam to tako posmatraoGoalgetter je napisao/la:Zato ako Srbi kiksaju, Estonija ide u baraz, s tim rastu nase sanse da budemo medju nosiocimamozak je napisao/la:Čekaj, zašto mi zavisimo hoće li srbija pobjediti?
Ma ovo je najbolje dobiti francuze...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- crvenocrni
- Kontakt:
@raul a too
Pa Crna Gora, Estonija, Ceska ili Skotska, Turska ili Belgija - tako nekako
ako se desi neko cudo i ne ocerupamo francuske horozove u parizu, u barazu nam dolaze djetići, vidjet cete, srbi ce otpadnu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa eto, super onda, izvucemo Estonce i naucimo ih da broje malo dalje od 7.crvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- crvenocrni
- Kontakt:
Pa kad bi ja i ti izvlacili one kuglice mozdaraul-zakon je napisao/la:Pa eto, super onda, izvucemo Estonce i naucimo ih da broje malo dalje od 7.crvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Pa Crna Gora, Estonija, Ceska ili Skotska, Turska ili Belgija - tako nekako![]()
![]()
Nešto lakše repke su sigurno nenosici. 
Možda Estonija, koja je u dobrom položaju, možda i Armenci, CG je prilično sigurna. Naše šanse da budemo nosioci su male, jer Turci će pobjediti Armence, a pred ovu tekmu (BiH-Lux) mi nismo bili ispred njih, što znači da će oni skočiti ispred nas i eto, čak i da Srbi odigraju 1x protiv Slovenije, opet su tu 4 repke nositelja, medju kojima nas nema.
Možda Estonija, koja je u dobrom položaju, možda i Armenci, CG je prilično sigurna. Naše šanse da budemo nosioci su male, jer Turci će pobjediti Armence, a pred ovu tekmu (BiH-Lux) mi nismo bili ispred njih, što znači da će oni skočiti ispred nas i eto, čak i da Srbi odigraju 1x protiv Slovenije, opet su tu 4 repke nositelja, medju kojima nas nema.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- raul-zakon
- Kontakt:
E onda idemo u Pariz da rucamo piletinu !crvenocrni je napisao/la:Pa kad bi ja i ti izvlacili one kuglice mozdaraul-zakon je napisao/la:Pa eto, super onda, izvucemo Estonce i naucimo ih da broje malo dalje od 7.crvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Pa Crna Gora, Estonija, Ceska ili Skotska, Turska ili Belgija - tako nekako![]()
![]()
ali ovako tesko...
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Skoti da dobiju svjetske prvake jos u Spanijicrvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Bilo bi dobro da barem ne pobijede u Litvaniji, a u najgorem slucaju da mi remiziramo u Parizu...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- crvenocrni
- Kontakt:
Mislim da si u pravu, nasa jedina sansa da budemo nosioci je da uzmemo bod u Parizu i bar da nam se nesto poklopi tipa kiks Srbije ili Ceska isto da remizira u Litvi ili izgubi, Irska da remizira ili izgubi itd... Ima opcija ali ako izgubimo u Francuskoj treba nam cudo da budemo nosici, to je neka moja teorija ali o tom potom...Arnelinho je napisao/la:Nešto lakše repke su sigurno nenosici.
- crvenocrni
- Kontakt:
I naravno najvaznija stvar je da Portugal ne izgubi u Danskoj jer kakve smo srece opet bi ih dobili a ovako bez njih u barazu mozemo protiv svakog igrat ravnopravno bili nosioci ili ne a protiv Portugalaca bi nam se isto pisalo kao i prosli put...
Tačnodr.van nostrand je napisao/la: Skoti da dobiju svjetske prvake jos u Spaniji, Cesi igraju u Litvaniji, nije to bas lagano (ipak ce dobiti ono sto im je potrebno) ali Cesi imaju bolji omjer tako da po svemu sudeci Ceska u barazu.
Bilo bi dobro da barem ne pobijede u Litvaniji, a u najgorem slucaju da mi remiziramo u Parizu...
Neznam , mogli bi ih Janezi pustit , nemaju ponosa ti Slovenci niti nista .. A kako stvari stoje pustit ce ih il ce Estonci gurnut malo vise u kasu Fudbalskog Saveza Slovenije .Romariooo je napisao/la:ako se desi neko cudo i ne ocerupamo francuske horozove u parizu, u barazu nam dolaze djetići, vidjet cete, srbi ce otpadnu
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
znaci nema nikkave sanse da kao najbolja drugolasirana ekipa idemo direktno..ili nema neke sanse...nesto sam nedavno gledao da se borimo sa dancima za to mjesto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.