Ova lista ce nakon utorka izgledati dosta drugacije, a i ekipe koje su u barazu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Logično.crvenocrni je napisao/la:Ako budemo nosioci svi nenosioci su nam moguci protivnici i obrnutoraul-zakon je napisao/la:Cekaj sad, ako mi budemo nosioci u barazu(nadam se da nam baraz nece ni trebat')ko su nam moguci protivnici, od ovih sto nisu nosioci ?
To je tacno, sve ce se znat tek u utorak oko ponoci...Goalgetter je napisao/la:Vi mozete ispisati jos hiljadu stranica na ovoj temi, necete doci do zakljucka, jer se puno toga moze desitit kao npr. Da mi pobjedimo Francuze, da uospte ne idemo u baraz, kiks Srba u Estoniji, da Armenci iznenade Irsku, itd itd.
Ova lista ce nakon utorka izgledati dosta drugacije, a i ekipe koje su u barazu
Zato ako Srbi kiksaju, Estonija ide u baraz, s tim rastu nase sanse da budemo medju nosiocimamozak je napisao/la:Čekaj, zašto mi zavisimo hoće li srbija pobjediti?
Ako sam skonto, nas jedino česi mogu prestići iako ni oni nisu 100% sigurni da će u baraž!
Ma ovo je najbolje dobiti francuze..
Ma dobro to, joj vas...Edo_77 je napisao/la:Logično.crvenocrni je napisao/la:Ako budemo nosioci svi nenosioci su nam moguci protivnici i obrnutoraul-zakon je napisao/la:Cekaj sad, ako mi budemo nosioci u barazu(nadam se da nam baraz nece ni trebat')ko su nam moguci protivnici, od ovih sto nisu nosioci ?
A jos Belgija kad bi se nasla u barazu, onda nam ne gine mjesto nosiocaGoalgetter je napisao/la:Zato ako Srbi kiksaju, Estonija ide u baraz, s tim rastu nase sanse da budemo medju nosiocimamozak je napisao/la:Čekaj, zašto mi zavisimo hoće li srbija pobjediti?
Ako sam skonto, nas jedino česi mogu prestići iako ni oni nisu 100% sigurni da će u baraž!
Ma ovo je najbolje dobiti francuze...
Ukoliko nebude iznenađenja i mućenja..mogući protivnici su Turska, Irska, Češka i C. Gora, zatim ukoliko ih bude..Belgija, Armenija, Škotska, C Gora i Estonija i tako u nedogled!raul-zakon je napisao/la:Cekaj sad, ako mi budemo nosioci u barazu(nadam se da nam baraz nece ni trebat')ko su nam moguci protivnici, od ovih sto nisu nosioci ?
Aha, nisam to tako posmatraoGoalgetter je napisao/la:Zato ako Srbi kiksaju, Estonija ide u baraz, s tim rastu nase sanse da budemo medju nosiocimamozak je napisao/la:Čekaj, zašto mi zavisimo hoće li srbija pobjediti?
Ma ovo je najbolje dobiti francuze...
Pa eto, super onda, izvucemo Estonce i naucimo ih da broje malo dalje od 7.crvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Pa Crna Gora, Estonija, Ceska ili Skotska, Turska ili Belgija - tako nekako
Pa kad bi ja i ti izvlacili one kuglice mozdaraul-zakon je napisao/la:Pa eto, super onda, izvucemo Estonce i naucimo ih da broje malo dalje od 7.crvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Pa Crna Gora, Estonija, Ceska ili Skotska, Turska ili Belgija - tako nekako![]()
![]()
E onda idemo u Pariz da rucamo piletinu !crvenocrni je napisao/la:Pa kad bi ja i ti izvlacili one kuglice mozdaraul-zakon je napisao/la:Pa eto, super onda, izvucemo Estonce i naucimo ih da broje malo dalje od 7.crvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Pa Crna Gora, Estonija, Ceska ili Skotska, Turska ili Belgija - tako nekako![]()
![]()
ali ovako tesko...
Skoti da dobiju svjetske prvake jos u Spanijicrvenocrni je napisao/la:@raul a too![]()
Pa Crna Gora, Estonija, Ceska ili Skotska, Turska ili Belgija - tako nekako
Mislim da si u pravu, nasa jedina sansa da budemo nosioci je da uzmemo bod u Parizu i bar da nam se nesto poklopi tipa kiks Srbije ili Ceska isto da remizira u Litvi ili izgubi, Irska da remizira ili izgubi itd... Ima opcija ali ako izgubimo u Francuskoj treba nam cudo da budemo nosici, to je neka moja teorija ali o tom potom...Arnelinho je napisao/la:Nešto lakše repke su sigurno nenosici.
Možda Estonija, koja je u dobrom položaju, možda i Armenci, CG je prilično sigurna. Naše šanse da budemo nosioci su male, jer Turci će pobjediti Armence, a pred ovu tekmu (BiH-Lux) mi nismo bili ispred njih, što znači da će oni skočiti ispred nas i eto, čak i da Srbi odigraju 1x protiv Slovenije, opet su tu 4 repke nositelja, medju kojima nas nema.
Tačnodr.van nostrand je napisao/la: Skoti da dobiju svjetske prvake jos u Spaniji, Cesi igraju u Litvaniji, nije to bas lagano (ipak ce dobiti ono sto im je potrebno) ali Cesi imaju bolji omjer tako da po svemu sudeci Ceska u barazu.
Bilo bi dobro da barem ne pobijede u Litvaniji, a u najgorem slucaju da mi remiziramo u Parizu...
Neznam , mogli bi ih Janezi pustit , nemaju ponosa ti Slovenci niti nista .. A kako stvari stoje pustit ce ih il ce Estonci gurnut malo vise u kasu Fudbalskog Saveza Slovenije .Romariooo je napisao/la:ako se desi neko cudo i ne ocerupamo francuske horozove u parizu, u barazu nam dolaze djetići, vidjet cete, srbi ce otpadnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.