Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Valencia Club De Futbol
AZ Alkmar-Valencia, pa dobrooo, nije problem. 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Bit ce zanimljivo gledat polufinale Athletico -Valenciaadnan_nanda je napisao/la:AZ Alkmar-Valencia, pa dobrooo, nije problem.

Dosta povoljan zrijeb.Imamo sanse za finale jer cemo u 1/2 finalu prvu igrati u gostima,znaci kuci cemo traziti finale
Amunt Valencia.

Amunt Valencia.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Znaci opet u zemlju marihuane
mislim da je AZ kvalitetniji tim od PSV-a ,uostalom ,prvi su na tabeli jel .
Uglavnom imate finu sansu za polufinale a tamo .....

Edit: Tek sad vidim da Valencia nece moci racunati na Ramia
to bi mogao biti veliki hendikep .

Uglavnom imate finu sansu za polufinale a tamo .....

Edit: Tek sad vidim da Valencia nece moci racunati na Ramia

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
pa dobro, to je samo jedna utakmica...mislim da ga Maduro ili Topal mogu zamijeniti, obzirom da su Ruiz i Costa povrijedjeni...ne znam hoce li se jedan od njih vratiti do ove utakmice...mene vise brine kako ce Emery postavit igru u gostima, obzirom da tu moramo ganjat rezultat, za razliku od tekme sa PSV-om kad smo imali rezultat...nadam se da ce ih uspjet motivisat da izbore dobar rezultat...al jos vise od svega toga mene brine tekma za vikend kad gostujemo Bilbau...zadnja dva gostovanja smo ih dobili, ali ove godine su preopasni...nadam se da ce na toj utakmici nas predsjednik Llorente porazgovarati sa Bielsom i dogovorit njegov dolazak na nasu klupu...to bi me obradovalo vise nego ijedan novi igracjuznjak> je napisao/la:Znaci opet u zemlju marihuanemislim da je AZ kvalitetniji tim od PSV-a ,uostalom ,prvi su na tabeli jel .
Uglavnom imate finu sansu za polufinale a tamo .....![]()
Edit: Tek sad vidim da Valencia nece moci racunati na Ramiato bi mogao biti veliki hendikep .

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Nazalost sansa da Bielsa nas preuzme je ravna naucnoj fantastici.Mislim da cemo AZ dobiti u gostima jer Unai nema vise sto izgubiti,ako ne osvoji EL oprostio se je od posla.amadeus21 je napisao/la:pa dobro, to je samo jedna utakmica...mislim da ga Maduro ili Topal mogu zamijeniti, obzirom da su Ruiz i Costa povrijedjeni...ne znam hoce li se jedan od njih vratiti do ove utakmice...mene vise brine kako ce Emery postavit igru u gostima, obzirom da tu moramo ganjat rezultat, za razliku od tekme sa PSV-om kad smo imali rezultat...nadam se da ce ih uspjet motivisat da izbore dobar rezultat...al jos vise od svega toga mene brine tekma za vikend kad gostujemo Bilbau...zadnja dva gostovanja smo ih dobili, ali ove godine su preopasni...nadam se da ce na toj utakmici nas predsjednik Llorente porazgovarati sa Bielsom i dogovorit njegov dolazak na nasu klupu...to bi me obradovalo vise nego ijedan novi igracjuznjak> je napisao/la:Znaci opet u zemlju marihuanemislim da je AZ kvalitetniji tim od PSV-a ,uostalom ,prvi su na tabeli jel .
Uglavnom imate finu sansu za polufinale a tamo .....![]()
Edit: Tek sad vidim da Valencia nece moci racunati na Ramiato bi mogao biti veliki hendikep .
Neigranje Ramia jeste deficit,ali imamo tu par rjesenja.Prije svega mislim na Topala,Madura i zasto ne Dealberta.Sigurno je kako ce Ruiz zaigrati tada,a vjerovatno i Miguel.Protiv Atletica (mislim da cemo s njima igrati u 1/2 finalu) trebali bi biti jaci i za Canalesa

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- JavierPortillo
- Kontakt:
Soldado ga zabi ETA-i. Dobija ovo Valencia glat.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zabi i drugi putJavierPortillo je napisao/la:Soldado ga zabi ETA-i. Dobija ovo Valencia glat.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ti rio izgleda svaku utakmicu pratisrio_Ferdy88 je napisao/la:Zabi i drugi putJavierPortillo je napisao/la:Soldado ga zabi ETA-i. Dobija ovo Valencia glat.Alba strasan prodor i asist

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Nail for Real
- Kontakt:
Ubi Valencia agresivnom igrom, Bilbao nema mnogo prostora kao protiv Uniteda na primjer.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
dobar je ovaj forum i ta silna inspiracija clanova, vidim da je Bilbao tim sa nadimkom ETA
Juventus=lopovi
Inter=shinter
AC Milan=AC Penal
Barselona=padavicari, culesi
Real Madrid=frankovci
Arsenal=Assenal
Liverpool=Loserpool
Man U=Manure(đubrivo)
Bayern=razne vrste kobasica
Chelsea=razne jahte i tajkunski atributi
Man City=nafta,arap,pAra,Shity
Napoli=smećari
Atletico M.=patetico

Juventus=lopovi
Inter=shinter
AC Milan=AC Penal
Real Madrid=frankovci
Arsenal=Assenal
Liverpool=Loserpool
Man U=Manure(đubrivo)
Napoli=smećari
Atletico M.=patetico
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovaj frankovci je više tačan kad ga iskoristimo uz Atletico MAdridBuffon je napisao/la:dobar je ovaj forum i ta silna inspiracija clanova, vidim da je Bilbao tim sa nadimkom ETA![]()
Juventus=lopovi
Inter=shinter
AC Milan=AC Penal
Real Madrid=frankovci
Arsenal=Assenal
Liverpool=Loserpool
Man U=Manure(đubrivo)
Napoli=smećari
Atletico M.=patetico

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Asspanyol, Levati, Burger King, Cerdilla. I naziv "culesi" za Barcu nije uvrijedljiv, njih se zove "cigani"
Ej da, Iraola dobio crveni, Soldado hat-trick do kraja.

"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Buffon je napisao/la:dobar je ovaj forum i ta silna inspiracija clanova, vidim da je Bilbao tim sa nadimkom ETA![]()
Juventus=lopovi
Inter=shinter
AC Milan=AC Penal
Real Madrid=frankovci,Mesari
Arsenal=Assenal
Liverpool=Loserpool
Man U=Manure(đubrivo)
Napoli=smećari
Atletico M.=patetico

Visca el Barça ! Mes que un club !
Neda se UnaiJavierPortillo je napisao/la:Asspanyol, Levati, Burger King, Cerdilla. I naziv "culesi" za Barcu nije uvrijedljiv, njih se zove "cigani"![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
upravu si, ja bas kad pisah Real M. kontam ma ima jos jedan neki oko grubosti al nikako da se sjetim, ee taj taj, mesari,to zaboravih.DesimaL je napisao/la:Buffon je napisao/la:dobar je ovaj forum i ta silna inspiracija clanova, vidim da je Bilbao tim sa nadimkom ETA![]()
Juventus=lopovi
Inter=shinter
AC Milan=AC Penal
Real Madrid=frankovci,Mesari
Arsenal=Assenal
Liverpool=Loserpool
Man U=Manure(đubrivo)
Napoli=smećari
Atletico M.=patetico
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jao Soldada životinje šta čini ovom Bilbao-u 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Multi-taskingDesimaL je napisao/la:Ti rio izgleda svaku utakmicu pratisrio_Ferdy88 je napisao/la:Zabi i drugi putJavierPortillo je napisao/la:Soldado ga zabi ETA-i. Dobija ovo Valencia glat.Alba strasan prodor i asist

Evo ga Soldado i treci zabio

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 18 mar 2012, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bgm hattrick Soldada
Stvarno je majstor !

Stvarno je majstor !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Soldadov poklon za 93.rođendan Valencije 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.