Gradačac,Orašje,Tuzla...Poželio sam gledat naš klub u našem gradu, na našem stadionu..nepamtim kad smo zadnji put igrali na svom stadionu..ako se nevaram to je bila pripremna prije početka sezone baš protiv Radnika...Benjo_AFC86 je napisao/la:OFK Gradina Srebrenik - FK Radnik Bijeljina
subota 15:00h .. Stadion Tušanj, teren sa plastičnom travom
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
na polusezoni imali vise 9 bodova od nk aide,a na kraju sezone bili u minusu 15 bodova-svaka im castBrcko87 je napisao/la:Ovi su srcem igrali..cijelu ekipu su činili momci iz Srebrenika..

mozel neko napisati imena igraca na drugoj sliki
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Suad Jašarević-Gaši trenutno trener u Gradini,Jasmin Moranjkić(Zvijezda Gradačac),Nusret Mehić(karijera završena),Džaferović(karijera završena),Mahmutović(karijera završena),Edin Jahić(karijera završena),Denis Šehrić(Belgija),Jasmin Ravkić(karijera završena),Samir Bekrić(Željezničar),Damir Širbegović(Gradina),Mujkić(karijera završena).astra1922 je napisao/la:mozel neko napisati imena igraca na drugoj sliki
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
e hvala mislio sam da znam ovog do noranjkica pa nije tajVandelanoitte je napisao/la:Suad Jašarević-Gaši trenutno trener u Gradini,Jasmin Moranjkić(Zvijezda Gradačac),Nusret Mehić(karijera završena),Džaferović(karijera završena),Mahmutović(karijera završena),Edin Jahić(karijera završena),Denis Šehrić(Belgija),Jasmin Ravkić(karijera završena),Samir Bekrić(Željezničar),Damir Širbegović(Gradina),Mujkić(karijera završena).astra1922 je napisao/la:mozel neko napisati imena igraca na drugoj sliki
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Oprosti prijatelju iz koje sezone je ovaj tim , zar nije trebo i Sedinet karić bio jedan od tih momaka koji su svoje srce i znoj ostavljali na terenu u tom periodu ?Vandelanoitte je napisao/la:Suad Jašarević-Gaši trenutno trener u Gradini,Jasmin Moranjkić(Zvijezda Gradačac),Nusret Mehić(karijera završena),Džaferović(karijera završena),Mahmutović(karijera završena),Edin Jahić(karijera završena),Denis Šehrić(Belgija),Jasmin Ravkić(karijera završena),Samir Bekrić(Željezničar),Damir Širbegović(Gradina),Mujkić(karijera završena).astra1922 je napisao/la:mozel neko napisati imena igraca na drugoj sliki
mislim da je sido poslije ove sezone dosao u klub a prije toga bio u aidi jel tako 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tuzla: OFK Gradnika-Radnik Bijeljina 1-0 (Muamer Salihbašić)
Na vecerasnjoj donatorskoj veceri u restoranu Europa prikupljeno je oko 15.000 KM za dovrsetak radova na stadionu..
Na vecerasnjoj donatorskoj veceri u restoranu Europa prikupljeno je oko 15.000 KM za dovrsetak radova na stadionu..
OFK Gradina Srebrenik
Tako je..astra1922 je napisao/la:mislim da je sido poslije ove sezone dosao u klub a prije toga bio u aidi jel tako

OFK Gradina Srebrenik
Iskrene čestitke na uspješnoj donatorskoj večeri , kao i zahvalnost svim onima koji su pomogli da se naredne utakmice premijer lige igraju na domaćem terenu i bez obzira na sve okolnosti oko Side mišljenja sam da je njegov doprinos Gradini kao i sportu u gradu Srebreniku doista veliki i da ni po koju cijenu pojedinci to nebi trebali olako zaboraviti ...Brcko87 je napisao/la:Tako je..astra1922 je napisao/la:mislim da je sido poslije ove sezone dosao u klub a prije toga bio u aidi jel tako
Kao npr ?Touch je napisao/la:Iskrene čestitke na uspješnoj donatorskoj večeri , kao i zahvalnost svim onima koji su pomogli da se naredne utakmice premijer lige igraju na domaćem terenu i bez obzira na sve okolnosti oko Side mišljenja sam da je njegov doprinos Gradini kao i sportu u gradu Srebreniku doista veliki i da ni po koju cijenu pojedinci to nebi trebali olako zaboraviti ...Brcko87 je napisao/la:Tako je..astra1922 je napisao/la:mislim da je sido poslije ove sezone dosao u klub a prije toga bio u aidi jel tako
-
- Moderator
- Kontakt:
Ukratko o utakmici imate na temi FK Radnik Bijeljina xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kod nas je dosao neki igrac iz Gradine valjda, igra u veznom redu preziva se valjda Limic.
Znatel sta vise o njemu kakav je bio kod vas koliko godina ima odakle je...
Ja nisam čuo za njega..MakeTZ je napisao/la:Kod nas je dosao neki igrac iz Gradine valjda, igra u veznom redu preziva se valjda Limic.

OFK Gradina Srebrenik
mislim da mislli na adnana likica
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dejan Limic
" onclick="window.open(this.href);return false;
MOdric..MOdric..MOdric..
Sad sam ga se sjetio..Luka je napisao/la:Dejan Limic

OFK Gradina Srebrenik
" је у $ ? $, ? " ", $ ", $, ? ' $ је нон стоп " у "Luka je napisao/la:Dejan Limic

Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
NK Zvijezda Gradačac-OFK Gradina Srebrenik 1-1 (Adnan Likić)
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Quartararo i 7 gostiju.